α7C

Liten størrelse,
fullformatkraft

Med et FE 28–60 mm F4–5.6-objektiv oppnår α7C kompromissløs fullformatkvalitet med verdens minste og letteste kamera- og objektivsystem. Størrelsen er kompakt, men oppfyller forventningene til bildekvalitet, AF og hastighet. Dette er virkelig en allrounder som er klar til å bli med deg på tur og øke de kreative mulighetene.

SPEILLØSE FULLFORMATKAMERAER AV E-TYPEN

Alpha 7C – kompakt fullformatkamera

ILCE-7C / ILCE-7CL
Produktbilde

silverblack

Bare kamerahus

ILCE-7C

Veil. pris

kr 24 000,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 28–60 mm zoomobjektiv

ILCE-7CL

Veil. pris

kr 27 000,00

(inkl. MVA)
Ny programvare er nå tilgjengelig.
Uttrykk deg selv uten begrensning

Kraftig ytelse og usedvanlig bildekvalitet

Til tross for at kamerahuset er kompakt, faktisk verdens minste og letteste, sørger α7C for spektakulær bildekvalitet på både stillbilder og videoer som man forventer fra et fullformatkamera. Rask, vid og stødig AF, hurtig kontinuerlig fotografering og en praktisk vribar LCD-skjerm hjelper deg med å fange øyeblikkene til enhver tid. 

Produktbilde
Kompakt fullformat
Bildeeksempel
Unike fullformatbilder
Bildeeksempel
Teknologien til tjeneste for bildet
Billedbruk
Lag videoer med rom for kreativitet
Billedbruk
Utformet med optimal brukervennlighet
Kompakt fullformat
Stillbilder og videoer med kompromissløs kvalitet

Fantastisk bildekvalitet som bare er mulig med sensor med full bilderamme

Fullformatbilder i et kompakt hus

Overlegent lysinntak betyr bilder av høy kvalitet med lite bildestøy

Større sensorer lager bedre bilder, og fullformatsensoren til α7C er mye større enn sensorene i smarttelefoner, kompakte digitalkameraer og APS-C-kamera med utskiftbare objektiver i tilsvarende størrelse. Det økte lysinntaket som følge av den større sensoren, legger grunnlag for bilder av profesjonell kvalitet med mindre støy og flere detaljer i skygger og overeksponerte områder.

Utgjør en forskjell med en større sensor

Med en sensor med full bilderamme kan man ta bilder og få et godt resultat unikt for formatet. Sensoren til α7C er over dobbelt så stor som sensorene i APS-C-kameraer med samme størrelse på huset, og opptil 30 ganger større enn sensorer i smarttelefoner. Resultatet blir fantastiske bilder med mer dybde og flere detaljer.

Illustrasjon

[1]Full størrelse [2]APS-C [3]Micro four thirds [4]1.0-type [5]1/2,3~1/3,4 tommer

Kompakt størrelse, enkel i bruk

α7C ble laget for å være kompakt, lett og bærbar uten å gå på kompromiss med ytelsen til et ekte fullformatkamera. Målet ble nådd ved å utvikle nye mekaniske komponenter, deriblant en plassbesparende lukker og optisk stabiliseringsenhet, samt forbedringer i layout og konstruksjon. 

Unike fullformatbilder
Dra full nytte av fullformatet

Sensoren med full bilderamme i α7C gjør mer enn bare å fange mer lys. Takket være den større sensoren og pikselstørrelsen får man bedre bildedybde og dynamisk rekkevidde og flere detaljer. 

Bildeeksempel
Fang alt det vakre i verden

Sensoren 24.2MP Exmor R™ CMOS jobber sammen med BIONZ X™-motoren fra Sony for å skape en strålende fargegjengivelse og vid dynamisk rekkevidde med 15 stopp og detaljene og jevne overganger i alle lysforhold på både stillbilder og videoer.

Bildeeksempel
Fantastiske bilder, selv med rask lukkerhastighet og lite lys

Den store pikselstørrelsen på sensoren sørger for økt signal-/støyforhold for vakre bilder med flere detaljer i områdene med tekstur og skygge. Støyreduseringen er spesielt effektiv på middels og høy ISO-følsomhet som er nødvendig for raskt bevegende eller dårlig opplyste motiver. Standard ISO100-51200 kan utvides til ISO50-204800

Linser som passer din stil

En stor objektivserie av E-typen – vid, telefoto, video og spesialisert

Om du er amatør eller profesjonell, tar bilder eller lager film, kan en variert serie med over 50 objektiver av E-typen hjelpe deg med å slippe løs kreativiteten. Kompakt objektiver med full bilderamme gir eksepsjonelle bilder med lav forvrengning, selv med vid fokallengde, og danner grunnlaget for vakre bilder med dybde og bokeh.

Utvid alternativene for filmskaping

Lag kunstneriske videoer med den ypperlige kontrollen, bildekvaliteten og flerdimensjonelle kvaliteten til fullformatet.

Illustrasjon
4K-opptak for vakre videobilder

Liten feltdybde gjør det mulig med bokeh, en av styrkene til fullformatkameraer. Full pikselavlesning uten at piksler slås sammen, sørger for oversampling tilsvarende 6K-opptak for rene bilder med mindre moaré og ujevnheter.

Bildeeksempel
Utvid uttrykket med S-Log, HLG og bildeprofilalternativer

S-Log3 støtter en bredere dynamisk rekkevidde på 14 stopp og avdekker fine detaljer i etterproduksjonen av både skygger og overeksponeringer. HLG (Hybrid Log-Gamma) gir direkte HDR-avspilling og -arbeidsflyt, og bildeprofil har mange forskjellige innstillinger for å ta bilder.

Teknologien til tjeneste for bildet
Ta vare på opplevelsene når de skjer, med vakre detaljer 

Toppmoderne AF og rask kontinuerlig fotografering sørger for at du ikke går glipp av viktig øyeblikksbilder. Den optiske bildestabilisatoren til α7C sørger for stødige og skarpe stillbilder og videoer.

Illustrasjon
Supernøyaktig AF finner motivet raskt og holder det stødig i fokus

α7C har de samme AF-forbedringene som vårt anerkjente α9, med unik 4D FOCUS som finner motivet raskt og sørger for stødig sporing over et stort område. Et totalt antall på 693 fasegjenkjennende AF-punkter dekker omtrent 93 % av bildeområdet. 

Bildeeksempel
Ikke gå glipp av noe, også raskt bevegende motiver

For å kunne fange motiver som beveger seg, skyter α7C i kontinuerlige serier på opptil 10 bps med AF-/AE-sporing og opptil 8 bps i Live View-modus. Stillegående fotograferingen støttes også på opptil 10 bps med AF-/AE-sporing.

Stol på uavbrutt fokussporing

AI-basert sporing i sanntid og AF på øye i sanntid fra Sony

Pålitelig sporing av motiver betyr flere gode portretter. Som med tidligere modeller kan du sikte på motivet og trykke på den forhåndskonfigurerte utløserknappen halvveis inn for å starte AF på øye i sanntid. α7C har også en ny funksjon der du kan trykke på AF-ON-knappen for å aktivere sporing i sanntid selv om du ikke er i AF-C-modus, slik at du kan bruke sporing i sanntid med en gang. Fokuset holdes selv om ansiktet er delvis dekket eller om personen har på seg briller.

Bildeeksempel
Bildeeksempel
Dyreportretter i fullkomment fokus

AF på øye i sanntid for dyr sporer og fokuserer basert på dyrenes øyne

Det er mye enklere å ta gode bilder av kjæledyr og andre dyr med den banebrytende algoritmebaserte AF-en til Sony. Den raske, presise automatiske registreringen og sporingen av øynene til dyrene, i stedet for nesetippen eller værhårene, holder alt i skarpt fokus – la kameraet ta styringen. Det fungerer selv om det kommer noe i veien eller om kameraets horisontale eller vertikale orientering endres.

Pålitelig håndholdte stillbilder og videoer

Zoom inn, ta nærbilder og fang nattmotiver med mer klarhet

Den optiske femaksede bildestabiliseringen til α7C kompenserer for fem typer kameraristing uten kvalitetstap. Også når du tar bilder uten en slingrebøyle eller i mørket. Disse typene er [1, 2] angulær risting (krenging og giring) som ofte forekommer med telefotoobjektiv, [3, 4] forskyvningsuskarpheter (X- og Y-akser) som er merkbar som forstørrelser, og [5] roterende risting (rulling på Z-aksen) som påvirker opptak om kvelden.

Illustrasjon
Lag videoer med rom for kreativitet
Bildekvalitet i fullformat for filmskapere

Det er enkelt å se på den vribare skjermen med sideåpning på α7C selv om man for eksempel har montert en mikrofon på, bruker slingrebøyle eller fotograferer fra ulike posisjoner. I tillegg kan du bruke favorittutstyret ditt med hodetelefon- og mikrofonkontakten. Den store batterikapasiteten gjør at du kan fotografere lenger. Alt i alt passer α7C perfekt for vloggere og andre filmskapere.

Enkel videoproduksjon

Kompakt, lett og bærbar med valgfritt tilbehør for ulike grep

LCD-skjermen med sideåpning gjør vloggingen enkel, en valgfri grep- og mikrofonkombinasjon er perfekt for vlogging uten ledninger og støtte for digital mikrofon sørger for ekstra klar lyd. Video i populært vertikalt format støttes også, og metadata brukes til å spille av og redigere materiale som er tatt opp vertikalt, i vertikal visningsmodus uten at du må rotere skjermen.

Billedbruk
Bruk tilbehør til et raskt, godt vlog-oppsett

GP-VPT2BT Bluetooth®-håndtaket styrer opptak og zooming og kan også brukes som et stativ for håndfrie opptak. En egendefinerbar knapp og enkel justering av kameravinkel gjør den perfekt for effektiv fotografering. 

Bildeeksempel
Klar 2x zoom for fleksibel fotografering

Clear Image Zoom fra Sony opprettholder oppløsningen av motivet med nesten ingen bildeforringelse. Enkeltfokusobjektiv kan også brukes som zoomobjektiv med forstørrelse på opptil 2x zoom.

Billedbruk
Digitalt lydgrensesnitt for klare lydopptak

Når man bruker ECM-B1M Shotgun-mikrofon eller XLR-K3M adaptersett fra Sony via sko for flere grensesnitt (MI), overføres lyd som et digitalt signal, for lydopptak av høy kvalitet uten forringelse eller ekstra lydkabler. 

Utvid kreativiteten med spesialeffekter
Billedbruk
Finjuster AF-motivvekslingsfølsomheten for å beholde eller tillate å endre fokuset 

AF-følsomhet kan justeres i situasjoner med flere motiver som beveger seg. Nivåene går fra «1. Persistent» som beholder fokuset på det opprinnelige motivet, til «5. Sensitive» som veksler lett mellom ulike motiver.

Billedbruk
Bruk AF-overgangshastighet til å styre fokushastighet

Når autofokusen veksler fra et motiv til et annet, kan du angi hastigheten på overgangen. Du kan velge mellom syv nivåer, fra rolige, jevne overganger til raske. 

Gjør opptak i sakte film og av raske bevegelser

Kameraopptak opptil 5 ganger saktere eller 60 ganger raskere enn sanntid

Det å endre hastigheten på et opptak er et ekstraelement man kan bruke i videoene, og S&Q-modellen til α7C gjør det enkelt få til. Den støtter opptak i Full HD i høy hastighet 120 bps, og det er mulig å ta opp i sakte og rask hastighet i kameraet med bildehastighet fra 1 til 120 bps . Sluttproduktet er opptil 5 ganger saktere eller 60 ganger raskere enn virkeligheten.

Lettilgjengelige visuelle effekter for videoer

Bildeeffekt, kreativ stil og bildeprofil er enkle måter å utvide ditt kreative uttrykk når du lager videoer. Der får du mange visuelle effekter og innstillinger, alt fra nybegynnerstadiet til profesjonelt nivå. Bildeeffekt og kreativ stil lar deg la enkelte ting være opp til kameraet, slik at du slipper gradering i etterbehandlingen.

Bildeeksempel
Nærbilde av FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Utformet med optimal brukervennlighet
Pålitelig og intuitiv med praktiske trådløsfunksjoner
Illustrasjon
LCD-skjerm med sideåpning for fleksibel betjening 

Berøringspanelet 3.0 med 921 tusen prikker roterer 176° horisontalt og 270° vertikalt. Bruk berøringsfokus til å endre fokuset eller berøringsutløseren til å fokusere og ta stillbilder med et enkelt trykk på skjermen.

Produktbilde
Enkel batterilading også mens du tar bilder    

Det store Z-batteriet i det kompakte huset til α7C kan kombineres med en USB-strømforsyning. Alt du trenger for å lade er en USB Type-C®-kabel, og du kan fortsette å ta bilder under ladingen. 

Illustrasjon
Solid støv- og fuktbestandig konstruksjon

Kameraets topp-, front- og bakdeksel består av en lett og svært stiv magnesiumlegering, og hele kamerahuset er forseglet for å minimere mengden støv og fukt i å trenge inn.

Billedbruk
Ta bilder eksternt med mobilenheter og PC-er 

α7C-kameraets Wi-Fi®-funksjoner gjør det lett å ta bilder eksternt. Sett opp kameraet litt unna deg og ta selfier eller vlog-bilder med en PC, smarttelefon eller nettbrett for forhåndsvisning, tilpasning av innstillinger og justere lukkeren

Billedbruk
Rask dataoverføring til mobilenheter for sosial mediedeling

Bilder og videoer kan overføres rett til smarttelefoner og nettbrett via 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi®-tilkobling, slik at du enkelt kan dele og lagre. Enkelte enheter har One-touch-overføring, og andre enheter brukes tilkobling via QR-kode. 

Billedbruk
Imaging Edge Desktop

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-applikasjoner til stasjonære datamaskiner. Bruk «Edit»-funksjonen for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten i RAW-bilder fra Sony og administrer på en mer effektiv måte.

Illustrasjon
Imaging Edge Mobile™-app og videoredigeringstillegg for raskere filmskaping

Lukkerutløsning og videoopptak kan styres fra en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av innebygd Wi-Fi® i α7C, og bildedata kan overføres trådløst. Videoredigeringstillegg korrigerer kameraristing etter bildetaking.

Et bilde av en videosamtale på BRAVIA-storskjermen med tilkoblet kamera
Foreta videosamtaler på BRAVIA-storskjermen

Snakk med venner og familie på storskjerm ved å koble kameraet ditt til BRAVIA TV-en.

Illustrasjon
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam-appen gjør det enkelt å bruke et kamera fra Sony som et godt webkamera. Den har god kompatibilitet og gir fin kvalitet på strømmer og konferanser.

Spesifikasjoner og funksjoner

α7C er det minste og letteste digitalkameraet i fullformat med utskiftbart objektiv og optisk bildestabilisering i huset. Gjennombrudd innen mekanisk emballasje og strukturell design har tatt den kompromissløse ytelsen til fullformatkameraer til en ny vekt- og størrelsesklasse, som er laget for effektiv produksjon av bilde- og videoinnhold.
  • Verdens minste og letteste kompakte hus, med den kompromissløse ytelsen til kameraer i fullformat

  • Kraftig BIONZ X™ bildebehandling for spektakulær bildekvalitet

  • Avansert AF-ytelse og funksjoner

  • 4K-videoer i høy oppløsning og en mengde videofunksjoner for å uttrykke deg på flere måter

  • Funksjonalitet og pålitelighet, for behagelig og sikker filming

Sensortype
35 mm fullformat Exmor R CMOS-sensor (35,6 × 23,8 mm)
Antall piksler (effektive)
Ca. 24,2 megapiksler
ISO-følsomhet (anbefalt eksponeringsindeks)
Stillbilder: ISO 100–51200 (ISO-numre opp fra ISO 50 til ISO 204800 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–12800, kan velges med øvre og nedre grense), Videoer: tilsvarende ISO 100–51200 (ISO-numre opp til ISO 102400 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–12800, kan velges med øvre og nedre grense)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 680 bilder (søker) / ca. 740 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
Type søker
1,0 cm (0,39-type) elektronisk søker (XGA OLED)
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) TFT-skjerm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere