Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Den perfekte trådløse mikrofonen for vlogging

Få god lyd i vlogger og intervjuer med den trådløse ECM-W2BT. Ettersom den er trådløs, muliggjør den bekymringsfrie opptak og leverer klar lyd i forskjellige omgivelser, uten at du trenger å bekymre deg for retningen til eller avstanden fra mikrofonen. 

Enkel lyd av høy kvalitet 
Bilde av person som snakker inn i senderen samtidig som vedkommende gjør opptak
Klar lydinnhenting fra alle retninger

ECM-W2BT kan plasseres i nærheten av munnen til den som snakker med en klemme. Den flerrettede mikrofonkapselen bidrar også til å innhente stemmen din uansett hvor den kommer fra, så du trenger ikke bekymre deg for hvilken vei enheten peker.

Produktbilde av ECM-W2BT festet til α7C
Effektiv støydemping under lydoverføring

I motsetning til vanlig analog lydoverføring trenger du ikke bekymre deg for forstyrrelser i kabelsignalet. Bare par ECM-W2BT med et kompatibelt kamera fra Sony med et digitalt lydgrensesnitt via skoen for flere grensesnitt for å få klar digital lyd med lite støy.

Produktbilde av attenuatorbryterknappen
Enkel lydoptimalisering av alle kilder

En attenuatorfunksjon gjør at du enkelt kan justere opptaksnivåer etter kilden. Bare trykk på en bryter for å redusere svært høye lyder eller forsterk svake lyder for å få optimaliserte lydnivåer. 

Bilde av person som setter vindskjermen som følger med, på ECM-W2BT
Klar lyd selv i vind 

Enheten leveres med en vindskjerm for komfortable opptak utendørs. Bare fest vindskjermen til mikrofonen, så reduserer den vind- og pustestøy effektivt for klar og stabil lyd, selv når du tar opp utendørs på en vindfull dag.

Illustrasjon av aptX Low Latency Bluetooth-kodek for trådløs lydoverføring
Stabil overføring mellom mikrofon og mottaker

Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth®-kodek brukes til overføring mellom mikrofonen og mottakerenhetene, noe som sikrer liten forsinkelse og god lydkvalitet. Da unngår du å måtte ta opp lyd på nytt på grunn av forstyrrelser, og den begrensede forsinkelsen gjør at lydsporet matcher videobildene på en bedre måte.  

[1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Bekymringsfrie opptak med maksimal pålitelighet
Illustrasjon av den maksimale tilkoblingsavstanden på opptil 200 meter
Stabile lydopptak

Takket være en kapasitet som er dobbelt så stor som med vanlige oppsett, reduserer den forbedrede trådløse tilkoblingen risikoen for forstyrrelser i lydstrømmen, selv i travle områder med mye trådløs aktivitet. På et sted med god sikt uten hindringer er kommunikasjon mulig fra opptil 200 meter, noe som muliggjør større fleksibilitet for oppsett av kamera og lyd.

[1] Opptil 200 m på steder med god sikt.

Lang batterilevetid for lengre opptak 

Du trenger ikke bekymre deg for batterilevetiden, selv under lange utendørsopptak, takket være den lange batterilevetiden til ECM-W2BT. Når den pares med kamera som støtter strømforsyning via en MI-sko, kan du gjøre opptak i opptil ni timer trådløst.

Illustrasjon av den maksimale batterilevetiden på ni timer med trådløs tilkobling
Bilde av person som bruker ECM-W2BT i nærheten av vann utendørs
Konstruksjonen tåler støv og fuktighet

Med et fuktighets- og støvbestandig design er ECM-W2BT klar for komfortable opptak utendørs. Komponentene består av værsikre sømmer og portdeksler som øker støv- og fuktbestandigheten.

Én mikrofon, flere oppsett
Bilde av to personer som tar opp stemmene sine med ECM-W2BT og bruker både senderen og mottakeren
Støtte for opptak med to personer 

Når du filmer i et oppsett med to personer (person foran kamera og person som betjener kameraet), kan du fortsatt bruke ECM-W2BT til lydopptaket. I tillegg til hovedmikrofonen er det også en intern mikrofon i mottakeren, slik at du kan ta opp både kameraoperatøren og intervjuobjektet. 

Selv opptak med flere personer håndteres enkelt

Plasser mikrofonen på et sentralt sted ved å bruke etuiet som fulgte med enheten som mikrofonstativ. Den flerrettede mikrofonen fanger opp lyd fra alle, selv under opptak med flere personer. 

Bilde av ECM-W2BT på et bord, som bruker holderen som følger med, som mikrofonstativ
Produktbilde som viser 3,5 mm stereominikontakten oppå senderen
Kan utvides med 3,5 mm stereominikontakt

Gi vloggingen din et profesjonelt preg med et mer realistisk lydspor. Mikrofonen kan utvides via 3,5 mm stereominikontakten på senderen, og ECM-LV1 kan kobles til for stereolyd av høy kvalitet.

En person som kobler ECM-W2BT til et kompatibelt kamera via en 3,5 mm stereominikontakt
Fleksibel tilkobling

I tillegg til enkel tilkobling til kameraer fra Sony med en MI-sko kan ECM-W2BT også brukes samen med en rekke andre kameraer og utstyr. En 3,5 mm stereominikontakt lar deg koble mottakeren til andre kameraer, PC-er, digitale taleopptakere eller andre enheter med en analog lydinngang. 

En person som bruker ECM-W2BT med ECM-LV1
Passer perfekt til mikrofonen ECM-LV1

Den helsvarte, enkle og diskré utformingen av ECM-LV1 legger til rette for lydopptak uten distraksjoner. Enheten kan brukes på alle typer klær. Klemmen kan roteres 360 grader, noe som gjør at den kan plasseres hvor som helst på klærne.

Bærbar og praktisk 
Bilde av person som tar ECM-W2BT ut av lommen
Kompakt og lett utforming for mobilitet

ECM-W2BT har lav vekt og er enkel å ta med seg, noe som gir førsteklasses mobilitet ved utendørsopptak. Mikrofonenheten veier bare 27 gram, mens mottakeren veier 28 gram, så de tynger deg ikke ned under opptaket.

Bilde av en person som bruker et kamera med ECM-W2BT uten kabler mellom enhetene
Enkelt, kabelfritt oppsett for bekymringsfrie opptak

Med et kamera fra Sony med en MI-sko kan du nyte kabelfritt oppsett, som fjerner bekymringer rundt plagsomme kabler og uforutsette frakoblinger. Det digitale grensesnittet som er tilgjengelig på kompatible kameraer, sørger for digital lyd av høy kvalitet. 

Produktbilde som viser vekslebrytere
Lydinnhentingsmoduser som enkelt kan justeres

Med en bryter på mottakeren kan du velge blant tre tilgjengelige innhentingsmoduser – bare mikrofon, bare mottaker eller en blanding av både mikrofon og mottaker. 

Produktbilde som viser LINK-lampen
Beskyttelse mot opptaksfeil

ECM-W2BT har tydelige indikatorlamper på mottakeren for ro i sjelen under opptak. En LINK-lampe viser statusen på kommunikasjonen mellom mikrofonen og mottakeren, mens en POWER-lampe viser gjenværende batteritid.

Produktbilde av ECM-W2BT med sender og mottaker som holdes sammen med det medfølgende beskyttende etuiet
Skapt for bærbarhet

Det beskyttende etuiet som følger med ECM-W2BT, kan brukes til å bære mottakeren og mikrofonen sammen som én enhet. Etuiet er laget for å gjøre det enkelt å bruke mottakeren og mikrofonen sammen, og det fungerer også som en praktisk oppbevaringsenhet når du ønsker å ta med deg ECM-W2BT. 

Spesifikasjoner og funksjoner

Forbedre opptakskvaliteten og få større allsidighet med ECM-W2BT, et trådløst mikrofonoppsett som passer perfekt til vlogging. Du kan stole på klar, bekymringsfri lydinnhenting uten å tenke på omgivelseslyd eller mikrofonretning, takket være den trådløse konfigurasjonen og den flerrettede utformingen som er optimalisert for å innhente menneskestemmer fra alle vinkler.
  • En trådløs mikrofon som er perfekt for vlogging

  • Kompatibel med skoen for flere grensesnitt (MI-sko) for lyd av høy kvalitet med lite støy

  • Opptak med både mottaker og sender for enkle opptak av intervjuobjekt og kameraoperatør uten ekstra utstyr

  • Pålitelig tilkobling selv i travle områder

  • Få opptil ni timers trådløs tilkobling med innebygd batteri og strømforsyning fra kameraet

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere