Bilder av XLR-adaptersett
Bilder av XLR-adaptersett
Bilder av XLR-adaptersett
Bilder av XLR-adaptersett
Bilder av XLR-adaptersett

Funksjoner

Fantastisk lyd med lite støy

Når du er koblet til via skoen for flere grensesnitt til et kompatibelt kamera som har et innebygd lydgrensesnitt, blir lydsignalet overført direkte til kameraet i digital form, slik at ingen forringing kan skje. En enkel bryter gir også kompatibilitet med en rekke kameraer som bruker et analogt grensesnitt.

Allsidige tilkoblingsmuligheter

To XLR/TRS-kombinasjonskontakter og én 3,5 mm minimikrofonkontakt i stereo følger med for inngang. XLR/TRS-kombinasjonskontaktene kan byttes med linjeinngang, mikrofoninngang eller mikrofoninngang med 48 V fantommating.

Fleksibelt oppsett

Få en høy grad av fleksibilitet med profesjonelle rigger og kamerabur. Lydskjøteledninger følger med, slik at plasseringen av XLR-adapteren på riggen kan justeres etter behov.

Kabelfri kobling

Fest XLR-adapteren til skoen for flere grensesnitt som er på et kompatibelt kamera, for å få strøm- og lydtilkoblinger direkte, uten behovet for ekstra kabler eller batterier. Skoen for flere grensesnitt fra Sony gir intelligent tilkobling og kontroll for en rekke tilbehør, noe som gir maksimum fleksibilitet og mobilitet til et fotografisystem.

Mekanisk støydemping

Et avansert støt- og vibrasjonsdempende design som effektivt reduserer lavfrekvente lyder som kan forringe lydkvaliteten. Alternativet for å montere direkte på kameraet, uten flere tilkoblede kabler, reduserer ytterligere risikoen for at støy gjennom håndtering eller flytting av kameraet ødelegger lydopptaket.

Omfattende kontroll

Omfattende innstillinger i opptakstrinnet kan gjøre arbeidsflyten i etterbehandlingen mye lettere. Opptaksnivå (AUTOMATISK/MANUELL), opptaksnivåkobling (MIKROFONINNGANG 1 – MIKROFONINNGANG 2), attenuator og low-cut-filterkontroller (100/300 Hz) følger med.

Flerretnings shotgunmikrofon er inkludert

En flerretnings monomikrofon (ECM-XM1) med en vindstøydempende vindskjerm med kunstig pels medfølger.

Informasjon om kompatibilitet

 

Gå til siden for kundestøtte

Spesifikasjoner

  • Kompakt, lett design som veier bare 187 g

  • To XLR/TRS-innganger med fantommating

  • Standard 3,5 mm mikrofoninngang med strøm fra kameraet

  • Sko som er kompatibel med flere digitale grensesnitt, for klar lyd

  • Omfattende manuell kontroll og fleksibelt oppsett til profesjonell bruk

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere