Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep
Bilder av Vertikalt grep

Funksjoner

Det samme grepet og den samme kontrollen som α9 III

Det vertikale VG-C5-grepet er designet for å tilby det samme gode grepet og den samme kontrolltilgangen som kameraets eget horisontale grep, noe som gir enestående komfort og betjening under lange opptaksøkter. Grepet og lukkerknappen har det samme ergonomiske designet som kamerahuset. Kontrolltilgangen ligner også med en uavhengig egendefinert knapp foran (C5), et hjul foran og L- og R-hjul (venstre/høyre) bak med en låsefunksjon på R-hjulet. Betjeningen er den samme under opptak i horisontal og vertikal retning.

Effektiv bruk av to batterier for lengre opptak

Det vertikale VG-C5-grepet har plass til to NP-FZ100-batterier, og kretsforbedringer gir støtte for parallell strømforsyning, noe som muliggjør lengre opptak enn det vertikale VG-C4EM-grepet. Den gjenværende batteritiden til begge batteriene vises samtidig på kameraskjermen, slik at brukeren trygt kan fortsette et opptak.

En del av et holdbart, pålitelig system

Med det samme støv- og fuktbestandige designet som selve kamerahuset, fungerer det vertikale VG-C5-grepet som en del av et system som kommer til å fortsette å fungere pålitelig, selv i utfordrende omgivelser. Det er også laget med en spesiell magnesiumlegeringsramme for enestående holdbarhet.

Andre funksjoner

Det vertikale VG-C5-grepet har et batteriskyvedeksel som er enkelt å åpne, et stativbrakettspor, AF ON- / AEL- / C1- / C2- / C5-knapper, multivelger og et R-hjul bak med lås og støtter strømforsyning og lading via kameraets USB Type-C®-kontakt.

Gjenvinnbare emballasjematerialer som ikke inneholder plast

Sony går over til å bruke emballasjematerialer som ikke inneholder plast, men som likevel gir god beskyttelse mot støt og påvirkning. Plantebaserte ikke-vevde tekstiler brukes i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Informasjon om kompatibilitet

 

Gå til siden for kundestøtte

Spesifikasjoner

  • Mål (B x H x D): Ca. 136,1 x 108,9 x 68,3 mm

  • Vekt: Ca. 236 g (8,3 oz)

  • Batteritype: NP-FZ100

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet