TRÅDLØS MIKROFON

Funksjoner

ECM-W2BT

Veil. pris

kr 2 500,00

(inkl. MVA)

Funksjoner

Bilde av person som snakker inn i senderen samtidig som vedkommende gjør opptak

Flott lydkvalitet

ECM-W2BT har en intern mikrofonkapsel som innhenter lyd klart og tydelig, for å levere en lydstrøm av høy kvalitet. Mikrofonen er også god til å dempe støy. 

Bilde av en person som spiller inn en vlogg med ECM-W2BT

Innhent lyd fra alle retninger 

Den flerrettede mikrofonen innhenter lyd fra alle retninger. Bruk klemmen til å plassere mikrofonen i nærheten av munnen til den som snakker, uten å bekymre deg for hvilken retning den peker. 

Produktbilde av ECM-LV1 festet til α7C

Klar, kabelfri digital overføring 

Når ECM-W2BT brukes med et kompatibelt kamera som støtter et digitalt lydgrensesnitt, sendes lyden som innhentes av mottakeren, via et digitalt signal, noe som muliggjør kabelfrie opptak med lite støy. 

Produktbilde av attenuatorbryterknappen

Kompenser enkelt for ekstra høy eller ekstra lav lyd

Enhetens avanserte attenuatorfunksjon gjør at du kan ta opp høye lydkilder med et lavere volum eller forsterke lavere lyder, slik at du enkelt kan optimalisere opptaksnivåer avhengig av situasjonen. 

Bilde av en person som setter vindskjermen som følger med, på ECM-W2BT

Ren lyd selv i vind 

Vindskjermen som følger med ECM-W2BT, reduserer effektivt vindstøy samt høye pustelyder. Dette betyr at du kan ta opp klar, stabil lyd når du gjør opptak utendørs på vindfulle dager. 

Illustrasjon av AptX Low Latency Bluetooth-kodek for trådløs lydoverføring

Lydoverføring av høy kvalitet fra mikrofon til mottaker 

Lydstrømmen overføres mellom mikrofonen og mottakeren med Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth®-kodeken som sørger for lav forsinkelse og hindrer tap av lydkvalitet under overføringen.  [1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Illustrasjon av den maksimale tilkoblingsavstanden på 200 meter

Stabile, uavbrutte lydopptak 

Stabil trådløs ytelse sørger for god tilkobling og reduserer risikoen for forstyrrelser i lydstrømmen, selv i travle områder med mye trådløs aktivitet.  [1] Opptil 200 m på steder med god sikt.

Illustrasjon av den maksimale batterilevetiden på ni timer med trådløs tilkobling

Lang batterilevetid for lengre opptak

Foreta trådløse opptak i opptil ni timer når du bruker ECM-W2BT sammen med et kamera som støtter strømforsyning via skoen for flere grensesnitt (MI-skoen). Med kompatible kameraer støtter mikrofonenhetens batteri ni timers bruk, og mottakerenheten kan kjøre i mer enn ni timer. Batterilevetiden på mottakeren er opptil tre timer ved paring med kameraer som ikke støtter strømforsyning via MI-skoen. For kompatible kameraer kan du se koblingen nedenfor.

Se kompatible kameraer

Bilde av person som bruker ECM-W2BT i nærheten av vann utendørs

Utviklet for å redusere støv og fuktighet

Med en fukt- og støvbestandig utforming er ECM-W2BT klar for bruk i alle miljøer. ECM-W2BT har værforseglede sømmer og portdeksler for pålitelig betjening uten forstyrrelser utendørs. 

Bilde av to personer som tar opp stemmene sine med ECM-W2BT og bruker både senderen og mottakeren

Praktisk miksemodus for opptak med to personer

ECM-W2BT kan brukes til å ta opp stemmene til to personer, kameraoperatøren og intervjuobjektet, samtidig. Med mikrofoner som er innebygd i både sender- og mottakerenheten, er ECM-W2BT perfekt for raske opptak med bare én operatør. Lydkildene kan mikses og tas opp sammen med miksemodus.

Bilde av ECM-W2BT på et bord, som bruker holderen som følger med, som mikrofonstativ

Klar for opptak med flere personer

Bruk det medfølgende beskyttelsesetuiet som mikrofonstativ, og plasser mikrofonen på et sentralt sted. Den flerrettede mikrofonen innhenter lyd fra alle deltakerne når du gjør opptak av en gruppe mennesker. 

Produktbilde som viser 3,5 mm stereominikontakten oppå senderen

Fleksibilitet som følge av utvidbarhet

Mikrofonen kan utvides via 3,5 mm stereominikontakten på senderen for å gi deg et klarere, mer realistisk lydspor. Du kan ta opp ren stereolyd for å gjøre vloggen din mer fleksibel, og enda mer imponerende når du fester ECM-LV1-mikrofonen (selges separat) til senderenheten. 

En person som kobler ECM-W2BT til et kompatibelt kamera via en 3,5 mm stereominikontakt

Kan brukes med en rekke enheter

Et omfattende utvalg kameraer og andre enheter kan kobles til mottakerdelen av ECM-W2BT. Utstyr som datamaskiner og digitale taleopptakere som støtter lydinngang, men som ikke har en MI-sko, kan kobles til via 3,5 mm stereominikontakten på mottakerenheten. 

En person som bruker ECM-W2BT med ECM-LV1

Den perfekte partneren for ECM-LV1

Paring av ECM-LV1 med ECM-W2BT er en førsteklasses måte å benytte deg av fordelene til ECM-W2BT på. Den superkompakte ECM-LV1 kan enkelt og diskret festes til intervjuobjektets klær. På den måten innhentes stereolyd som deretter sendes trådløst til ECM-W2BT. 

Bilde av person som tar ECM-W2BT ut av lommen

Kompakt, lett utforming for enestående mobilitet 

Den kompakte størrelsen på ECM-W2BT er perfekt når du gjør opptak utendørs eller på et opptakssted. Med en vekt på bare 27 gram for mikrofonenheten (sender) og 28 gram for mottakeren tynger den ikke deg under opptak.

Produktbilde av brytere på mottakeren

Bekymringsfrie opptak med et kabelfritt oppsett

Med ECM-W2BT trenger du ikke bekymre deg for uforutsette frakoblinger, håndtering av støy og ledningsrot. Med det praktiske lyd- og strømgrensesnittet til fra Sony med MI-sko kan du glede deg over fordelene ved kabelfritt oppsett. Du kan også få forbedret lydkvalitet ved å bruke det digitale lydgrensesnittet (tilgjengelig på kompatible kameraer), noe som sørger for førsteklasses digital lydkvalitet. 

Produktbilde som viser LINK-lampen

Enkel bytting mellom lydinnhentingsmoduser

En bryter på mottakeren gjør det enkelt å velge innhentingsmodusen som er nødvendig for opptaket ditt. Du kan velge mellom tre innhentingsmoduser, bare lyd fra mikrofonen, bare lyd fra mottakeren eller en blanding av både mikrofon og mottaker. 

Produktbilde som viser LINK-lampen

Beskyttelsestiltak for å unngå opptaksfeil 

For å unngå utilsiktede forstyrrelser under lydopptak er ECM-W2BT utstyrt med indikatorlamper som bekrefter at den fungerer. LINK-lampen indikerer statusen på overføringen mellom mikrofonen og mottakeren, og POWER-lampen advarer når det begynner å bli lite strøm igjen på batteriet. 

Produktbilde av ECM-W2BT med sender- og mottakerenheter i beskyttende etui som følger med

Beskyttelsesetui utformet for bærbarhet

ECM-W2BT leveres med et beskyttelsesetui som er praktisk for transport av mottaker og mikrofon sammen. Beskyttelsesetuiet kan også brukes som mikrofonstativ, noe som gjør det mulig å plassere mikrofonen stabilt når du bruker mottakeren og mikrofonen sammen som én enhet.