Veil. pris

kr 2 900,00

(inkl. MVA)
Bilder av Trådløs radiomottaker
Bilder av Trådløs radiomottaker
Bilder av Trådløs radiomottaker
Bilder av Trådløs radiomottaker
Bilder av Trådløs radiomottaker
Bilder av Trådløs radiomottaker

Funksjoner

Du kan enkelt koble sammen den trådløse radiofjernkontrollen og blitser

Trådløs radiostyrt blits og kamerautløsning gir fleksible muligheter, selv når det er svært lyst eller rundt hindringer. Dette gjør det enklere å få til vanskelige bilder og jobbe med utstrakte motiver (30 m). Den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 gir sikker utløsning når den brukes sammen med den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M.

Les mer om den trådløse radiofjernkontrollen

Enkel paring med trådløs radiofjernkontroll

Det skal gå raskt å pare flere FA-WRR1-radiomottakere til den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M, slik at du bruker mindre tid på oppsettet og mer tid på fotograferingen. Bare hold nede mottakerens av/på-knapp i et par sekunder for å gå til paringsmodus, og legg så hver enkelt mottaker til radiofjernkontrollen.

Uendelige trådløse muligheter

Den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M og den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 har en rekkevidde på maks. 30 m, slik at du har fleksibiliteten til å bruke flere trådløse blitsoppsett over et stort område, inkludert muligheten til å plassere blitsen bak kameraet på en måte som ville vært umulig med et vanlig infrarødt system.

Ekstern utløsning av flere kameralukkere

Bruk flere kameraer til å ta bilder av motiver fra flere vinkler samtidig. Bruk VMC-MM1-tilkoblingskablene til flerbruksterminal (selges separat) til å koble flere mottakere til flere kameraer, og bruk den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M til å utløse flere kameralukkere samtidig eksternt.

Fjernkontroll for ekstern blitskontroll

Bruk med den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M for oppsett med flere blitser.

Les mer om den trådløse radiofjernkontrollen

Fleksible fotograferingsmodi med blits

Kombiner flere mottakere (opptil 15 mottakere i opptil 5 grupper) for nøyaktige trådløse overføringer. Du kan enkelt kontrollere flere blitsenheter for flere kreative lysmuligheter, med minst mulig utstyr.

Kompatible blitser

Den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 er for tiden kompatibel med blitsenhetene HVL-F60M, HVL-F43M og HVL-F32M.

Se kompatible blitser

For fjernutløserfunksjon

Bruk med VMC-MM1-tilkoblingskablene til flerbruksterminal for fjernutløsning.

Les mer om tilkoblingskabel til flerbruksterminal

Spesifikasjoner

  • Bruk mottakere sammen med den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M til å få trådløs kontroll over opptil 15 blitsenheter i 5 grupper

  • Kommunikasjonsavstand: Omtrent 30 m

  • Bruk den separate kabelen til flerbruksterminal for å koble mottakere til kameraer for ekstern utløsing av flere kamerer fra fjernkontrollen

  • Innebygd synkroniseringsterminal

  • Dette produktet er utformet for bruk med blitser til sko for flere grensesnitt. (unntatt HVL-F20M)

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet