Bilde av mikrofonen og mottakeren
Bilde av mikrofonen med popfilter
Bilde av venstre side av mikrofonen
Bilde av høyre side av mikrofonen
Bilde av baksiden av mikrofonen
Bilde av venstre side av mottakeren
Bilde av høyre side av mottakeren
Bilde av ICLE-7M4 med påmontert mottaker
Bilde av mikrofonen med tilbehør
Kompakt og bærbar strømmemikrofon for lyd av høy kvalitet

Den trådløse strømmemikrofonen ECM-S1 gir klar og god digital lyd med lite støy i en kompakt, lett enhet. Den tilbyr både trådløs og kablet tilkobling og kan levere lyd av høy kvalitet til en rekke enheter.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Digital lyd av høy kvalitet, både innendørs og utendørs
Kompakt, lett og trådløs strømmemikrofon

Med både trådløs og kablet tilkobling er den bærbare strømmemikrofonen ECM-S1 en kompakt og effektiv enhet som leverer klar lyd av høy kvalitet, med lite støy og minimal forsinkelse, for opptak eller direktesending både innendørs og utendørs.

Illustrasjon som fremhever de tre mikrofonkapslene som er innebygd i mikrofonen
Mikrofonkapsler av høy kvalitet for klare taleopptak

Til tross for at den er kompakt og lett, har ECM-S1 tre mikrofonkapsler med stor diameter (14 mm) som gir klare lydopptak av høy kvalitet med flat frekvensrespons – spesielt ved lav til middels talefrekvens – samtidig som den demper støy. God lydkvalitet har stor betydning for totalinntrykket seere får av en vellaget video.

Bruksbilde som viser en kvinne som synger med munnen mot mikrofonen, med popfilter påmontert
Lave støynivåer gir klar lyd

Med lavt støynivå og stor dynamisk rekkevidde gir mikrofonen klare opptak, selv ved lave lydnivåer. Mikrofonen er laget for strømming og er avstemt slik at den fanger opp klare og naturlige kvaliteter i stemmen når den står nær munnen til den som snakker.

Illustrasjon av de tre retningsinnstillingene og deres karakteristikker
Retningen kan velges slik at den passer opptaket

Det tilbys tre retningsbestemte opptaksmoduser: Ensrettet, retningsuavhengig og stereo. En bryter på siden av mikrofonen lar brukeren velge passende retning for den gjeldende scenen eller brukssituasjonen.

Produktbilde som viser nærbilde av kontrollbryter for støyreduksjons- og lavfrekvensfilter
Funksjoner for støydempende filter

Et digitalt støyreduksjonsfilter fjerner bakgrunnsstøy, og et lavfrekvensfilter på mikrofonen reduserer uønsket lavfrekvent lyd fra vind, klimaanlegg og vibrasjoner. Det blir mindre behov for støyfjerning i etterbehandlingen, slik at arbeidsflyten blir mer effektiv.

Produktbilde av mikrofon med pop-filter påmontert
Popfilter som demper smellelyder

Et medfølgende popfilter forhindrer irriterende smellelyder som følge av plosiver når mikrofonen står nær munnen til den som snakker, og sikrer optimale opptaksforhold for sangstemmer, fortellerstemmer og andre lyder.

Kompakt, lett og brukervennlig
Produktbilde av en person som holder mikrofonen med én hånd
Kompakt og lett hus

ECM-S1 inneholder kompakte og lette mikrofon/sender- og mottakerenheter som sørger for førsteklasses funksjonalitet med digital lyd av høy kvalitet. Den kan brukes i en rekke miljøer, både innendørs og utendørs med kamera.

Produktbilde som viser lydnivåhjulet på mikrofonen, med LED-indikatorene tent
Betjening for bekreftelse og justering i sanntid

Et uavhengig AUDIO LEVEL-hjul muliggjør sanntidsjustering av lydinngangsnivået med det øvre hjulet. I tillegg kan tilkoblingsstatusen mellom mikrofonen og mottakeren kontrolleres med LINK-lampen.

Illustrasjon som viser batterisymbolet direkte koblet til mottakeren via skoen for flere grensesnitt
Egnet for lange utendørsopptak

Mottakeren og mikrofonen har innebygde batterier. Mottakeren kan brukes kontinuerlig med direkte strømforsyning når den er koblet til kameraets MI-sko eller til en PC eller en annen enhet. Mikrofonen kan brukes kontinuerlig i ca. 13 timer når den er fulladet. Mikrofonen kan brukes i lange perioder uten at brukeren trenger å bekymre seg for batteriet.

Illustrasjon av radiooverføring fra mikrofonen til mottakeren festet til kameraet
Forbedret fleksibilitet i lydopptak gjennom trådløs overføring

Bluetooth 5.3 og en LC3plus-kodek sørger for lavt strømforbruk, lite forsinkelse og høy lydkvalitet. Kommunikasjon ved avstander på opptil 150 m er mulig på steder med klar siktelinje, for fleksibilitet i plassering av mikrofonen utendørs.

Bruksbilde av en kvinne som synger i en mikrofon festet til et stativ
Støtter en rekke monteringsmetoder

Mikrofonen kan monteres på et stativ under opptak, og vinkelen kan justeres frem og tilbake. Et 1/4" spor nederst på mikrofonen gjør det også mulig å feste den på et fotostativ, og en konverteringsadapter kan brukes til å feste mikrofonen på en mikrofonarm

En rekke alternativer med kameraer og eksterne enheter
Bruksbilde av to personer som sitter utendørs med en mikrofon foran seg, og et kamera i nærheten med en påmontert mottaker
MI-sko (Multi Interface) for minimal lydforsinkelse og strømtilførsel uten kabler

Når mottakeren kobles til et kamera fra Sony som støtter MI-skoen (Multi Interface), for eksempel et av vloggekameraene eller digitalkameraene med utskiftbart objektiv i α™-serien, er det ikke behov for en separat kabel for strømforsyning eller lydgrensesnitt.

Illustrasjon som viser bølgeformer som representerer digital lyd som sendes fra mottakeren direkte til kameraet via skoen for flere grensesnitt
Trådløst lydopptak i forbindelse med kamera

Ved å koble mottakeren til et kamera fra Sony som støtter skoen for flere grensesnitt (MI-sko) med et digitalt grensesnitt, kan man ta opp lyd av høy kvalitet og overføre den digitalt uten forringelse. Den trådløse forbindelsen sørger for maksimal opptaksfrihet.

Bruksbilde som viser en person som lager mat med mikrofonen i nærheten, med mottakeren koblet til en smarttelefon på et stativ via USB-kabel
Digital USB-lydutgang

Både mikrofonen og mottakeren er utstyrt med en USB Type-C®-port som gir 48 kHz / 24-biters digital lydutgang. Dette gjør at mikrofonen kan kobles til en rekke enheter, og legger til rette for filming og strømming med forskjellige tilkoblingsmetoder.

Illustrasjon av en mottaker som blir koblet til med en lydkabel og en 3,5 mm minikontakt til forskjellige enheter, for eksempel smarttelefoner og PC-er
Mikrofonlydinngang/-utgang via 3,5 mm minikontakt (stereo)

Enheten har en 3,5 mm minikontakt (stereo) for lydutgang fra mottakeren, slik at den kan brukes med kameraer, PC-er, IC-opptakere og andre enheter som ikke er utstyrt med en MI-sko (Multi Interface).

Bruksbilde av en mann som sitter foran en PC-skjerm med hodetelefoner koblet til en mikrofon via kabel
Lydovervåking med hodetelefoner

Mikrofonen er utstyrt med en hodetelefonutgangskontakt som muliggjør lydovervåking via hodetelefonene (selges separat)  under opptak via USB-tilkobling.

Flere mikrofoner å velge mellom
Produktbilde av forskjellige mikrofoner plassert ved siden av hverandre
Utvidelse av mikrofonutvalget til Sony

Med et større utvalg mikrofoner fra Sony kan du nå velge mellom flere alternativer, avhengig av situasjonen og hva du skal bruke mikrofonen til.

Spesifikasjoner og funksjoner

Den trådløse strømmemikrofonen ECM-S1 gir klar og god lyd med lite støy i en kompakt, lett enhet. Siden den kan kobles til både med og uten kabel, kan den levere lyd av høy kvalitet med minimal forsinkelse for en rekke enheter, inkludert kameraer, PC-er og smarttelefoner.
  • Lyd av høy kvalitet med minimal forsinkelse fra en bærbar strømmemikrofon

  • Kompakt, lett og enkel å betjene både innendørs og utendørs

  • Kan kobles til mange forskjellige enheter med både kablet og trådløs tilkobling

  • Trådløs distribusjon med lite forsinkelse og suveren digital lydkvalitet

  • Mikrofonkapsler av høy kvalitet og støyreduksjonsfilter for suveren lyd

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet