α6700

Nyskapende kreativitet på farten

α6700 kombinerer den nyeste AI-teknologien med enestående bildekvalitet i α-serien fra Sony i et kompakt APS-C-kamerahus. Det lette α6700 er laget for kreative eventyr, og gir forbedret motivgjenkjenning, den nyeste teknologien for stillbilder og film samt kompatibilitet med objektiver av E-typen.

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

Bare kamerahus

ILCE-6700

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + kraftig 16–50 mm zoomobjektiv

ILCE-6700L

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 18-135 mm zoomobjektiv

ILCE-6700M

Veil. pris

kr 25 500,00

(inkl. MVA)

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av lenkekobling
α6700-fotogalleri
Bilde av en liten fugl
Et vindu til din verden
Bilde av en kvinne i silhuett mot havet
Utvikling med AI
Bilde av en mann som filmer med kameraet på en slingrebøyle
Filmytelse fra Cinema Line
Bilde av en kvinne som holder et kamera med én hånd
Enestående kontroll og pålitelighet
Et vindu til din verden
Bilde av Exmor R-bildesensoren
Bakbelyst Exmor R™ CMOS-sensor APS-C format

Den avanserte Exmor R CMOS-bildesensoren med 26,0 effektive megapiksler er fylt med bildesensorteknologiene fra Sony. Den gir tilbyr enestående følsomhet, oppløsning og dynamisk rekkevidde med bakbelysning, brikkeobjektiver uten mellomrom og AR-belegg (antireflekterende forseglingsglass).

Bilde av BIONZ XR
BIONZ XR™-prosessorkraft for enestående bildekvalitet

Med opptil åtte ganger mer prosesseringskraft enn tidligere versjoner gir den nyeste BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren naturlige graderinger og realistiske farger med lite støy for stillbilder og film.

Portrettfotografi av en kvinne i kveldslys
Bredt dynamisk område for ulike opptaksscenarioer

Følsomheten til α6700 strekker seg fra en lav ISO 100 til ISO 32000, og det har et bredt dynamisk område, slik at naturlige graderinger kan fanges opp i motiver med høy kontrast uten overeksponering eller blokkerte skygger.

Bilde av to fugler
Konsekvent nøyaktig eksponering og farge

α6700 gir imponerende eksponeringskontroll. Det er utstyrt med den nye AE-algoritmen, som opprinnelig ble utviklet for fullformatmodellene, slik at den finner hudområdene i ansiktet og justerer eksponeringen i forhold til dette under stillbildefotografering og filmopptak. Det kan også gjengi realistiske farger i en rekke lyskilder, fra sollys til teater- og stadionlys, og produsere mer naturlige fargetoner på hud, himmel og løvverk.

4 eksempelbilder fra Kreativ stil: Pariserhjul, båthus, portrett av en kvinne, makrobilde av villblomster
Velg din kreative stil

Kreativ stil-innstillingen tilbyr større kreativ frihet på en enkel måte. Den tilbyr 10 forhåndsinnstillinger som kan brukes som de er, eller tilpasses med 8 parametere, slik at de passer motivet eller scenen, enten du tar stillbilder, filmer eller strømmer direkte. Du kan enkelt bestemme stemningen før opptak, slik at bildene er klare for deling umiddelbart.

Illustrasjon av bildestabiliseringsenheten
Femakset optisk bildestabilisering

Gjør håndholdt opptak eller opptak i lite lys uten problemer – det femaksede optiske bildestabiliseringssystemet støttes av presise gyrosensorer som gir opptil fem trinns ristekompensasjon. Det oppdager og kompenserer for ulike typer kameraristing, blant annet risting i vinkel (krenging/giring) som bli mer tydelig ved lengre fokallengder eller ved langsommere lukkerhastighet.

[1] Giring [2] Rulling [3] Krenging

Portrettfotografi av en kvinne og et forstørret fotografi av ansiktet hennes
Nøyaktig kompensasjon på pikselnivå

Takket være forbedret design og kontroll av nøkkelparametere gir α6700 nøyaktig registrering og kontroll helt ned på pikselnivå, og drar full nytte av sensorens oppløsning på 26,0 megapiksler for å få frem selv de fineste detaljene i bildet.

LCD-skjermen på kameraet: Valgskjerm for RAW-bilde
RAW-filtyper og kvalitet kan velges

I tillegg til komprimerte RAW-opptak støtter α6700 tapsfrie komprimerte RAW-opptak som gir effektiv komprimering, noe som gjør det mulig å ta flere bilder av høy kvalitet under kontinuerlig fotografering. Et nytt valg for Lett bildekvalitet som genererer mindre data, tilbys for JPEG- og HEIF-bilder.

Landskapsbilde av en by og en innsjø
HEIF: Høy komprimering med utmerket bildekvalitet

For første gang i et APS-C-kamera finnes HEIF (High Efficiency Image File)-formatet med jevne 10-biters graderinger i α6700. Det gir mer realistisk reproduksjon av skyer og hudtoner i portretter. HEIF-formatet bruker også avansert komprimering til å opprettholde bildekvaliteten samtidig som filstørrelsen reduseres. Slik spares lagringsplassen.

Utvikling med AI
Innovativ KI-behandling

α6700 er utstyrt med en innovativ KI-behandlingsenhet som gir betydelig bedre ytelse, inkludert mer nøyaktig gjenkjenning av flere motiver.

Bilde av AI-behandlingsenheten
Bilde som viser en AF-ramme som sporer en kvinne bare i en liten del av bildet
Beregning av menneskelig positur

α6700 V bruker motivformdata til å registrere bevegelser for mye gjenkjenning av øyne. Det bruker også former og positurer til å gjenkjenne kropps- og hodeposisjoner nøyaktig for å låse fokus og spore et motiv som er vendt bort fra kameraet, eller hvor ansiktet er delvis dekket av hjelm eller solbriller.

Bredere gjenkjenning av motiv

I tillegg til mennesker og dyr kan α6700 nå gjenkjenne fugler, insekter, bilder, tog og fly, noe som gir enda større fleksibilitet for både stillbildefotografering og filmopptak. Hoder og kropper blir nå gjenkjent i tillegg til øyne (AF på øye i sanntid) i innstillingene for menneske og dyr, og nå for innstillingen for fugler, med dyregjenkjenning som er mer enn 40 % høyere sammenlignet med α6600.

Eksempelbilder av gjenkjennelige objekter: leopard, fugl, fly, bil, tog, sommerfugl.
Bilde av kvinne som går på gaten
Smartere sporing i sanntid

Den oppgraderte, mer pålitelige KI-baserte sanntidssporingen gjør det enklere å gjøre opptak i en rekke situasjoner, så du kan konsentrere deg om innramming og komposisjon. α6700 kan også spore mennesker med hjelm, eller dyr som snur seg bort fra kameraet.

Ansvarlig fotografering ved bruk av ansiktsregistrering

Funksjonen for ansiktsregistrering omfatter bruk av biometriske data. Du er ansvarlig for innsamlingen og bruken av slik data, for å overholde gjeldende lokale lover. Du finner mer informasjon på nettstedet nedenfor.

Illustrasjon av fokuspunkter.
Raskere og mer nøyaktig AF for store områder

Den enorme prosesseringskraften og de oppdaterte algoritmene i den nye BIONZ XR-motoren oppnår en synlig forbedret AF-ytelse, med opptil 759 fasegjenkjennende punkter, som dekker ca. 93 % av bildefeltet under stillbildefotografering.

Portrettfoto av en kvinne i en mørk måneskinnsbelyst scene
Nøyaktig AF i lys ned til EV -3,0

De nyeste AF-algoritmene gir høy AF-presisjon i lysnivåer ned til EV -3,0 i AF-S-modus (tilsvarende ISO 100, F2.0-objektiv). Modus for fokusprioritet gir også mer pålitelig AF i svakt lys, eller når man bruker små blenderåpninger.

Eksempel på kontinuerlig opptak: en ugle som flyr over himmelen
Ta mer enn 1000 bilder i ved 11 bilder/sek

Den kraftige BIONZ XR-behandlingsmotoren i α6700 kombineres med et stort bufferminne for å øke skrivehastigheten til minnekort, slik at kameraet kan ta med enn 1000 JPEG-bilder, opptil 59 komprimerte RAW-bilder eller opptil 23 tapsfrie komprimerte RAW-bilder i kontinuerlig serieopptak.

Bilde av en liten ugle som sitter på en gren
Fulltids DMF

Når du tar stillbilder med AF-C- eller AF-S-autofokus, kan fokusringen på objektivet roteres for å raskt bytte til modus for manuell fokus når som helst. Dette gjør det enkelt å bytte fokus til et annet motiv.

Flere biler av planter tatt med AF-bracketing
Fokusbracketing for å fange inn det beste bildet

α6700 V tar automatisk opptil 299 bilder med sekvensielt vekslede fokuspunkter ved hjelp intervaller og en sekvens som du selv angir. Velg det perfekte bildet, eller rediger flere bilder for å skape kreative sammensetninger med utrolig fokusdybde.

Bilde av kameraets menyskjerm
Demping av flimmer

Demp flimmer fra kunstig belysning enten du fotograferer eller filmer. Velg "antiflimring" eller bruk "variabel lukker" for å finjustere lukkerhastighetene, slik at de matcher flimmerhastigheten under filmopptak.

Filmytelse fra Cinema Line
Filmopptak i 4K for fantastisk kvalitet

α6700 tar opp i 4K (QFHD: 3840 x 2160) ved opptil 60p (50p) ved hjelp av 6K oversamplingsteknologi fra Sony. Ved å komprimere disse utvidede detaljene i filmen, oppnår den 4K-videokvalitet med enestående definisjon, selv ved høyere bildehastigheter. Kameraet støtter også formatene XAVC S-I (All-Intra) og XAVC HS med 10-biters 4:2:2 fargesampling.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

4K 120p (100p)-opptak med høy bildehastighet

Opptak med høy bildehastighet på opptil 120p for 4K QFHD (3840 x 2160) gjør det mulig å forevige filmer i høy oppløsning i kameraet. Dette utvider de kreative mulighetene i etterbehandlingen ved å la motivbevegelser fremheves eller forvandles til sakte film. S&Q-modus muliggjør også opptak av sekvenser med sakte eller raske bevegelser i kameraet fra starten av. 

Portrett av ansiktet til en kvinne
Uttrykksfull S-Cinetone™

Ved å bruke den samme fargevitenskapen som de høyt ansette CineAlta og Cinema Line, inneholder α6700 bildeprofilen S-Cinetone fra Sony som en forhåndsinnstilling, noe som gir bilder med mer nøyaktig fargegjengivelse og naturlige hudtoner.

Portrett av en kvinne mot et bylandskap
S-Log3-gammakurve med eksp.tol. i 14+ trinn

S-Log3-gammakurven fremhever graderingsegenskaper fra skygger til mellomgrå nyanser (18 % grå), og gir en eksponeringstoleranse på mer enn 14 trinn for fleksibel og kreativ fargeredigering.

Eksempelbilde av autofokus som sporer motivet selv i kryss der andre mennesker passerer
Sanntidssporing for filmer

KI-basert sanntidssporing gjør sanntidssporingen dramatisk bedre med automatisk gjenkjenning, sporing og fokus på øynene til et bestemt motiv. I tillegg til å bruke berøringssporing til å initiere sporingen, kan en egendefinert knapp brukes til å spore et valgt motiv midlertidig uavhengig av motivets plassering og innstillingen for fokusområdet.

Fotografi av en mann som filmer med håndholdt kamera med telefotoobjektiv
Aktiv modus for bedre bildestabilisering i film

Aktiv modus gir kraftig bildestabilisering for filmopptak på frihånd. α6700 kan måle kamerabevegelser presist, noe som dermed kompenseres for optisk, noe som gir svært effektiv stabilisering uten å ofre mobiliteten, selv under opptak av 4K

Portrett av en kvinne med et fuglebur i forgrunnen
Fokusvariasjon for konsekvent synsvinkel

For automatisk fokusvariasjon med kompatible objektiver under filmopptak brukes Clear Image Zoom-teknologi til å holde konsekvent synsvinkel og forhindre endringer som kan oppstå på grunn av forskyvninger i fokusposisjon. Pustemetadata kan også brukes i etterproduksjonen.

Bilde av valgskjermen "Display LUT"
Importere bruker-LUT-filer

Se hvordan opptaket vil se ut i etterbehandlingen når du gjør opptak. α6700 lar deg importere en egendefinert LUT (Look Up Table) som kan brukes på kameraets monitorbilde under opptak for en forhåndsvisning.

Eksempelbilder av automatisk innramming: Bilde i søkeren og det faktiske bildet
Videoopptak på en enkel måte

α6700 er fullpakket med funksjoner for filmopptak og -produksjon. Automatisk innramming beskjærer og rammer inn bildet på nytt samtidig som det bruker AI til å spore motivet. Funksjonen for tidsforkortet video i kameraet lar deg lage tidsforkortet video i selve kameraet, for et filmatisk preg.

Enestående kontroll og pålitelighet
Laget for hendene dine

α6700 har en kompakt form og veier bare 493 gram, og er derfor bemerkelsesverdig bærbart og manøvrerbart uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten. Det nye grepet gir solid og enda mer behagelig håndtering av kameraet, samtidig som du får bedre kontroll når du fotograferer og filmer.

Bilder av personer som holder kameraer eller droner med påmonterte kameraer
Illustrasjon av innsiden av søkeren
Elektronisk søker av høy kvalitet

En XGA OLED elektronisk søker med (ca.) 2,36 millioner punkter med ca. 1,07x forstørrelse gjengir din verden på en enestående måte. Med dobbelt så mye lysstyrke som α6600, og en bredere visningsvinkel på 33 grader, tilbyr det klar, enkel visning under opptak. Bildehastigheten kan angis til 120 bilder/sek – dobbelt så mye som vanlig hastighet – for et godt søkerbilde, med minimal uskarphet ved sporing og opptak av bevegelige motiver.

Bilde av kameraet som illustrerer bevegelsen til LCD-panelet
Mer fleksible opptak med vribar skjerm

α6700 har et stort 3.0-type LCD-berøringsskjerm med (ca.) 1,03 millioner punkter, 3:2 skjermformat og åpning i sidene og vribar fleksibilitet. Dette gir større frihet for plassering og innramming, og du får massevis av alternativer for håndholdte og slingrebøyle-monterte opptak av stillbilder og film.

Bilde som viser betjening av berøringsskjermen
Intuitiv berøringskontroll

Bare berør skjermen for å aktivere funksjoner, som valg av fokuspunkt eller motiv som skal spores, eller utløsing av lukkeren. Hvis du sveiper inn fra venstre eller høyre kant på bildeskjermen, vises berøringsikoner for raske endringer i opptaksmodus og andre innstillinger. Funksjonsmenyen (Fn) kan også vises ved å sveipe opp. Under avspilling kan du enkelt velge og zoom inn på bilder ved hjelp av berøringer og intuitive knipebevegelser.

Bilde av kameraets menyskjerm
Forbedret menystruktur

Som et svar på tilbakemeldinger fra profesjonelle fotografer og videografer har α6700 en ny struktur på hovedmenyen tilsvarende de nyeste fullformatsmodellene i α-serien. Den logiske utformingen gir mer effektiv tilgang til viktige opptaksparametere som bildehastighet, lukkerhastighet med mer. Den kan tilordnes en egen tast for rask tilgang, og berøringsbetjening betyr at det aldri har vært raskere å justere viktige innstillinger.

Se din verden gjennom E-typeobjektiver
Mer enn 70 E-typeobjektiver å velge mellom

Velg blant et omfattende utvalg av E-typeobjektiver fra Sony. Vårt anerkjente utvalg inkluderer G Master™-serien i fullformat, som kombinerer enestående oppløsning med fantastisk bokeh, og G Lens™-serien med utmerket bildekvalitet og verdi. Kombinert med et APS-C kamerahus kan de svært brede objektivene fra Sony fange vidstrakt natur eller store motiver i én ramme, mens telefotoobjektiver ved hjelp av 1,5-beskjæringsfaktoren til APS-C-kamerahus og telekonvertere gjør det mulig å fange motiver på lang avstand med enestående klarhet og detaljer.

Bilde av alle objektiver av E-typen
Bilde av blitser fra Sony
Bilde av mikrofoner festet til kameraer
Tilbehør utvider kreative horisonter

En rekke kompatible mikrofoner med høy ytelse kan kobles til kameraets MI-adaptersko for direkte, støyfri digital lydoverføring til kameraet. Eller velg blant en rekke blitsenheter med høy ytelse, for eksempel HVL-F60RM2, som støtter kontinuerlige opptak i høy hastighet, så du kan ta kreative bilder på enda flere måter.

Tilkoblet visjon
Bilde av en kvinne som ser på bilder overført fra kameraet
Enkel og stabil smarttelefontilkobling

Få mest mulig ut av den forbedrede tilkoblingsstabiliteten på α6700 med Creators’ App fra Sony som muliggjør enkel overføring av bilder og filmer til smarttelefon eller nettbrett. Overføringene forsetter i bakgrunnen selv om smarttelefonskjermen slukkes eller en annen app åpnes. Du kan også bruke smarttelefonen til å fjernstyre kameraet. 

Bilde av en kvinne som direktestrømmer med kameraet
Strøm liveinnhold av høy kvalitet

Koblet til en datamaskin eller smarttelefon via USB kan α6700 fungere som et webkamera med 4K (2160p) med avanserte autofokusfunksjoner som gjør nettmøter og strømming enda bedre.

Bilde av konfigurasjonsskjermen for Wi-Fi
Rask Wi-Fi for PC-tilkobling

Innebygd Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) gir kommunikasjon på 2,4 GHz og 5 GHz for rask og stabil dataoverføring.

Illustrasjon av Creators Cloud-konseptet
Creators' Cloud-plattform

Creators' Cloud er en plattform som støtter kreativt arbeid fra opptak til produksjon ved å kombinere avansert kamerateknologi fra Sony med skybasert AI. Det er også et sted for å oppdage og samarbeide med andre produsenter fra hele verden. Utforsk nett-, mobil- og PC-baserte apper med effektive løsninger som integrerer kameraer med opptaks- og produksjonsapper og -tjenester.

Mot en bedre fremtid
Bilde av innstillinger for skjermleser
Tilgjengelig teknologi på α-kameraer

α-kameraene fra Sony er utstyrt med en rekke tilgjengelighetsfunksjoner, slik at flest mulig kan bruke og glede seg over teknologien vår. For eksempel leser skjermleserfunksjonen teksten på menyskjermbildene høyt, og volum og lesehastighet kan justeres etter behov.

Bilde av Road to ZERO-logoen
Målet til Sony: null miljøpåvirkning

I Sony har vi lansert planen Road to Zero for å kartlegge veien til null miljøpåvirkning, mens Green Management 2025-planen definerer mål på mellomlang sikt. Vi har iverksatt tiltak for å redusere miljøfotavtrykket til α6700 i hver fase av produktlivssyklusen, fra produktutvikling til forsyningskjeden, produksjon og emballering.

Bilde av kameraemballasje
Emballasje for fremtiden

Der det er mulig, jobber Sony for å bruke emballasje uten plast med god støtbeskyttelse, herunder plantebasert ikke-vevd materiale i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Spesifikasjoner og funksjoner

α6700 representerer en ny generasjon APS-C-kamerahus med en futuristisk miks av AI-basert motivgjenkjenningsteknologi, enestående stillbildekvalitet fra α-serien pluss filmskapingsfunksjoner og -ytelse fra den anerkjente Cinema Line-serien fra Sony.
  • Bakbelyst Exmor R CMOS-sensor i APC-C-format med ca. 26 effektive megapiksler

  • En avansert BIONZ XR-motor øker den totale behandlingshastigheten med opptil 8 ganger

  • Nyskapende AI-behandlingsenhet for forbedret motivgjenkjenning, autofokus og sporing

  • Innebygd optisk 5-akset bildestabilisering med Aktiv modus for filmopptak

  • Avansert filmytelse fra Cinema Line

SENSORTYPE
APS-C-type (23,3 x 15,5 mm), Exmor R CMOS-sensor
ISO-FØLSOMHET
Stillbilder: ISO 100–32 000 (kan utvides til ISO 50–102 400), AUTO (ISO 100–6400, nedre og øvre grense kan velges), video: Tilsvarende ISO 100–32 000, AUTO (ISO 100–6400, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 550 bilder (søker) / ca. 570 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
ANTALL PIKSLER (EFFEKTIVE)
Stillbilder: Maksimalt ca. 26,0 megapiksler, video: Maksimalt ca. 19,9 megapiksler
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) TFT-skjerm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere