Bilder av Fjernkontroll
Bilder av Fjernkontroll
Bilder av Fjernkontroll
Bilder av Fjernkontroll

Funksjoner

Trådløs BLUETOOTH-teknologi

Bluetooth-kommunikasjon gir pålitelig kontroll selv i sterkt sollys eller når det finnes hindringer i veien mellom fjernkontrollen og kameraet. Toveiskommunikasjonen sørger for en ekstra funksjonalitet som ellers ikke ville vært tilgjengelig med kun en sender, for eksempel får du statusmeldinger rett på fjernkontrollen.

Profesjonell pålitelighet

RMT-P1BT gir deg den pålitelige betjeningen du trenger i profesjonelle omgivelser. Enheten har også en solid Bluetooth-tilkobling og positiv, responsiv knappekontroll. Ettersom knappekontrollen er trådløs og ikke optisk, får du full pålitelighet og respons, selv i situasjoner der sikten er uklar.

Klare visuelle tilbakemeldinger

En klar LED-indikator blinker eller lyser kontinuerlig for å vise lukker-, videoopptaks- og AF-status. Dette er en klar fordel i situasjoner der brukeren ikke har direkte tilgang til kameraet som kontrolleres.

Ideell i utfordrende omgivelser

RMT-P1BT fungerer med kameraets innebygde Bluetooth-mottaker, så du trenger ikke noen kablet tilkobling eller en ekstra mottaker. Kameraets kontaktdeksler kan lukkes for å beskytte det mot støv og fuktighet, noe som øker den generelle systempåliteligheten.

Presis kontroll gir effektiv fotografering

Presis knappebetjening med klare taktile tilbakemeldinger kombineres med et stilig, ergonomisk design som gir deg sikker og responsiv kontroll. Selve fjernkontrollen har et lett og brukervennlig design, noe som bidrar til jevn, feilfri betjening.

Omfattende kontroll

Du får viktige kamerakontroller, blant annet fokusknapper for presis kontroll av små fokusendringer, en låsebryter som hindrer utilsiktet betjening under transport, start og stopp av videoopptak samt strøm / digital zoom. Enheten har også to egendefinerte knapper som gjenspeiler funksjonene til C1- og AF-ON-knappene på kamerahuset. 

Informasjon om kompatibilitet

 

Gå til siden for kundestøtte

Spesifikasjoner

  • Mål (B x H x D): ca. 33 x 116,5 x 15,1 mm

  • Vekt: ca. 35 g uten batteriet

  • Kommunikasjon: Bluetooth-standardversjon 4.2 (2,4 GHz-bånd)

  • Dekning: 360°, rekkevidde: 5 m

  • Motstandsdyktig mot støv og fuktighet

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere