The Power of Imaging

Uansett hvor du er, og hva som skjer, gir et Sony α-kamera eller Cyber-shot™-kamera deg presisjon, stil og anvendelighet som gjør at du kan fange inn øyeblikket på din egen måte.

Bli kjent med produktseriene fra Sony

Enten du tar bilde av venner eller av en fantastisk solnedgang, har Sony et kamera som gjør jobben enkel. Men hvilket? Bruk guiden vår til å utforske Cyber-shot™-kameraer og α-kameraer av E- og A-typen.

Cyber-shot™-kamera fra Sony

Cyber-shot-kameraer

Det finnes et utvalg Cyber-shot™-kameraer fra tilfeldig pek-og-klikk til avanserte modeller, som er like enkle og praktiske i bruk som kameraer med fast objektiv.

Kameraer av E-typen fra Sony

α-kameraer av E-typen

Gled deg over kvalitet og ytelse på linje med et digitalt speilreflekskamera, men med halve størrelsen og vekten. α-kameraer av E-typen har utskiftbare objektiver og store, følsomme EXMOR®-sensorer.

Kameraer av A-typen fra Sony

α-kameraer av A-typen

Kameraer i full størrelse, fullpakket med funksjoner og tilpasset et stort utvalg objektiver av A-typen, som gjør det både fengslende og moro å ta profesjonelle bilder.

Nyskapende objektiver, fra Sony

Høy oppløsning og fantastisk bokeh kommer sammen i objektiver som kommer til å fortsette å levere flott ytelse med de mest avanserte kamerahusene våre i mange år fremover.

Utvalget av objektiver fra Sony

Topp for et førsteklasses kamera

Nye objektiver og nye muligheter

Fra tele til makro – med utvalget av objektiver fra Sony kan du fange inn ulike verdener. Fra en bygningsdetalj i fjerde etasje til en skjelvende vanndråpe – objektivene våre gjør visjonen din mulig.

Kreativitet med tilbehør

Ta enda bedre bilder med en rekke tilbehør – sett inn en søker, ekstern blits, mikrofon eller noe annet i den innebygde tilbehørsskoen og slipp kreativiteten løs.

Objektiv fra Sony

Lens-Style-kameraer

Sikre smarttelefonfester og myke bærevesker som beskytter utstyret ditt.

Cyber-shot™-kamera fra Sony

Cyber-shot-kameraer

Minnekort, batterier og vesker som gjør deg klar til å ta, lagre og dele bilder.

α-kamera med utskiftbare objektiver

α-kameraer med utskiftbare objektiver

Blits, mikrofoner og vertikale grep lar kreativiteten få utløp.

FOR EIERE