Gå til Innhold

Avduket på IFA 2016

Vi viser oss frem på Europas største teknologimesse med de nyeste produktene våre som kommer til å endre måten du ser, lytter, fanger inn og spiller på.

#SonyIFA

Se, del, og få kontakter 

Fortell hva du synes om de flotte, nye produktene våre, og hold kontakten via #SonyIFA.

Ta skarpe bilder

Kameraet på smarttelefonen lar deg fange inn avanserte bevegelser og farger. Så med den nye Xperia™ XZ ser verden like vakker ut som den faktisk er.

ZD9 4K HDR-TV: Den nye standarden for fortreffelighet

Oppdag bilder med nydelige detaljer gjennom magien i 4K HDR. Nye ZD9-fjernsyn omdefinerer virkeligheten med nyheten 4K HDR Processor X1™ Extreme og den nyskapende Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: Enestående støyreduksjon

Takket være den bransjeledende støyreduksjonen kan du velge om du vil høre omgivelsene eller ikke. De nye trådløse hodetelefonene MDR-1000X med SENSE ENGINE gir støyreduksjon en helt ny mening – nå kan du skreddersy den til deg selv og verden rundt deg.

MDR-1000X: Hodetelefoner med støydemping PÅ
MDR-1000X: Hodetelefoner med støydemping AV
Slå støyreduksjon PÅ
Slå støyreduksjon AV

Signature Series 

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

NW-WM1Z Walkman®

NW-WM1Z Walkman®

Hør detaljene med vår ypperste Walkman® som kombinerer sofistikert lydteknologi med gode materialer.

MDR-Z1R Hodetelefoner

MDR-Z1R Hodetelefoner

Disse hodetelefonene er laget i Japan, og de har stort frekvensområde og god dynamisk rekkevidde – for kompromissløs lytting.

TA-ZH1ES Forsterker

TA-ZH1ES Forsterker

Ta lyden ett steg videre med denne førsteklasses forsterkeren, som kombinerer det beste av digital og analog lydteknologi.

GTK-XB5 med EXTRA BASS

Fest på boks med GTK-XB5

Nattklubbaktig bass og strobelys får fart på festen. Dette kraftige alt-i-ett-anlegget har EXTRA BASS, som gir en heidundrende fest.

FDR-X3000R: Færre uskarpheter, også i 4K.

Lag realistiske videoer av eventyrene dine. FDR-X3000R Action Cam kombinerer 4K-opptak og balansert, optisk SteadyShot (B.O.SS) for utrolig stabile og klare POV-videoer.

Freshe ideer, nye konsepter

Vi former fremtiden – gjør den smartere, mer personlig og mer sammenkoblet. Alt er utviklet for å hjelpe deg med å bruke og dele de tingene du liker, samt til å leve mer kreativt og jobbe smartere.

Lev deg inn i spillet med PlayStation®VR

La deg oppsluke av nye, virtuelle spillverdener med PlayStation®VR. Instinktene dine slippes løs for hvert heseblesende, actionfylte øyeblikk med 360 -bilde, realistisk 3D-lyd og nøyaktig sporing.