α7R

Virkelighet realisert

Møt lille α7R med full bilderamme: en helt ny kombinasjon av bærbarhet og proffe funksjoner. En 36,4 MP sensor på 35 mm med full bilderamme i et hus som bare veier halvparten av ledende DSLR-kameraer.

KAMERA MED UTSKIFTBARE OBJEKTIVER

α7R Kamera av E-typen med sensor med full bilderamme

ILCE-7R

Bilde av α7R Kamera av E-typen med sensor med full bilderamme

Bare kamerahus

ILCE-7R

Veil. pris

kr 21 500,00

(inkl. MVA)

α7R, ny programvare er nå tilgjengelig.

Oppdater kameraet for enda enklere fotografering.

En ny standard

Møt verdens minste og letteste kamera med 35 mm fullformat og utskiftbare objektiver. Med sine 36,4 megapiksler er α7R en milepæl ikke bare når det gjelder kompaktkameraer, men alle slags kameraer. Og med den nyeste BIONZ X-prosessoren fra Sony, uten optisk low-passfilter, gir α7R utrolig realistiske detaljer. Gjør deg klar til å forevige virkeligheten så virkelig som aldri før.

Logo for EXMOR® CMOS-sensor

Sensor med full bilderamme med 36,4 MP

Denne bemerkelsesverdige nye sensoren har alle elementene du trenger for å ta bilder i verdensklasse: høy oppløsning, fin følsomhet, ekstrem dynamisk rekkevidde, svært høyt detaljnivå og lite støy.

BIONZ X-logo

Suveren behandling

Forvent topp resultater med den nye behandlingsmotoren fra Sony, BIONZ X: mer autentisk fargegjengivelse, bedre støyreduksjon og raskere serieopptak.

Bilder uten kompromiss

Kom tett på motivet med en EXMOR®-sensor i verdensklasse

Den nyeste EXMOR®-sensoren vår er raskere takket være parallell signalbehandling og kjappere signalkonvertering. Det er såre enkelt å oppnå det detaljnivået som kreves i profesjonelle sammenhenger.

BIONZ X-PROSESSOR

Naturlige resultater uansett lys

Forbedret detaljgjengivning og diffraksjonsreduseringsteknologi skaper mer naturlige konturer og reduserer uskarpheter fra lyspunkter. Du får støyredusering, 16-biters behandling og 14-biters RAW-utdata.

Vakker form og robust funksjon.

Ekspertutforming fra alle vinkler

Da Sony utviklet α7R, strebet de etter å balansere fotografenes behov for presis kontroll med riktig ergonomi. Resultatet er nøye utformede knapper og dreieskiver, robuste funksjoner, omfattende muligheter for tilpasning og alternativer for opptak og tilkobling. Alt i en holdbar og lett konstruksjon, 25 % mindre enn ledende digitale speilreflekskameraer.

 • Miniatyrbilde av kontroller og dreieskiverKontroller og dreieskiver
 • Miniatyrbilde av robust funksjonRobust funksjon
 • Miniatyrbilde av tilpasningTilpasning
 • Miniatyrbilde av tilkobling og opptakTilkobling og opptak
Kamera som ligger i hendene

Full ramme og kompakt form

Med sine beskjedne 465 g, inkludert batteri, veier α7R bare halvparten av ledende digitale speilreflekskameraer. Og siden kameraet også tar mindre plass, trenger du ikke ofre kvalitet til fordel for bærbarhet.

Intern konstruksjon

Bygd lett, bygd for å vare

α7R er laget av magnesium, verdens letteste strukturmetall. Det betyr at kameraet du har med deg i dag, også er med deg i morgen.

Der hastighet møter presisjon

Nyskapende, raskt og intelligent autofokus

Den raskeste BIONZ X-prosessoren pluss en ny algoritme for beregning av objektavstand samarbeider for å optimalisere kontrollen over objektivdriveren. Forbedringene inkluderer mer nøyaktig øyedeteksjon og låsbar autofokus.

Autofokus på øye

Få perfekte portretter. Denne funksjonen gir et skarpt ansiktsfokus – selv om ansiktet delvis er snudd bort fra kameraet – med liten feltdybde takket være bedre øyedeteksjon som kan prioritere en enkelt pupill.

Låsbart autofokus

Hold et bevegelig motiv i fokus med denne oppdaterte teknologien, som justerer målbildestørrelsen basert på motivkarakteristika og bruker et bredt autofokusområde for å sikre optimalt fokuspunkt.

Innstillinger for autofokus

Med innstillingen for fleksibelt punkt-AF kan du velge autofokusområder tilpasset motivet, og stille inn kameraet slik at det fokuserer på det tiltenkte området. Innstillinger for bredt fokusområde og sonefokus er også tilgjengelige.

Smartere søker og bedre bilder

Med 100 % bildedekning, oppløsning på 1024 x 768, høy kontrast, oppdateringer i sanntid og presis bokeh er OLED (XGA) Tru-Finder™ ikke bare et komposisjonstilbehør, men en forbedring. Andre profesjonelle funksjoner er fem funksjonsmodi, fargetemperatur og lysstyrkejustering.

 • Tru-Finder™-bokeh
 • Fokusforstørrelsesglass
 • Optimeringskontroll
 • Skjermvisningsmodi

FILMSKAPING I FULL BILDERAMME

Sett i gang visjonen din

Med kombinasjonen av 35 mm fullformatsensor, objektivutvalg, hodetelefonkontakt og XLR-lydadapter setter α7R en ny standard for lettere filmskaping. Og BIONZ X-prosessoren benytter ny områdespesifikk støyreduksjon for video, slik at selv dokumentaropptak i lite lys kan virke detaljert og klart. 

AVCHD-logo

Videoformater for Full HD

Finn det perfekte uttrykket for din visjon med AVCHD, med 60 bilder/sek hvis du vil ha ekstra jevne opptak, eller 24p for å få et klassisk filmatisk preg.

Hodetelefonkontakt

Profesjonelle lydspor

Koble til eksterne mikrofoner via XLR-adapteren, mål opptaksnivåer og sjekk lyden med hodetelefonkontakten.

NYE OBJEKTIVER OG NYE MULIGHETER

Topp for et førsteklasses kamera

For å gjøre det mulig for fotografer å utnytte potensialet til α7R fullt ut har Sony utviklet et nytt sett med objektiver av E-typen spesielt tilpasset den interne geometrien i den nye fullformatserien. Disse E-objektivene kan også brukes med tidligere α-versjoner, eller du kan bruke A-typer med adapter for 50+ profesjonelle objektiver.

Monteringsadapter for objektiv

Få mest mulig ut av utstyret ditt

For at du skal få fullt utbytte av funksjonaliteten til objektivene av A-typen, tilbyr Sony adaptere utstyrt med blant annet Translucent Mirror Technology™.

Objektiver av A-typen

Utvid med objektiver av A-typen

Med en A-adapter kan fotografer virkelig oppdage hvilke muligheter som finnes med de mer enn 30 typene profesjonelle objektiver fra Sony.

Kameratilbehør

Profesjonelle forbedringer

Et vertikalt grep, eksterne mikrofoner, blitser og mange andre typer tilbehør gjør deg utrustet for alle ideer og situasjoner.

ONE TOUCH NFC- OG WI-FI®-TILKOBLING

Del noe flott

α7R har to typer innebygd trådløs tilkobling: One touch NFC lar deg overføre bilder med lett berøring på en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC med NFC. Wi-Fi® gjør det raskt å laste opp bilder nesten overalt.

Nedlastbare oppgraderinger

Utforsk PlayMemories Camera Apps

Gjør opplevelsen mer allsidig og praktisk med apper som Smart Remote Control (som gjør at du kan bruke smarttelefonen som ekstern utløser) og andre redigerings- og effektapper.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk "Remote" for å fjernstyre fotograferingen, "Viewer" for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra bildebibliotek, og "Edit" for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-filene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Capture One (for Sony)

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

iMovie

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Spesifikasjoner og funksjoner
 • 36,4-megapikslers EXMOR® CMOS-sensor med full bilderamme

 • BIONZ X-motor for enestående detaljer og støyreduksjon

 • System av utskiftbare objektiver av E-typen

 • Raskt, intelligent autofokus for rask, nøyaktig kontrastgjenkjenning

 • XGA OLED Tru-Finder™ med høy kontrast

Objektivkompatibilitet
Objektiver av E-typen fra Sony
Sensortype
35 mm
Sensortype
Fullformat Exmor® CMOS-sensor på 35 mm (35,9 x 24 mm)
Antall piksler (effektive)
36,4 megapiksler
ISO-følsomhet (anbefalt eksponeringsindeks)
ISO 50-25 600
Batterivarighet (stillbilder)
Opptil 340 bilder
Type søker
Elektronisk søker av 0,5-typen (farge)
Skjermtype
3,0 tommers type TFT LCD

Hva finnes i esken?

Strømledning, Oppladbart batteri NP-FW50, Strømadapter AC-UB10, Skulderrem, Kameradeksel, Tilbehørsskodeksel, Okularkopp, Micro USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere