Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep

Funksjoner

Enkel betjening i vertikal stilling

VG-C4EM har nesten de samme betjeningskontrollene som på kamerahuset. Plasseringen, størrelsen og formen på knappene er optimalisert med det samme materialet som brukes på α9 II- og α7R IV-husene. Som et resultat av dette føles funksjonen, plasseringen og bruken akkurat som kontrollene på kamerahuset når kameraet holdes vertikalt.

Godt og sikkert grep

Grepets geniale design gjør at du holde det godt i hånden. Det vertikale grepet gjør at du kan ta bilder enkelt og problemfritt uansett om du holder kameraet horisontalt eller vertikalt, noe som gjør det enklere å fokusere på motivet og komponeringen.

Fordoblet effektiv brukstid

VG-C4EM har plass til ett eller to NP-FZ100-batterier. Når du bruker to batterier, har kameraet en nesten dobbelt så lang driftstid som med ett batteri. Gjenværende batteristrøm vises på LCD-skjermen, i trinn på 1 %. Når det ene batteriet går tomt, bytter kameraet automatisk til det andre slik at du kan fortsette å bruke det uten avbrudd.

Oppladbare batterier eller strømforsyning via USB

Batteriene i det vertikale grepet kan lades via kameraets USB-port uten at du trenger å løsne grepet fra kameraet. For lengre fotograferingsøkter kan ekstra strøm tilføres kameraet via kameraets USB-port med et mobilbatteri eller en strømadapter.

Hus i lett og holdbar magnesiumlegering

Utsiden av VG-C4EM er laget av den samme magnesiumlegeringen som benyttes i α9 II- og α7R IV-husene for å gjøre det like robust som selve kameraene, samtidig som vekten og størrelsen holdes til et minimum.

Pålitelig støv-/fuktbestandighet

Kameragrepet har det samme forseglingsmaterialet som er brukt på kamerahuset for å holde støv og fukt ute. Dette forbedrer den totale påliteligheten til kamerasystemet.

Merknad

Denne enheten kan ikke monteres sammen med LA-EA2 / EA4-monteringsadapteren. Hvis begge monteres samtidig, gjør den smale klaringen mellom enheten og monteringsadapteren det vanskelig å holde i grepet. 

Informasjon om kompatibilitet

 

Gå til siden for kundestøtte

Spesifikasjoner

  • Mål (B x H x D): Ca. 128,8 x 108,9 x 67 mm

  • Vekt: Ca. 290 g

  • Batteritype: NP-FZ100

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere