Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av lenkekobling
α7CR-bildegalleri
Eksempelbilde av et bylandskap
Enestående oppløsning
Eksempelbilde som viser et portrett av en kvinne som passeres av en annen kvinne
Utvikling med AF
Bruksbilde av en mann som filmer med håndholdt kamera med telefotoobjektiv
Opptak av High-definition-video
Bruksbilde som viser montering av grepsforlenger
Enestående betjening og pålitelighet
Bruksbilde av en bruker som tar kameraet ut av en veske
Utmerket tilkoblingsmulighet
Enestående oppløsning
Uovertruffen oppløsning i en kompakt og lett konstruksjon

Snu forventningene på hodet. Den beste i sin klasse og helt utrolige Exmor R™ 61,0 MP fullformatsensor, fra vår anerkjente α7R V-modell, kommer nå også i et kompakt kamerahus i α7C-serien. Ikke gå glipp av en eneste detalj med det allsidige α7CR.

Bilde av Exmor R-bildesensoren
Fullformat 61,0-megapiksel Exmor RTM bildesensor

Den bakbelyste sensorens støyreduksjon, brikkeobjektiver uten mellomrom, antireflekterende optisk belegg, fjerningen av optisk lavpassfilter som vanligvis befinner seg foran på sensoren, og annen original teknologi gir høy oppløsning, stor følsomhet, lite støy og et vidt dynamisk område.

Bilde av BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren
BIONZ XRTM-bildebehandlingsmotor

Den nye BIONZ XR bildebehandlingsmotoren minimerer forsinkelsen i prosesseringen og øker prosesseringskraften for bilder og film, noe som gir naturlige graderinger, realistiske farger, lite støy, overlegen bildekvalitet og rask menyrespons.

Eksempelbilde av et rom med sollys som kommer inn fra høyre side
Høy sensitivitet og høyt dynamisk område med lite støy

Avansert teknologi tillater følsomhetsinnstillinger fra ISO 100 til ISO 32000 for både stillbilder og filmer. Dynamisk område ved lav følsomhet har 15 trinn for jevne, naturlige graderinger fra dype skygger til høylys.

Eksempelbilde som viser et portrett av ansiktet til en kvinne som ser rett inn i kameraet
Konsekvent, nøyaktig eksponering og fargegjengivelse

Den avanserte KI-behandlingsenheten oppnår nøyaktig hvitbalanse selv når motivet er i skygge. Hudtoner, løvverk og andre materialer gjengis med naturlige farger i nesten alle lysforhold, med realistiske graderinger som demping av utheving i portretter.

Illustrasjon av bildestabiliseringsenheten
Avansert optisk 5-akset bildestabilisering

En enhet for stabilisering med høy presisjon, avanserte gyrosensorer og algoritmer for bildestabilisering oppdager og korrigerer risting av kameraet, og gir den store fordelen av 7.0-trinn for håndholdte opptak.
[1] Giring [2] Rulling [3] Krenging

Eksempelbilde som viser et bylandskap tidlig om morgenen
Flerfotografering med pikselveksling reagerer på endringer

Flerfotografering med pikselveksling bruker det presise, innebygde bildestabiliseringssystemet til å ta mange bilder som senere kan settes sammen på en PC, for å oppnå enestående oppløsning i ett enkelt bilde. 16-bilders sammensetninger med omtrent 240,8 millioner piksler (19008 x 12672 piksler) kan produseres fra data som tilsvarer omtrent 963,2 millioner piksler.

Produktbilde som viser antiflimringsmenyen på LCD-skjermen
Antiflimringsfotografering

Flimmer fra kunstige lyskilder oppdages automatisk, og tidsinnstillingen og den mekaniske eller elektroniske lukkeren kan finjusteres for å minimere påvirkningene.

Produktbilde som viser menyen for valg av RAW-bilde på LCD-skjermen
Valgbare RAW-bildestørrelser og HEIF

Tre størrelser (L/M/S) med tapsfri RAW-komprimering, inkluderer M- og S-utganger med samme oppløsning (26MP/15MP) for fullformat og APS-C, for sømløse arbeidsflyter. Lysmodusen for JPEG- og HEIF-bilder skaper bilder som er enkle å dele.

Eksempelbilder som viser prøver på kreative stiler
Kreativ stil støtter flere uttrykk

Funksjonen Kreativ stil har ti forhåndsinnstillinger som kan brukes som de er, eller redigert, for å skape en rekke "stiler" som hjelper skaperne med å finjustere stemningen i stillbildene eller filmene direkte i kameraet.

Objektiver som får frem maksimal oppløsningsytelse hos α7CR

Utvalget av optisk avanserte E-typeobjektiver fra Sony inneholder mer enn 70 modeller, inkludert G Master™-serien, som kombinerer enestående oppløsning med fantastisk bokeh, og G Lens™-serien med utmerket bildekvalitet og jevn bokeh. Disse fine, kompakte og lette objektivene utnytter oppløsningen og gjengivelsespotensialet til kamerahusene av E-typen fra Sony. Objektivene passer godt sammen med denne typen kamerahus for å danne et meget kompakt, mobilt system med et bredt spekter av bruksområder, både innen fotografi og video.

Produktbilde som viser hele utvalget av objektiver av E-typen
Utvikling med AF
AI-prosessor for avansert motivgjenkjenning

KI-behandlingsenheten gjenkjenner menneskelige motiver ved bruk av tillærte data om menneskelige former og positurer, og gjenkjenner ikke-menneskelige motiver som dyr, insekter og kjøretøy. Det forbedrer ytelsen til AF med sanntidsgjenkjenning og -sporing, og gjør at rask hybrid AF-oppnåelse og sporing av motiver blir mer presis og pålitelig over et større område.

Illustrasjon som viser KI-behandlingsenheten
Eksempelbilde av en kvinne som går opp en trapp i et bymiljø
Beregning av menneskelige positurer med en skjelettbasert modell

Med en innovativ KI-behandlingsenhet kan α7CR gjenkjenne bevegelser på en nøyaktig måte og forbedre gjenkjenningen av menneskeøyne. Teknologien for beregning av menneskelige positurer gjenkjenner ikke bare øynene, men også kroppens og hodets posisjon med høy presisjon. Dette gjør det mulig å låse og spore et motiv som er vendt bort fra kameraet, eller som for eksempel har ansiktet delvis tildekket av en hjelm eller briller.

Gjenkjenning av et større utvalg motiver

KI-behandlingsenheten gjenkjenner flere typer motiver, inkludert øynene til et bredt spekter av beitende dyr, små dyr og fugler. En ny kombinert innstilling for dyr/fugler reduserer innstillingsbehovet. Hele eller fronten på biler, tog og fly, og hodene til insekter, blir også gjenkjent.

Eksempelbilder som viser motiver som gjenkjennes av kameraets KI: hund, katt, bil, tog
Eksempelbilde av et barn som løper i en skyggefull tunnel
Stødig sporing i sanntid

KI-basert sanntidssporing kan aktiveres ved å angi motivet og trykke lukkerknappen halvveis inn. Kameraet oppdager automatisk motivet, slik at brukeren kan fokusere på innramming og komposisjon. Motivgjenkjenningen og sporingspåliteligheten er betydelig forbedret i et bredere spekter av fotograferingssituasjoner.

Ansvarlig fotografering ved bruk av ansiktsregistrering

Funksjonen for ansiktsregistrering omfatter bruk av biometriske data. Du er ansvarlig for innsamlingen og bruken av slik data, for å overholde gjeldende lokale lover. Du finner mer informasjon på nettstedet nedenfor.

Bred og tett AF fanger objekter med pålitelighet

BIONZ XR-motoren og oppdaterte algoritmer oppnår bemerkelsesverdig forbedret rask hybrid AF-ytelse. Opptil 693 fasedeteksjonspunkter dekker omtrent 79 % av bildeområdet og oppnår nøyaktig fokus selv når motivet er lite. α7CR inkluderer AF med både fase-og kontrastdeteksjon for å sikre raskt og stabilt fokus også i enkel AF (AF-S)-modus.

Illustrasjon som viser bred og tett fordeling av autofokuspunkter
Eksempelbilde som viser et portrett av en kvinne i et mørkt rom
Høypresisjons-AF fungerer óg i mørke scener med EV -4.0

Den nyeste AF-algoritmen muliggjør AF-fotografering i svakt lys, ved EV -4.0 (AF-S, ISO 100 ekvivalent, F2.0-objektiv) selv i mørke scener og innendørs, og har en nyttig fokusprioritetsmodus.

Eksempelbilde som viser frukt i flere farger
Fulltids-DMF

Når du tar stillbilder med AF-C- eller AF-S-autofokus, kan fokusringen på objektivet roteres for å raskt bytte til modus for manuell fokus når som helst. Dette gjør det enkelt å bytte fokus til et annet motiv.

Eksempelbilde som viser nærbilde av en blomst med kraftig bakgrunnsbokeh
Fokusbracketing for å ta det beste bildet

Kameraet tar automatisk opptil 299 bilder med sekvensielt vekslede fokuspunkter i tilpassede intervaller og en sekvens som brukeren angir. Velg det perfekte bildet, eller rediger flere bilder for å skape kreative sammensetninger med umulig fokusdybde.

Kontinuerlig AF/AE-fotografering med opptil 8 bps

Kontinuerlig opptak med AF/AE-sporing er mulig med opptil 8 bps med mekanisk lukker eller 7 bps ved stille opptak. Øyeblikkelige bevegelser eller uttrykksendringer fanges med fortreffelige detaljer. Kraften til BIONZ XR-motoren lar deg kontinuerlig ta ca. 320 JPEG-bilder. Dermed kan du fange inn viktige øyeblikk. Selv når du tar bilder eller beskjærer i nærheten av APS-C, opprettholdes oppløsningen på 26 M og høy bildekvalitet, noe som muliggjør kontinuerlige bilder av fugler i svev med bruk av AF/AE-sporing.

Opptak av High-definition-video

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Mobilitet for High Definition videoopptak

α7CR tilbyr detaljert 4K-videoopptak med 6.2K oversampling og mobiliteten som kreves for opptak med slingrebøyle eller drone. Den har også S-Cinetone™ for et kinoaktig bilde, Log-opptak, sanntidssporing med avansert motivgjenkjenning, aktiv modus bildestabilisering, pustekompensasjon og mange flere forbedringer.

Eksempelbilde som viser et videoklipp fra et englandskap
4K 60/50 p-opptak i fullformat

Den nyeste prosesseringsmotoren BIONZ XR og oppdaterte algoritmer gir betydelig bedre videokvalitet. I tillegg til fokusstøtte brukes kameraets avanserte KI-behandlingsenhet også til å oppnå nøyaktig hvitbalanse, selv i utfordrende situasjoner der motivet er i skygge. Hudtoner, løvverk og andre materialer gjengis med jevne, naturlige farger under nesten alle typer lysforhold og graderinger, for eksempel med demping av utheving i portretter, på en bemerkelsesverdig livaktig måte.

Eksempelbilde som viser et 6K-oversamplet videobilde av et bylandskap
6,2k oversamplet film som gir forbløffende bilder i 4K

4K videoopptak er mulig i fullformat og Super 35 mm-format. Med full pikselavlesning uten pikselsammenslåing kan omtrent 2,6 ganger den nødvendige datamengden komprimeres til 4K med høy oppløsning og detalj, og minimalt med moraé og ujevnheter.

S-Cinetone gjør det enkelt å lage det kinoaktig

Bildeprofilen S-Cinetone fra Sony gir bilder med mer nøyaktig fargegjengivelse, naturlige hudtoner og mellomtoner som er viktige for at huden skal se sunn ut, samt myke farger og nydelig høylys, som gir et kinoaktig utseende uten behov for fargegradering.

Loggføring av opptak og LUT

α7CR med S-Log3 gammakurve maksimerer 14+ eksponeringsintervallene. S-Gamut3 og S-Gamut3.Cine fargespekterinnstillinger er tilgjengelige for ytterligere etterbehandlingskontroll, og man kan benytte brukervalgte LUT-er (Look Up Tables) til forhåndsvisning av bearbeidede opptak.

Bildestabilisering i aktiv modus støtter håndholdt filmopptak

Aktiv modus gir presis stabilisering for videoopptak med avanserte gyrosensorer og en optimalisert algoritme. Kameraristing registreres nøyaktig og kompenseres for med ekstra stabilisering via kompatible objektiver, synkronisert med kamerahuset.

Sporing i sanntid støtter også fokus under filmopptak

KI-basert sanntidssporing gir en betydelig forbedring i ytelsen til sanntidssporingen ved automatisk gjenkjenning, sporing og fokusering på øynene til et angitt motiv.

Enestående betjening og pålitelighet
Utmerket tilkoblingsmulighet
Bruksbilde av en bruker som overfører bilder fra kameraet til en smarttelefon
Enkle, stabile overføringer til smarttelefon

Forbindelsesstabiliteten ved overføring av bilder fra kameraet til Creators' App mobilapplikasjon på en smarttelefon har blitt betydelig forbedret. Overføringer fortsetter i bakgrunnen selv om smarttelefonskjermen slås av, eller en annen app startes.

Bilde av en bruker som strømmer lyd og bilde med kameraet på grepsforlengeren
Enkelt å strømme i høy kvalitet i sanntid

Når α7CR er koblet til en PC eller smarttelefon via USB, kan det fungere som et webkamera med 4K (2160p). Objektiver med stor blenderåpning, lav dybdeskarphet og bokeh er effektive ved nettmøter og strømming, sammen med avanserte AF-funksjoner som gjenkjenning i sanntid.

Creators' Cloud-logo
Creators’ Cloud

Creators' Cloud er en plattform som støtter kreativt arbeid fra opptak til produksjon ved å kombinere avansert kamerateknologi fra Sony med skybasert AI. Det er også et sted for å oppdage og samarbeide med andre produsenter fra hele verden. Utforsk nett-, mobil- og PC-baserte apper med effektive løsninger som integrerer kameraer med opptaks- og produksjonsapper og -tjenester.

Miljø og tilgjengelighet
Road to Zero-logo
Veien til null-planen til Sony

"Veien til null"-miljøplanen til Sony fra 2010 har et mål om null miljøpåvirkning, mens Green Management 2025-planen definerer mål på mellomlang sikt. Vi har iverksatt tiltak for å redusere miljøfotavtrykket til dette produktet i hver fase av produktlivssyklusen, fra produktutvikling til forsyningskjeden, produksjon og emballering.

Gjenvinnbare emballasjematerialer som ikke inneholder plast

Sony går over til bruk av ikke-plastemballasjematerialer som likevel gir god beskyttelse mot støt og påvirkning. Plantebaserte ikke-vevde tekstiler brukes i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Produktbilde av Tilgjengelighet-elementet på menyskjermen
Tilgjengelig teknologi på α-kameraer

α-kameraene fra Sony er utstyrt med en rekke tilgjengelighetsfunksjoner, slik at flest mulig kan bruke og glede seg over teknologien vår. For eksempel leser skjermleserfunksjonen teksten på menyskjermbildene høyt, og volum og lesehastighet kan justeres etter behov. I tillegg kan teksten i menyvisningen forstørres 1,5, 2,0 eller 2,5 ganger med funksjonen for å forstørre skjermen.

Spesifikasjoner og funksjoner

α7CR leverer utmerket bildekvalitet med sin 61,0-megapikslers fullformatsensor, med en utrolig oppløsning og fargegjengivelse, i et kompakt hus som er lett å ha med seg. En prosesseringsenhet med KI gir økt ytelse på gjenkjenning, et rakst og presist AF pluss 7.0-trinns bildestabilisering som sikrer at du kan forevige det avgjørende øyeblikket.
  • Bakbelyst fullformats Exmor R CMOS-sensor på 61,0 megapiksler

  • En avansert BIONZ XR-motor øker den totale behandlingshastigheten med opptil 8 ganger

  • Den seneste KI-prosesseringsenheten

  • Neste generasjons AF med avansert motivgjenkjenning

  • Enestående 4K-filmopptak på opptil 60p/50p

ANTALL PIKSLER (totalt)
Ca. 62.5 megapiksler
SENSORTYPE
35 mm fullformat Exmor R CMOS-sensor (35,7 × 23,8 mm)
ISO-FØLSOMHET
Stillbilder: ISO 100–32 000 (kan utvides til ISO 50–102 400), AUTO (ISO 100–12 800, og man kan velge nedre og øvre grense), filmer: Tilsvarende ISO 100–32 000, AUTO (ISO 100–12 800, og man kan velge nedre og øvre grense)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 490 bilder (søker) / ca. 530 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
ANTALL PIKSLER (EFFEKTIVE)
Stillbilder: Maksimalt ca. 61,0 megapiksler, video: Maksimalt ca. 50,8 megapiksler
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) TFT-skjerm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere