KAMERA MED UTSKIFTBARE OBJEKTIVER

α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor

ILCE-6300 / ILCE-6300L / ILCE-6300M
Bilde av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor

silverblack

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 11 750,00

(inkl. MVA)

Bare kamerahus

ILCE-6300

Veil. pris

kr 11 750,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + kraftig 16–50 mm zoomobjektiv

ILCE-6300L

Veil. pris

kr 12 500,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 18-135 mm zoomobjektiv

ILCE-6300M

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor
Bilder av α6300 kamera av E-typen med APS-C-sensor

Funksjoner

Exmor® CMOS-bildesensor med 24,2 MP

Den nye Exmor® CMOS-sensoren på 24,2 MP hever standarden for kameraytelse. Kobberledningene og det forbedrede kretssystemet gjør det mulig å senke ledningslaget og gjøre lysinnsamlingen mer effektiv, slik at du kan ta bilder med lite støy i et stort følsomhetsområde opptil ISO 51 200. Bruken av kobber øker også avlesningshastigheten og potensialet for avanserte opptak i 4K og Full HD med 120 bps.

Høyhastighets BIONZ X-bildebehandlingsmotor

Hvordan sørger den overlegne hastigheten, kraften og effektiviteten til BIONZ X-bildeprosessoren for at potensialet og følsomheten i den nye sensoren kommer til sin rett? Med en ny algoritme som er optimalisert for at den nye bildesensoren skal levere stillbilder og videoer med uovertruffen oppløsning, og gi bedre tekstur og detaljnivå, spesielt ved middels og høyde ISO-innstillinger.

425 fasegjenkjennende AF-punkter

Med verdens høyeste antall (425) fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet, noe som gir både bred og god AF-dekning, kan α6300 fokusere mer nøyaktig, effektivt og pålitelig på motiver i hele bilderammen.

0,05-sekunders rask AF

α6300 har verdens raskeste (0,05 sek) AF takket være den integrerte autofokusytelsen til den forbedrede rask hybrid AF og den forbløffende effektiviteten til BIONZ X-bildebehandlingsmotoren, som behandler enorme mengder data utrolig nøyaktig

AF-sporingsteknologi med god dekning

For svært god pålitelighet og stabil sporing aktiverer en ny AF-sporingsteknologi AF-punkter for å dekke området rundt motivet med omtrent 7,5 ganger større tetthet enn på 6000. Kun denne fasegjenkjennende autofokusfunksjonen i fokalplanet kan sømløst aktivere AF-punkter og spore motiver innad i rammen med så nøyaktig presisjon.

Kontinuerlig fotografering i høy hastighet i Live View

Ta opp klar video av spenningen med kontinuerlig fotografering i høy hastighet på opptil 11 bps. Eller velg mellom tre hastigheter opptil 8 bps, i henhold til fotograferingssituasjonen, for kontinuerlig fotografering med svært få forsinkelser på den elektroniske søkeren eller LCD-skjermen. Du får nesten den samme følelsen som når du bruker en optisk søker.

Fasegjenkjennende AF for objektiver av A-typen

α6300 har fasegjenkjennende AF i fokalplanet også når du bruker et objektiv av A-typen med en monteringsadapter (LA-EA3) fra Sony. Så du kan benytte deg av autofokussystemets unikt brede dekning via 425 fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet, samt rask og jevn sporing, når du bruker andre objektiver og objektiver av E-typen.

XGA OLED Tru-Finder™

α6300 introduserer en XGA OLED Tru-Finder™ med god kontrast, høy oppløsning og god synlighet. Den gjengir farger veldig pent og har en modus for visning av video med høy bildehastighet opptil 120 bps (100 bps), slik at du kan se jevn action og enkelt spore handlingen på denne elektroniske søkeren.

4K-videoopptak

4K-videoopptak i Super 35mm-format med full pikselavlesning og helt uten at piksler slås sammen gjør det mulig med 2,4 ganger mer informasjon enn basiskravet til 4K (QFHD: 3840 x 2160). Så mye data tilsvarer faktisk 6K, så det viser tydelig den beste oppløsningen for 4K-bilder.

Full HD-videoopptak med 120 bps og 4/5 ganger sakte film

Du kan ta opp Full HD-video av høy kvalitet, selv i Full HD med 120 bps (100 bps) med AF-sporing med høy bithastighet på opptil 100 Mbps. Ellers kan kameraet ta opp 4/5 ganger sakte film internt når bildehastigheten er satt til 30p (25p) eller 24p.

S-Gamut-/S-Log-opptak

S-Gamut-/S-Log-opptak gjør det enklere å lage mer uttrykksfulle videoer ved å gradere farger i etterarbeidet. S-Log3- og S-Log2 gamma-kurvene har en stor dynamisk rekkevidde (opptil 1300 %) for å minimere over- og undereksponering. α6300 har til og med S-Log3 gamma-innstilling med hele 14 trinn. Kameraet støtter også S-Gamut, S-Gamut3 og S-Gamut3. Cinematisk fargerom fra Sony. *S-Log2 og S-Log3 er utviklet for bruk på stillbilder.

Gå til brukerveiledning for skapere

Stille fotografering

Modus for stille fotografering utløser lukkeren uten en lyd, selv ved kontinuerlig fotografering opptil omtrent 3 bps med AF-/AE-sporing, så den er veldig kjekk å ha når du tar bilder av forestillinger, dyreliv og i andre situasjoner der det er viktig å være stille. Du kan tilordne denne funksjonen til en av de tilpassbare knappene hvis du vil ha en mer intuitiv bruksmåte.

One touch-fjernkontroll / One touch-deling

One touch-fjernkontroll gjør smarttelefonen eller nettbrettet om til en søker og fjernkontroll. One touch-deling overfører bilder og videoer til enheten din for deling på sosiale nettverk. Bare installer Imaging Edge Mobile-appen via Wi-Fi på en NFC-aktivert Android-enhet, og berør deretter enheten mot kameraet for å koble dem sammen. Ikke NFC? Ikke noe problem. Nå kan du også bruke en QR-kode for å pare enheter.

Finn ut mer

Forbedret rask hybrid AF for videoer

Nå gjør rask hybrid AF autofokus på video utrolig presis, så den er spesielt verdifull når du tar opp 4K-video. I tillegg til en fasegjenkjennende AF med god dekning har dette systemet i α6300 justerbar AF-motorhastighet og AF-sporingsfølsomhet, slik at du enklere kan få uttrykk for kreativiteten din ved å manipulere fokus, så langt som forholdene og fantasien din tillater.

AF i fokusforstørrelse

Du kan bruke autofokus selv når du forstørrer et valgt bildeområde på søkeren eller LCD-skjermen, slik at du for eksempel kan fininnstille fokus. Dette er utmerket på makro, hvor det er essensielt at fokus er riktig.

AF-låsefunksjon

Denne funksjonen låser automatisk fokus på et motiv i bevegelse. Bare sett målrammen og motivet som skal spores, på linje, og trykk på midtknappen. Hvis du mister motivet, kan kameraet fange det opp og gjenoppta den låsbare AF-funksjonen når motiver dukker opp på skjermen igjen.

Utvid fleksibelt punkt

Når det valgte AF-punktet mister et motiv eller ikke er låst fast på et motiv i bevegelse, bruker utvidet fleksibelt punkt automatisk de nærliggende AF-punktene til å fokusere på det motivet igjen øyeblikkelig.

Hold alltid øyet i fokus

Nøyaktig AF på øye (tilgjengelig med AF-C) gir konsekvent nyttig autofokus på øyet til et motiv, selv om motivet er i bevegelse. Dette pålitelige verktøyet er svært effektivt når det gjelder å gi bilder med mer vellykket fokus og færre feil. 

God lydkvalitet (mikrofonterminal, XLR-adapterpakke) 

I tillegg til plug-in-mikrofoner støtter kameraet linjeinngang fra profesjonelle lydenheter med en XLR-terminal, via en separat XLR-adapterpakke (XLR-K2M/XLR-K1M) som gjør at du kan koble til en rekke avanserte mikrofoner. Dermed kan du fininnstille lyden og ta opp lyd av høy kvalitet og med lite støy for mer profesjonelle videoer.

Rent HMDI-signal

Denne funksjonen støtter 4K og Full HD, og den gir ukomprimert videoutgang til en ekstern opptaker eller skjerm. Bildet kan også lagres i kameraet, selv når signaler sendes med denne funksjonen.

Gamma Display Assist

Med denne nye funksjonen kan du se bilder med naturlig kontrast på LCD-skjermen eller i søkeren under opptak i S-Log gamma-innstillingen, konvertering av S-Log2 og S-Log3 til ITU709 gamma (800 %) for å overvåke bilder eller når du sjekker fokus ved å forstørre et bilde.

Forbedret zebrafunksjon

Forenkler eksponeringsovervåking, spesielt når du tar opp på S-Log gamma-innstillingen. Angi et lysstyrkenivå for videosignal fra 0–109 %, angi en rekkevidde mellom +10 % og -10 % av den verdien, og så viser sebramønster områdene som har denne eksponeringen. En ny lysstyrkenivåinnstilling advarer deg om overeksponerte områder.

Robust hus i magnesiumlegering

Den interne rammen, bakdekselet, toppdekselet og frontdekselet er laget av magnesiumlegering, så det robuste, sterke og lette huset til α6300 er sterkere enn alle forgjengernes. Det er designet for solid pålitelighet og stabil håndtering, og denne kompakte formen tåler utmerket alle utfordringene feltfotografering har å by på.  

Støv- og fukttett

Bruk kameraet i røffe omgivelser, uten en bekymring, takket være god støv- og fuktbestandighet som hindrer vann og støv fra å trenge inn i huset. Disse tiltakene inkluderer forsegling rundt knapper og skiver samt en beskyttende struktur med dobbelt lag som knytter panel og komponenter sammen.

Robust objektivmontering

Kamerahuset har en er sterk og stiv objektivmontering som er et solid fundament for montering og røff bruk av store og tunge objektiver, som telefotoobjektiver og objektiver som brukes ved videoopptak.

Strømtilførsel via USB 

Kameraet kan drives via en USB-kobling til en datamaskin eller et mobilbatteri. Dette sparer kameraets batteri og gir deg mer tid før du må lade det. Når kameraet er avslått, kan batteriet lades via den samme koblingen.

14-biters RAW

14-biters bildebehandling og 16-biters RAW-utgang bidrar til å ivareta maksimal detaljrikdom og høyeste kvalitet med fyldige fargetoner. Det 14-biters RAW-formatet (Sony ARW) gir optimal kvalitet for senere bildejustering (via Image Data Converter eller annen programvare).

Minste lukkertid for auto-ISO

Du kan forhindre bevegelsesuskarphet på et bilde ved å angi en lukkertid og velge ISO AUTO slik at ISO-innstillingen endres (i P- eller A-modus, eller i Multi Frame NR).

Filnavn-innstilling

De første tre tegnene i filnavnet kan nå tilpasses på kameraet. Filnavnet starter som standard med DCS, men du kan nå endre dette og registrere de tre tegnene du selv ønsker å bruke. Dette gjør det enkelt for fotografer å administrere filene sine på en enkel måte, spesielt når de jobber med flere kameraer.

PlayMemories Camera Apps™

Du kan bli mer kreativ med fotograferingen med denne nedlastingstjenesten for apper som lar deg bruke nye funksjoner på kameraet. Velg mellom Time-lapse, som gjør at du kan ta bilder ved intervaller og siden sette dem sammen, Smart Remote Control for kontroll over innstillinger fra en smarttelefon eller et nettbrett, Himmel-HDR (bilder med utvidet dynamisk rekkevidde), Stjernespor, Liveview-gradering, Jevn avspeiling og andre apper. Merk: Tjenestens tilgjengelighet avhenger av landet du bor i.

Se detaljer

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

Gratis nedlasting (gå til Phase One-nettstedet)

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk «Remote» (Ekstern styring) for å styre fotograferingen eksternt, Viewer for å forhåndsvise, rangere og velge bilder fra store bildebibliotek og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet for levering. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-filene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Finn ut mer

Imaging Edge™ Webcam

Et program som gjør det enkelt å koble til kameraet ditt fra Sony som nettkameraer av høy kvalitet for direktesendt strømming og konferanser.

Informasjon om programmet

Spesifikasjoner

α6300 er det ypperste speilløse APS-C-kameraet med utskiftbare objektiver fra Sony, med verdens raskeste 0,05-sekunders AF med flest fasegjenkjennende AF-punkter (425), en Exmor® CMOS-sensor med 24,2 MP, ekstra stort ISO-område på 100–51 200, forbedret 4K-videoopptak og en XGA OLED Tru-Finder™.
  • Verdens raskeste (0,05 sek.) AF med flest (425) fasegjenkjennende AF-punkter i verden

  • Nyutviklet Exmor® CMOS-bildesensor med 24,2 megapiksler

  • BIONZ X™ -bildebehandlingsmotor

  • Stort følsomhetsområde på ISO 100–51 200

  • 4K-videoopptak med full pikselavlesning/uten at piksler slås sammen

Objektivkompatibilitet
Objektiver av E-typen fra Sony
Sensortype
APS-C
Sensortype
APS-C-type (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS-sensor
Antall piksler (effektive)
Ca. 24,2 megapiksler
ISO-følsomhet (anbefalt eksponeringsindeks)
Stillbilder: ISO 100–25 600 (kan utvides til 51 200), AUTO (ISO 100–6400, nedre og øvre grense kan velges), Video: Tilsvarende ISO 100–25 600, AUTO (tilsvarende ISO 100–6 400, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 350 bilder (søker) / ca. 400 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
Type søker
1,0 cm (0,39-type) XGA OLED elektronisk søker (farge)
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) bred TFT-skjerm

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke NP-FW50, Skulderrem, Kameradeksel, Deksel for tilbehørssko, Okularkopp, Mikro-USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere