STEREOMIKROFON

Funksjoner

ECM-LV1

Veil. pris

kr 500,00

(inkl. MVA)

Funksjoner

Bilde av at ECM-LV1 innhenter fra flere retninger.

Klar, vid pickup og stereolyd

Siden enhetens mikrofonkapsler er konfigurert for flere retninger, kan mikrofonen fange opp lyd fra alle retninger, slik at du ikke trenger å tenke på hvilken vei den peker. Den er designet for å bli plassert nær talerens munn og gi klare stereolydopptak av høy kvalitet.

illustrasjon av kompatibiliteten med elektroniske enheter med 3,5mm-mikrofonkontakt.

Allsidighet med svært god kompatibilitet

ECM-LV1 kan brukes med en rekke elektroniske enheter i tillegg til kameraer og videokameraer. PC-er med en 3,5 mm-stereominikontakt kan enkelt kobles til. Det kan også digitale taleopptakere.

en illustrasjon av at klemmen til ECM-LV1 roterer 360 grader.

360-graders roterbar klemme for montering i alle vinkler

Den 360-graders roterbare klemmen gjør at mikrofonen kan festes i flere retninger, for større fleksibilitet. Klemmen kan festes på alle typer klær, for eksempel horisontalt til et slips eller vertikalt på en skjorte. 

Et bilde av at ECM-LV1 er diskret på klær.

Kompakt og diskret design

Den enkle, svarte miniatyrmikrofonen er designet for å være diskret på klær. Den er kompakt og enkel å transportere og er kun 32 mm lang og 11 mm i diameter. 

Produktbilde av ECM-LV1 med vindskjermen som følger med.

Vindskjerm som reduserer vindstøy under utendørsopptak

Vindskjermen som følger med, reduserer støy fra vind og pusting. Selv når du tar opp utendørs på en vindfull dag, kan du stole på at du får rene lydopptak. 

Bilde av kontakten til ECM-LV1

Opptak uten batteri

ECM-LV1s strømtilførsel via ledning gjør at den kan brukes uten batteri. Når den brukes med enheter som tilfører strøm via ledning, buker enheten strømmen fra mikrofonkontakten.