CLM-FHD5 LCD-SKJERM MED KLEMME

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

CLM-FHD5

Veil. pris

kr 9 400,00

(inkl. MVA)

LCD

LCD-skjerm
TFT vanligvis svart
Bildestørrelse
5-type
Visningsvinkel
Ca. 80° / Ca. 80°
Effektiv bildestørrelse (ca.) (B × H)
110 mm x 61,9 mm (4 3/8 x 2 1/2 tommer)
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Skjermformat
16:9

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
Ca. 139 x 100 x 23,1 mm (ikke inkludert deler som stikker ut)
Vekt
270 g (bare hovedenhet)

Generelle spesifikasjoner

Effekt
DC 6,8 V (batteri i Sony V-serien NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,2 V (batteri i Sony M-serien, batteri i Sony W-serien), DC 7,4 V-batteri i Sony V-serien NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)
Strømforbruk
Ca. 5,5 W
Lagringstemperatur
Ca. -20 til +60 °C

Grensesnitt

Inngang/utgang
HDMI-inngangskontakt: HDMI (type A) (1), DC inn-kontakt: DC 7,6 V, Innebygd høyttalerutgang: Ca. 0,5 W mono, hodetelefoner utgangskontakt: Ø 3,5 stereo minikontakt (1)

Annet

Driftstemperatur
Ca. 0 til 40 °C

Hva finnes i esken?

  • Skoadapter (1)
  • Solskjerm (1)
  • Batteriadapter (1)
  • HDMI-kabel (mini-HDMI) (ca. 45 cm, type A–type C) (1),
  • HDMI-kabel (mikro-HDMI) (ca. 45 cm, type A–type D) (1)
  • Bæreveske (1)
  • Sett med trykt dokumentasjon
Placeholder

Funksjoner

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Kompakt og Full HD-kompatibel

CLM-FHD5 er laget for å være et perfekt tilbehør spesielt til kompaktkameraer, og den viser lekre bilder i Full HD på en større skjerm. Bruk den i stedet for søkeren når du skal finne nøyaktig fokus på kameraer med mange piksler.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Forstørr et bilde for å se nærmere på det

Trykk midt på ZOOM/SELECT-knappen på skjermen for å velge mellom forstørrelsesforholdene 1x, 3x eller 6x. Med 3x eller 6x forstørrelse kan du flytte det forstørrede området til en ønsket posisjon for å sjekke fokus der ved å trykke opp/ned/venstre/høyre på ZOOM/SELECT-knappen.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Optimeringsfunksjon sørger for øyeblikkelig fokuskontroll

Skjermens omtimaliseringsfunksjon viser et bilde som er svart/hvitt, med unntak av områder med skarp fokus, som er farget røde, slik at du umiddelbart kan se om kameraet har fokusert der du ville ha fokus. Denne funksjonen er også tilgjengelig for forstørrede bilder, og ulike optimaliseringsnivåer brukes for ulike forstørrelser.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Fargeartefakter viser distribuering av videosignalnivået

Funksjonen for fargeartefakter viser videosignalnivåer for hele bildet som fargedistribusjon, for å hjelpe brukere med å stille inn og justere eksponeringen. Seks farger brukes. Rødt betyr 108 % (videosignalnivå) eller mer, mens fiolett indikerer 3 % (videosignalnivå) eller mindre.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Enklere kontrollering av overeksponering/undereksponering

Videonivåmarkøren farger bestemte lysstyrkenivåer i videoer for å hjelpe deg med å oppnå optimal eksponering og hudtone i henhold til et målsignalnivå som du selv har valgt. Mørk grå betyr lavere signalnivå (områder med lavere eksponering enn det målsignalet du har valgt), og lys grå viser høyere signalnivå (områder med høyere eksponering enn det målsignalet du har valgt).

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Se S-Log-bilder med naturlig lysstyrke

S-Log Disp. Assist-funksjoner viser S-Log-bilder med lysstyrke og kontrast nær lysstyrken og kontrasten til bildet slik det vises i vanlig opptaksmodus, for enklere fokusering og overvåking. De gjør også at brukere kan justere lysstyrken mens bildene vises i S-Log Disp. Assist (S-Log Disp. Assist-justering).

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Markørvisning for flere TV-rammetyper

Velg passende rammeproposjoner for å ta opp videoer. Velg en ramme på 80 % eller 90 % for å se hver av de to sideforholdene og sjekke hvordan hele bildet kommer til å beskjæres for visning på TV. Velg blant fire markørvisningsinnstillinger i henhold til bestemte forhold for avspilling av opptakene dine på en TV: 80 % (16:9), 90 % (16:9), 80 % (4:3) og 90 % (4:3).

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Enkel og tilpassbar betjening

De egendefinerbare knappene C1 og C2 kan gi deg direkte og enkel tilgang blant åtte funksjoner som brukes ofte (optimalisering, fargeartefakter, videonivåmarkør, volum, lysstyrke, kontrast, fargetone (fase/tone), for raskere og mer intuitiv fotografering. Dessuten angis optimalisering og fargeartefakter til henholdsvis C1 og C2 som standard.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Fang inn hver minste nyanse

For å forbedre visningen kan du justere skjermens lysstyrke, kontrast, fargetone, bakgrunnsbelysning og fargetemperatur (skjermens hvitbalanse) akkurat slik du vil ha det, eller i henhold til opptaksforholdene. I tillegg er det en forhåndsvisning som gjør at du kan kontrollere innstillingene før du lagrer dem.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Mer kompatibel med flere kameramerker

Bare i en perfekt verden er vi uadskillelige fra kameraer fra Sony. Men for å gjøre CLM-FHD5 mer praktisk for alle i den virkelige verden kan skjermen enkelt brukes med en rekke kameraer (i tillegg til de fra Sony) som har en HDMI-kontakt for høy oppløsning og live view.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Full fleksibilitet

Flott visning fra så godt som alle vinkler. Skoadapteren som skjermen er festet på, kan svinges 180 grader både mot høyre og venstre. Den kan også vippes omtrent 90 grader både fremover og bakover, slik at skjermen kan panorere og vippe så fritt og jevnt som du ønsker, enten den er montert på et stativ, en brakett eller noe annet.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Sikre posisjonen din

Åpninger både oppe og nede gjør at du kan feste skjermen som du vil (for eksempel ved hjelp av skruer og bolter) på et stativ, en brakett eller noe annet. Dermed står du fri til å feste skjermen slik du vil og se den klart og tydelig fra nesten alle tenkelige stillinger og i enhver situasjon.

Bilde av CLM-FHD5 LCD-skjerm med klemme

Lytt

Flott visning er ikke det eneste som CLM-FHD5 kan tilby. Du kan også høre lyden som tas opp / ble tatt opp, enten privat ved å kople hodetelefoner til skjermens hodetelefonkontakt, eller ved å lytte til skjermens innebygde monohøyttaler.