KAMERA MED UTSKIFTBARE OBJEKTIVER

α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen

ILCE-6500 / ILCE-6500G / ILCE-6500M / ILCE-6500Z
Bilde av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 17 000,00

(inkl. MVA)

Bare kamerahus

ILCE-6500

Veil. pris

kr 17 000,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 18-135 mm zoomobjektiv

ILCE-6500M

Pris er ikke tilgjengelig

Kamerahus + 16–70 mm zoomobjektiv

ILCE-6500Z

Veil. pris

kr 27 500,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 18-105 mm zoomobjektiv

ILCE-6500G

Veil. pris

kr 21 800,00

(inkl. MVA)
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen
Bilder av α6500 førsteklasses APS-C-kamera av E-typen

Funksjoner

Exmor® CMOS-bildesensor med 24,2 MP

α6500 har en APS-C-bildesensor med ca. 24,2 effektive megapiksler samt tynn hovedkrets og stort fotodiodeunderlag for effektiv lysinnsamling. Kombinert med BIONZ X™-bildebehandlingsmotoren oppnår bildesensoren et stort følsomhetsområde på ISO 100–51 200 med lite støy. Sensorens hurtigoverførende kobberledningslag hjelper kameraet med å ta opp video i 4K og Full HD ved 120 bps (100 bps).

425 fasegjenkjennende AF-punkter med AF-sporingsteknologi med god dekning

Med 425 fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet, noe som gir både bred og god AF-dekning, kan α6500 fokusere nøyaktig, effektivt og pålitelig på motiver i hele bilderammen. AF-sporingsteknologi med god dekning aktiverer også AF-punkter sømløst for å dekke og spore motiver som beveger seg innenfor bilderammen, med nøyaktig presisjon. (1) Fasegjenkjennende AF-dekning (425 punkter) (2) Kontrastgjenkjennende AF-dekning (169 punkter)

Rask hybrid AF for stillbilder og video

α6500 har verdens raskeste (0,05 sek) AF. Denne hastigheten oppnås ved å integrere autofokusytelsen til funksjonen for rask hybrid AF samt BIONZ X-bildebehandlingsmotorens svært effektive og nøyaktige håndtering av informasjon. Dette gir utrolig rask og nøyaktig AF og sporing når du tar opp video eller fotograferer. (1) Fokuspunkt (2) Kontrastgjenkjennende AF (3) Fasegjenkjennende AF

11 bps (Hi+) kontinuerlig fotografering og 8 bps (Hi) kontinuerlig fotografering med Live View

Ta skarpe bilder av motiver i bevegelse med kontinuerlig fotografering i høy hastighet på opptil 11 bps (Hi+). Eller velg mellom tre hastigheter opptil 8 bps (Hi) for kontinuerlig fotografering med svært få forsinkelser på den elektroniske søkeren eller LCD-skjermen. Du får nesten den samme følelsen som når du bruker en optisk søker. 

Enorm buffer for opptil 307 bilder (rundt 36 sekunder) ved kontinuerlig fotografering

Raskere intern behandling og bufferminne med større kapasitet tillater nå opptil 307 bilder (rundt 36 sekunder) med kontinuerlig fotografering i høy hastighet. 

Femakset bildestabilisering i huset

α6500 kompenserer for fem typer uskarphet og utvider mulighetene for å ta stødigere stillbilder og videoer. Den nye gyrosensoren med høy nøyaktighet gir en bildestabiliseringseffekt som tilsvarer bruk av en fem ganger kortere lukkertid. Kameraet gjør at du kan zoome inn på motiver som er langt unna, knipse detaljerte nærbilder, ta bilder om natten og mer – alt med minimalt med uskarpheter på grunn av kameraristing. (1) Krenging (2) Giring (3) Rulling

Intuitiv berøringsfokus selv med øyet på søkeren

Berøringsfokus gir mer intuitivt fokuspunktvalg. Du trenger bare å bruke fingeren til å berøre punktet du vil fokusere på, på LCD-berøringsskjermen. Med berøringsskjermfunksjonen kan du flytte fokuspunktet jevnt ved å sveipe med en finger på berøringsskjermen, selv mens du bruker søkeren.

4K-videoopptak

4K-videoopptak i Super 35 mm-format med full pikselavlesning og helt uten at piksler slås sammen gjør det mulig med 2,4 ganger mer informasjon enn basiskravet til 4K (QFHD: 3840 x 2160). Så mye data tilsvarer faktisk 6K, så det viser tydelig svært høy oppløsning for 4K-bilder.

XGA OLED Tru-Finder™

α6500 introduserer en XGA OLED Tru-Finder™ med god kontrast, høy oppløsning og god synlighet. Den gjengir skygger og farger svært detaljert for tydelige og jevne visninger av scener og sporing av motiver. Du kan velge en bildehastighet på enten 120 (100 bps) eller 60 bps (50 bps) til bruk med denne søkeren. 

Hold alltid øyet i fokus

Nøyaktig AF på øye (tilgjengelig med AF-C) gir konsekvent nyttig autofokus på øyet til et motiv, selv om motivet er i bevegelse. Dette pålitelige verktøyet er svært effektivt når det gjelder å gi bilder med mer vellykket fokus og færre feil.

AF-låsefunksjon

Denne funksjonen låser automatisk fokus på et motiv i bevegelse. Bare sett målrammen og motivet som skal spores, på linje. Hvis du mister motivet, kan kameraet fange det opp og gjenoppta den låsbare AF-funksjonen når motiver dukker opp på skjermen igjen.

Robust lukker testet for ca. 200 000 lukkersykluser med lav vibrasjon

Gled deg over mindre uskarphet fra vibrasjoner og en svært stille og robust lukker som er testet for å utløses rundt 200 000 ganger. Ekstra bremsemekanismer nær enden av den bakre lukkerbanen samt elastisk materiale som støtdemper gir disse fordelene. Den reduserte vibrasjonen bidrar også til å optimalisere bildesensorens oppløsning.

Mer avansert bildebehandlingssystem

BIONZ X-bildebehandlingsmotoren støttes av det nyutviklede frontmonterte LSI-systemet. Bildebehandlingsalgoritmen optimalisert for bildesensoren gir bedre reproduksjon av teksturer og bedre bildeklarhet samtidig som den minimerer støy, spesielt ved middels til høy følsomhet.

Sakte og rask film

Du kan ta opp opptil 5x sakte film og opptil 60 x rask film ved opptil 50 Mbps i Full HD på kameraet. Du kan velge blant åtte bildehastigheter, fra 1 bps til 120 bps (100 bps), samt 24p, 30p (25p) eller 60p (50p) opptaksformat. Sakte og rask film kan spilles av etter at det er tatt opp uten PC-basert etterbehandling.

Fasegjenkjennende AF for objektiver av A-typen 

α6500 har fasegjenkjennende AF i fokalplanet også når du bruker et objektiv av A-typen med en monteringsadapter (LA-EA3) fra Sony. Så du kan benytte deg av autofokussystemets unikt brede dekning via 425 fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet, samt rask og jevn sporing, når du bruker andre objektiver og objektiver av E-typen. (1) Objektiver av A-typen

AF i fokusforstørrelse

Du kan bruke autofokus selv når du forstørrer et valgt bildeområde på søkeren eller LCD-skjermen, slik at du for eksempel kan fininnstille fokus. Dette er utmerket på makro, hvor det er essensielt at fokus er riktig.

Gamma Display Assist og zebrafunksjonen

Med Gamma Display Assist kan du se bilder med naturlig kontrast på LCD-skjermen eller i søkeren under opptak i S-Log gamma-innstillingen, konvertering av S-Log2 og S-Log3 til ITU709 gamma (800 %) for å overvåke bilder eller når du sjekker fokus ved å forstørre et bilde. Zebrafunksjonen forenkler også eksponeringsovervåking, spesielt når du tar opp på S-Log gamma-innstillingen. Angi et lysstyrkenivå for videosignal fra 0–109 %, angi en rekkevidde mellom +10 % og -10 % av den verdien, og så viser sebramønster områdene som har denne eksponeringen.

S-Gamut-/S-Log-opptak

S-Gamut- og S-Log-opptak gjør det enklere å gradere farger i etterarbeidet. S-Log3- og S-Log2 gamma-kurvene har en stor dynamisk rekkevidde (opptil 1300 %) for å minimere over- og undereksponering. α6500 har til og med imponerende korrigering av eksponering med 14 stopp i S-Log3 gamma-innstilling. Kameraet støtter også S-Gamut, S-Gamut3 og S-Gamut3. Cinematisk fargerom fra Sony. MERK: S-Log2 og S-Log3 er utviklet for bruk på stillbilder.

Terminaler utvider tilkoblingsmulighetene

Kameraet støtter linjeinngang fra profesjonelle lydenheter med en XLR-terminal, via en separat XLR-adapterpakke (XLR-K2M/XLR-K1M) som gjør at du kan koble til en rekke avanserte mikrofoner. Kameraet støtter også ren HDMI-utgang, som tillater ukomprimert 4K- og Full HD-videoutgang til en ekstern opptaker eller skjerm. 

Støv- og fukttett 

Tiltak for god støv- og fuktbestandighet som hindrer vann og støv fra å trenge inn i huset, inkluderer forsegling rundt knappene og hjulene samt en beskyttende struktur med dobbelt lag som knytter panel og komponenter sammen.

Hus i robust magnesiumlegering og robust objektivmontering

Med interne rammer, bakdeksel, toppdeksel og frontdeksel i magnesiumlegering er α6500 designet for solid pålitelighet og stabil håndtering, og den kompakte formen tåler utmerket alle utfordringene feltfotografering har å by på. Den sterke og stive objektivmonteringen gir også et solid fundament for montering og røff bruk av store og tunge objektiver, som telefotoobjektiver.

Stille fotografering

Modus for stille fotografering utløser lukkeren uten en lyd, selv ved kontinuerlig fotografering opptil omtrent 3 bps med AF-/AE-sporing, så den er veldig kjekk å ha når du tar bilder av forestillinger, dyreliv og i andre situasjoner der det er viktig å være stille. Du kan tilordne denne funksjonen til en av de tilpassbare knappene hvis du vil ha en mer intuitiv bruksmåte.

Nytt menygrensesnitt gjør det enklere å søke 

Den nye menyen har et nytt kategoriseringssystem. Nå finner du gruppenavnet som velges, øverst på skjermen, og hver fane har en egen farge. Dette gjør at du raskt kan få tilgang til de ønskede menyelementene, noe som gjør at du enkelt kan endre innstillingene, selv mens du fotograferer. 

Filnavn-innstilling

Hvert filnavn starter som standard med DCS, men du kan bruke kameraet til å endre, registrere og dermed tilpasse filnavnet med de tre tegnene du selv ønsker å bruke. Dette gjør det enklere å administrere filene, spesielt når du jobber med flere kameraer.

PlayMemories Camera Apps™

Du kan bli mer kreativ med fotograferingen med PlayMemories Camera Apps – en nedlastingstjeneste for apper som lar deg bruke nye funksjoner på kameraet. Velg mellom Time-lapse, som gjør at du kan ta bilder ved intervaller og siden sette dem sammen, Smart Remote Control for kontroll over innstillinger fra en smarttelefon eller et nettbrett, Himmel-HDR (bilder med utvidet dynamisk rekkevidde), Stjernespor, Liveview-gradering, Jevn avspeiling og andre apper. Merk: Tjenestens tilgjengelighet avhenger av landet du bor i.

Plasseringsinformasjonskobling

Etter at kameraet er koblet via Bluetooth® til Imaging Edge Mobile-appen, som du kan installere på en kompatibel mobiltelefon eller et nettbrett, kan det samle inn og registrere stedsdata fra den mobile enheten. De hentede stedsdataene kan også brukes til å korrigere kameraets innstillinger for data/klokkeslett og sted.

Finn ut mer

One touch-fjernkontroll / One touch-deling

One touch-fjernkontroll gjør smarttelefonen eller nettbrettet om til en søker og fjernkontroll. One touch-deling overfører bilder og videoer til enheten din for deling på sosiale nettverk. Bare installer Imaging Edge Mobile-appen via Wi-Fi på en NFC-aktivert Android-enhet, og berør deretter enheten mot kameraet for å koble dem sammen. Ikke NFC? Ikke noe problem. Nå kan du også bruke en QR-kode for å pare enheter.

Finn ut mer

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

Gratis nedlasting (gå til Phase One-nettstedet)

Forbedrede funksjoner for automatisk eksponering

I tillegg til modusene for multisegmentmåling, sentrumsdominert måling og spotmåling har kameraet nye moduser, inkludert fremhevingsmodus, som registrerer det lyseste området i bilderammen automatisk og konsentrerer eksponeringsmålingen på det området for å unngå overeksponering, og gjennomsnittsmåling, som gir en gjennomsnittsmåling av hele bildet for å opprettholde stabil AE-sporing når opptaksvinklene endres, samt forutsigbar AE-funksjon. Når parameteren [Fokusområde] er satt til [Fleksibelt punkt] eller [Utvidet fleksibelt punkt], kan målepunktplasseringen kobles til fokusområdet (kan velges fra senter-/fokuspunktkoblingen). I tillegg kan den standard eksponeringsverdien justeres fra -1 to +1 i trinn på 1/6 stopp og angis separat for hver målingsmodus.

Prioritet angitt i AWB

Når hvitbalansen er satt til Auto og glødelamper eller lignende belysning er lyskilden, kan fargetoneprioriteten settes til [Standard], [Omgivelse] eller [Hvit]. [Omgivelse] gir en varm tone, [Hvit] gir en nøyaktig hvitgjengivelse.

Funksjon for utvidet ekstern kamerakontroll

Når kameraet kobles til en datamaskin, kan du bruke Remote Camera Control til å ta bilder eller endre kamerainnstillinger fra datamaskinen. Denne tilkoblingen mellom datamaskin og kamera gjør at det nå er mulig å lagre stillbilder på kameraet i tillegg til datamaskinen, slik at du kan kontrollere bilder visuelt uten å forlate kameraposisjonen. Nå er det også mulig å overføre bare JPEG-filer (i stedet for både JPEG og RAW) til datamaskinen for å redusere mengden fildata og sørge for at de overførte bildene kan kontrolleres nesten umiddelbart.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk «Remote» (Ekstern styring) for å styre fotograferingen eksternt, Viewer for å forhåndsvise, rangere og velge bilder fra store bildebibliotek og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet for levering. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-filene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Finn ut mer

Spesifikasjoner

α6500 APS-C-kameraet i proffklassen med utskiftbare objektiver har uslåelig rask AF-sporingsteknologi med god dekning og bred fasegjenkjennende AF-punktdekning, forbedret buffer for kontinuerlig fotografering ved opptil 11  bps (Hi+), femakset optisk bildestabilisering, og fokuskontroll på berøringsskjermen
  • Raskeste (0,05 s) AF med 425 fasegjenkjennende AF-punkter

  • Innebygd femakset bildestabilisering

  • Exmor® CMOS-sensor med 24,2 megapiksler for enestående lysfølsomhet

  • BIONZ X™-bildebehandlingsmotor for enestående detaljgjengivelse

  • 4K-videoopptak med full pikselavlesning / uten at piksler slås sammen

Objektivkompatibilitet
Objektiver av E-typen fra Sony
Sensortype
APS-C-type (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS-sensor
Antall piksler (effektive)
Ca. 24,2 megapiksler
ISO-følsomhet (anbefalt eksponeringsindeks)
Stillbilder: ISO 100–25 600 (ISO-numre opptil ISO 51 200 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–6400, kan velges med øvre og nedre grense), Video: Tilsvarende ISO 100–25 600, AUTO (ISO 100–6400, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 310 bilder (søker) / ca. 350 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
Type søker
1,0 cm (0,39-type) elektronisk søker (farge), XGA OLED
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) bred TFT-skjerm

Hva finnes i esken?

Oppladbart batteri NP-FW50, Nettadapter: AC-UUD12, Skulderrem, Kameradeksel, Tilbehørsskodeksel, Okularkopp, Micro USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere