Veil. pris

kr 1 000,00

(inkl. MVA)
24

4.0 basert på 24 kundeomtaler

12
5
5
0
2
Ytelse

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Merk: Produktanmeldelser kan inneholde produktvariasjoner. Det kan hende at enkelte produktvariasjoner, tjenester og/eller funksjoner som er nevnt i produktanmeldelser, ikke er tilgjengelige i alle land.

Nyttigste som er positiv
0

Een nadeel

NP-FW50 21.06.2015 av RichKris (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Heb de originele batterij nu een tijd in gebruik. Wat kun je ervan zeggen? Werkt uiteraard goed icm mijn a6000. Enige nadeel vind ik wel dat de batterij redelijk snel leeg gaat. Dus een dagje op pad lukt je niet zonder extra tweede batterij

Ytelse

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

7

0

Nyttigste som er kritisk
0

BOF !

NP-FW50 12.02.2020 av jpbsony (Frankrike)

J'ai acheté 2 de ces batteries en supplément en même temps que l'appareil en mai 2018. Dès le début j'ai pu remarquer (car je n'utilise pas nécessairement les trois à chaque utilisation) que les non utilisées se déchargeaient très vite. Par exemple, après un peu plus d'un mois au fond du sac, elles perdent quasiment la moitié de la charge ! Au bout d'un peu plus de deux mois, le chargeur indique (une seule led allumée) un tiers (ou moins donc) ! Bref, comme boutade, je pourrais dire, soit qu'elles sont presque aussi bonnes que des génériques (ce qu'elles sont probablement en réalité), soit, au contraire du fameux slogan Wonder, qu'elles ne s'usent que si on ne s'en sert pas !... Donc, pour moi, Sony est une vieille légende qui tire ses dernières cartouches.

Ytelse

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

7

0

24 brukeromtaler

0

Guter Akku

NP-FW50 11.12.2021 av AlinD (Tyskland)

Guter Akku mit zufriedenstellender Leistung. Leider nicht sehr zuverlässig.

Ytelse

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Sony Support Team
14.12.2021

Hi AlinD,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

doesn't last long

NP-FW50 07.07.2021 av Katie J (Storbritannia)

I'm not a professional. I just like taking photos. Battery doesn't last long. I always have 2 with me so no disappointments :) I would recommend to anyone to purchase a few of them if You take a lots of photos or taking 'important' photos and You wont be able to access power points.

Ytelse

Grei nok

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

6

0

Svar fra Customer Support
09.07.2021

Hi Katie,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your battery and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Does exactly what it is supposed to

NP-FW50 17.08.2020 av MrWill (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

Bought as a spare battery for my newly acquired Sony A6500 as I would prefer to stick to OEM parts regardless of the array of positive reviews of third-party batteries. For a camera worth £1,000 I want it to be treated well. The battery lasts the same as the one which came with the camera, wouldn't expect anything more or less.

Ytelse

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

6

9

0

BOF !

NP-FW50 12.02.2020 av jpbsony (Frankrike)

J'ai acheté 2 de ces batteries en supplément en même temps que l'appareil en mai 2018. Dès le début j'ai pu remarquer (car je n'utilise pas nécessairement les trois à chaque utilisation) que les non utilisées se déchargeaient très vite. Par exemple, après un peu plus d'un mois au fond du sac, elles perdent quasiment la moitié de la charge ! Au bout d'un peu plus de deux mois, le chargeur indique (une seule led allumée) un tiers (ou moins donc) ! Bref, comme boutade, je pourrais dire, soit qu'elles sont presque aussi bonnes que des génériques (ce qu'elles sont probablement en réalité), soit, au contraire du fameux slogan Wonder, qu'elles ne s'usent que si on ne s'en sert pas !... Donc, pour moi, Sony est une vieille légende qui tire ses dernières cartouches.

Ytelse

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

7

0

Svar fra Customer Support
14.02.2020

Bonjour,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Toller Akku

NP-FW50 16.03.2019 av Michael2911 (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Vor einem Monat gekauft und es ist der beste Akku den ich für die A7RII jemals hatte. Einfach top!!

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Warum viel leichter als frühet

NP-FW50 26.01.2017 av Martin853 (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Mein neuer Akku wiegt ca. 42g mein alter definitiv Original Akku wog 57g. Warum sollte Sony einen Akku selbst bei besserer Akku-Chemie leichter machen wenn man gleichzeitig die Kapazität steigern könnte. Preis/Leistung stimmt meiner Meinung nicht. Ich erwarte bei Original-Ersatzteilen eine technische Überlegenheit. Und die wurde mit dem neuen 42g Akku nicht erreicht.

Ytelse

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

6

1

0

Eens Sony alles Sony

NP-FW50 25.07.2016  (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Als je een Sony camera koop dan ga je ook voor de beste accu's van Sony de NP-FW50 nooit geen problemen meer.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

guiter Zweitakku

NP-FW50 23.07.2016 av seniorac (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Der erste Akku war bei einer Sportveranstaltung wegen vieler Serienbilder schnell leer. Deshalb war ich froh, dass ich diesen Zweitakkku dabei hatte.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

4

0

Gute Ausdauer

NP-FW50 13.07.2016 av Rolli49 (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Gute Ausdauer und rechtzeitige Warnung, wenn er anfängt, leer zu werden.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

2

0

Always get a genuine battery for your £££ camera!

NP-FW50 11.09.2015 av EviL Ras (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

So, i went on a photography course recently and the guy told the students that he has an A7 R ii and he buys the cheap knock off batteries for it because they're cheaper. Why? When you buy the genuine article you get the quality that the price suggests. Great build quality, perfect metering, I easily get 400 shots for my A6000 and it charges back fast. Do yourself a favour, dont risk damaging your expensive equipment! spend the extra £30 and get the genuine battery! And then you dont have to worry!

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

15

36

0

Batteria NP-FW50

NP-FW50 10.09.2015 av solidopposto (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Batteria solida e di buona fattura, l'unica pecca è che dura poco

Ytelse

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Een nadeel

NP-FW50 21.06.2015 av RichKris (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Heb de originele batterij nu een tijd in gebruik. Wat kun je ervan zeggen? Werkt uiteraard goed icm mijn a6000. Enige nadeel vind ik wel dat de batterij redelijk snel leeg gaat. Dus een dagje op pad lukt je niet zonder extra tweede batterij

Ytelse

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

7

0

0

für die a6000 unabdingbar

NP-FW50 10.04.2015 av Bachofe (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Da sich der Akku der a6000 sehr schnell entlädt wird der Zusatz Akku sehr oft gebraucht und ist zuverlässig, dürfte aber meiner Meinung länger halten.

Ytelse

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

5

9

0

Migliorabile

NP-FW50 28.03.2015  (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Ho comprato questo articolo un mese fa ma secondo me potrebbe essere migliorabile

Ytelse

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

trés beau produit

NP-FW50 14.03.2015 av fred27930 (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

j'ai retrouvé les mêmes caractéristiques que dans la betterie d'origine livrée avec l'appareil photo

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

7

0

alfa 7r....Ho fame!!..Ho fame!!

NP-FW50 12.03.2015 av carlupix (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Sottodimensionato come energia per alfa 7r. Con due FW 50 al massimo 400 scatti nella reale attività fotografica. La 7r dovrà in futuro mettere i due monitor in stand by quando a riposo, per evitare il surriscaldamento del sensore oltre che per risparmiare energia.

Ytelse

Grei nok

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Good Battery

NP-FW50 16.02.2015 av STMK (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

Got this just the other day. Its a good battery. The A7 Mark 2 is power hungry so needed a second battery when out and about for long shoots. No issues so far. Previously always purchased Sony Batteries as they are great quality and keep the charge for a long time.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

8

15

0

Batteria NP FW50

NP-FW50 16.02.2015 av Lorenzo71 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Ottimo acquisto, abbinato al caricabatterie esterno risulta molto utile per non restare mai senza carica per continuare a scattare. Consigliata.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Pratica e funzionale

NP-FW50 15.02.2015 av Peter41 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Accessorio naturalmente indispensabile, ma la carica dura poco se sollecitata a fondo. Consigliabile un' altra di scorta sempre.

Ytelse

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Ne tient pas la charge

NP-FW50 17.11.2014 av GB_05 (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

Batterie non conforme à la batterie d'origine, celle ci pèse 42g, la batterie livrée avec l'APN RX10 en pèse 58. De plus elle ne tient pas la charge : livrée le 10/11 chargée de suite totalement vide le 14 sans avoir servie si ce n'est qq photos.

Bildekvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Dårlig

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

15

4

0

Genuine Sony Product

NP-FW50 08.11.2014 av Camera Buff (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

I purchased this battery for my Sony Alpha a6000 camera. You can buy cheaper and inferior look-a-like versions elsewhere, but it will be a false economy, because the performance is never as good or as reliable as the original. It frankly does not make sense to use inferior batteries in such a well designed and expensive camera.

Bildekvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

12

22

0

Prodotto valido

NP-FW50 28.07.2014 av Banconiere (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Prodotto da acquistare per avere una fonte di energia illimitata per la tua fotocamera

Bildekvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Manque d'autonomie

NP-FW50 23.06.2014 av alain01 (Frankrike)

Cette batterie n'apporte pas assez d'autonomie aux produits qui l'utilisent comme l'Alpha 7 par exemple.

Funksjoner

Grei nok

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

13

1

0

bonne batterie

NP-FW50 02.06.2014 av tonio (Frankrike)

batterie ayant une bonne capacité mais au prix relativement élevé

Bildekvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

5

6