Veil. pris

kr 55 000,00

(inkl. MVA)

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Nyutviklet prosessor med kunstig intelligens

Kameraintelligens på et helt nytt nivå

En banebrytende AI-prosessor bruker detaljert informasjon om menneskelige former og positurer for å gjøre kameraets motivgjenkjenning betydelig mer nøyaktig, og dra full nytte av den mulige oppløsningen. Motivgjenkjenningen er også utvidet for å inkludere en rekke nye motivtyper, inkludert kjøretøy og insekter.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av lenkekobling
α7R V-fotogalleri
Bilde av lenkekobling
AI-drevet ytelse
Bilde av lenkekobling
Fantastisk oppløsning
Bilde av lenkekobling
Neste generasjons AF
Bilde av lenkekobling
Filmer med spektakulære detaljer og nærvær
Bilde av lenkekobling
Utformet for skapere
Bilde av lenkekobling
Arbeidsflyt og pålitelighet for proffer
AI-drevet ytelse
AI-prosessor for avansert motivgjenkjenning

α7R V er utstyrt med en AI-prosessor som er dedikert til å behandle store mengder data, slik at det er mulig å gjenkjenne motiver mer nøyaktig og registrere et større utvalg motivtyper.

Bilde av en brikke for kunstig intelligens
Bilde av kvinne som går i skogen
Beregning av menneskelig positur

α7R V bruker motivformdata til å registrere bevegelser, noe som gir ca. 60 % bedre gjenkjenning av menneskers øyne. Positurberegning bruker menneskelige former og positurer til å gjenkjenne øye-, kropps- og hodeposisjoner nøyaktig. Slik at det er mulig å låse fokus og spore et motiv som er vendt bort fra kameraet, eller har på seg en maske.

Gjenkjenner et større utvalg motiver

I tillegg til mennesker, dyr og fugler kan kameraet nå gjenkjenne insekter, bilder, tog og fly, noe som gir enda større fleksibilitet for både stillbildefotografering og filmopptak. Hoder og kropper gjenkjennes nå i tillegg til øyne (øye-AF i sanntid) i innstillingene for menneske, dyr og fugl.

Bilder av en hest, et fly, en fugl, en bil, et tog og en sommerfugl
Bilde av en foss og trær
Mer nøyaktig hvitbalansekontroll

Funksjonen for automatisk hvitbalanse på α7R V fungerer sammen med kameraets AI-egenskaper. I tillegg til "lys- og IR-sensoren" foran på kamerahuset bidrar kameraets AI-prosessor til å oppnå mer nøyaktig hvitbalanse i vanskelige lysforhold, for eksempel når motivet står i skygge.

Ansvarlig fotografering ved bruk av ansiktsregistrering

Funksjonen for ansiktsregistrering omfatter bruk av biometriske data. Du er ansvarlig for innsamlingen og bruken av slik data, for å overholde gjeldende lokale lover. Du finner mer informasjon på nettstedet nedenfor.

Fantastisk oppløsning
Et nytt høydepunkt innen α-oppløsning

Utdataene fra den bakbelyste 35 mm fullformats Exmor R™ CMOS-bildesensoren, med ca. 61,0 millioner effektive piksler, behandles i sanntid i størst mulig grad av den avanserte BIONZ XR™-behandlingsmotoren for å levere fantastiske detaljer i både stillbilder og filmer.

Utformet for detaljerte bilder
Bilde av Exmor R CMOS-bildesensoren
35 mm fullformats bildesensor 61,0 effektive megapiksler

Sensoren er fullspekket med bildesensorteknologien til Sony, med effektiv støyreduksjon takket være den bakbelyste strukturen, brikkeobjektiver uten mellomrom, AR-belegg (antireflekterende forseglingsglass) og elimineringen av et optisk lavpassfilter.

Bilde av BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren på enheten
Den nyeste BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren

Med opptil åtte ganger større behandlingskraft enn forgjengeren kan den nye BIONZ XR-motoren behandle enorme volumer av bildedata, samtidig som den minimerer forsinkelser og øker kameraets kapasitet for film- og stillbildebehandling. 

Bilde av en kvinne fra livet og opp
Konsekvent nøyaktig eksponering og farge

Den nyeste BIONZ XR-motoren gir enda bedre eksponeringskontroll og nøyaktig fargegjengivelse. En ny AE-algoritme finner hudområdene i ansikter og kontrollerer eksponeringen deretter under stillbildefotografering og filmopptak.

Bilde av kameraskjermen for valg av RAW-filtype
Valgbare RAW-bildestørrelser og -kvaliteter

α7R V støtter nå det tapsfrie RAW-formatet med tre valgbare pikselantall – L (60 M), M (26 M) og S (15 M). Størrelsene M og S gir samme oppløsning i fullformat og APS-C-visningsfelt, slik at etterbehandlingen blir enklere. 

Illustrasjon som viser 5-akset bildestabilisering i kamerahuset
Avansert 5-akset optisk stabilisering i huset

α7R V er oppgradert med stabilisering i opptil åtte trinn bare i huset, og er det første kameraet i α-serien som tilbyr dette. Dette gir effektiv stabilisering for interiørbilder med lav lukkerhastighet eller nattmotiver der du helst bør unngå behovet for økt følsomhet.

[1] Giring [2] Rulling [3] Krenging

Bilde av en kvinne som står i skogen
Nøyaktig kompensasjon på pikselnivå

En ny stabiliseringsalgoritme gir nøyaktig registrering og kontroll helt ned på pikselnivå, og drar full nytte av sensorens oppløsning på 61,0 megapiksler for å få frem selv de fineste detaljene i motivet.

Bilde av en kvinne i skogen
Kreativ stil støtter flere uttrykk

Funksjonen Kreativ stil har ti forhåndsinnstillinger som kan brukes som de er eller redigert for å skape en rekke stiler som hjelper skaperne med å finjustere stemningen i stillbildene eller filmene i kameraet. 

Bilde av et fjell
Flerfotografering med pikselveksling reagerer på endringer

Flerfotografering med pikselveksling drar nytte av presis kontroll over den innebygde bildestabiliseringen. Opptil 16 pikselvekslede bilder tas og settes senere sammen på en datamaskin for å oppnå enestående oppløsning i ett enkelt bilde. Små bevegelser helt ned på pikselnivå kan registreres og kompenseres for av PC-programvaren som utfører sammensettingen.

Neste generasjons AF
Gjenkjennings-AF i sanntid

α7R V-kameraets AF-system leverer langt bedre ytelse takket være store forbedringer av motivgjenkjenningsytelsen. Dyplæringsteknologi støtter kraftig gjenkjennings-AF i sanntid og mer pålitelig sanntidssporing, som støttes av høyere rask hybrid AF-ytelse over et større område.

Eksempelbilde av et fly i luften med små firkanter som viser 693 AF-punkter i bildet
Raskere og mer nøyaktig AF for store områder

Den enorme behandlingskraften til den nye BIONZ XR-motoren og oppdaterte algoritmer gir merkbart bedre AF-ytelse. Opptil 693 fasegjenkjennende punkter i en samling med høy tetthet dekker omtrent 79 % av bildeområdet.

Bilde av en kvinne som sitter på et sted med svak belysning
Nøyaktig AF i lys ned til EV -4,0

De nyeste AF-algoritmene gir høy AF-presisjon i lysnivåer helt ned til EV -4,0 i AF-S-modus. α7R V inkluderer også en modus for fokusprioritet som gir mer pålitelig AF i svakt lys, eller når små blenderåpninger brukes.

Bilder av en bil som er kontinuerlig fotografert ved 10 bps med AF-/AE-sporing
Ta opptil 583 komprimerte RAW-bilder med 10 bps 

Kontinuerlig fotografering av opptil 10 bps med full AF-/AE-sporing er mulig med den mekaniske eller elektroniske lukkeren. Du kan ta opptil 583 komprimerte RAW-bilder med kameraet i denne hastigheten.

Makrobilde av blader
Fokusbracketing for å fange inn det beste bildet

Kameraet tar automatisk opptil 299 bilder med sekvensielt vekslede fokuspunkter i tilpassede intervaller og en sekvens som brukeren angir. Velg det perfekte bildet, eller rediger flere bilder for å skape kreative sammensetninger med umulig fokusdybde.

Bilde av kameraskjermen med innstillinger for antiflimring
Demping av flimmer

Flimmer fra kunstig lys kan effektivt dempes med "antiflimringsfotografering" for stillbilder eller "variabel lukker", for å finjustere lukkerhastighetene slik at de matcher flimmerhastigheten under stillbildefotografering eller filmopptak.

Bilde av en hare i fokus
Fulltids DMF

Når du tar stillbilder med AF-C- eller AF-S-autofokus, kan fokusringen på objektivet roteres for å raskt bytte til modus for manuell fokus når som helst. Dette gjør det enkelt å bytte fokus til et annet motiv.

Filmer med spektakulære detaljer og nærvær

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

8K-filmopptak av høy kvalitet

XAVC HS-formatet gjør det mulig å filme 8K-opptak (7680 x 4320) på 24 p (25 p) av utmerket kvalitet med høy oppløsning og effektiv HEVC-/H.265-komprimering. Dette får frem det aller beste objektivene fra Sony har å by på, og drar full nytte av oppløsningen som sensoren kan levere, og full pikselavlesning. Selv de fineste detaljer blir nøyaktig gjengitt.

Enestående 4K-filmopptak på opptil 60 p (50 p)

Fullformat og Super 35mm-format kan velges for 4K-filmopptak. Full pikselavlesning i Super 35mm-modus uten behov for pikselsammenslåing muliggjør 2,6 x oversampling for 4K-filmer. XAVC S-I- (All-Intra) eller XAVC HS-formatet støttes med 10-biters 4:2:2-fargesampling.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av kvinne som går i skogen
Uttrykksfull S-Cinetone™

S-Cinetone er basert på teknologien i CineAlta™-kameraer som det anerkjente VENICE, og gir naturlige mellomtoner som er nødvendige for sunne hudfarger, myke farger og vakkert høylys. 

Bilde av to gående kvinner
S-Log3-gammakurve med eksp.tol. i 14+ trinn

S-Log3-gammakurven fremhever graderingsegenskaper fra skygger til mellomgrå nyanser (18 % grå), og gir en eksponeringstoleranse på mer enn 14 trinn for effektiv redigering.

Bilde av to kvinner som går mot hverandre
Sanntidssporing for filmer

Takket være forbedret motivgjenkjenning er sanntidssporingen nå enda bedre. Den gjenkjenner angitte motiver automatisk med nøyaktig fokus, inkludert fokus på øynene til motivet.

Bilde av en mann som holder kameraet
Aktiv modus for bedre bildestabilisering i film

Aktiv modus gir sterk bildestabilisering for filmopptak på frihånd. I tillegg til innebygd bildestabilisering kan kompatible objektiver med egen innebygd stabilisering koordineres med huset, slik at det også er mulig å fotografere med teleobjektiv på frihånd.

Bilde av blomster som er i fokus, med en kvinne i den uskarpe bakgrunnen
Pustekompensasjon for konsekvent synsvinkel

For pustekompensasjon under filmopptak brukes Clear Image Zoom-teknologi til å holde en konsekvent synsvinkel og forhindre endringer som kan oppstå på grunn av forskyvninger i fokusposisjon. Pustemetadata kan også brukes i etterproduksjonen.

Kameraskjerm som viser en kornåker, med overlappende tekst som antyder at en bildemarkør er angitt
Omfattende filmverktøy

α7R V byr på en rekke filmverktøy, for eksempel en tydelig opptaksramme på skjermen, fleksibel eksponeringsmodus, hvitbalansejustering under opptak, nye bildemarkører og en selvutløser for filmopptak.

Utformet for skapere
Ny 4-akset LCD-flervinkelskjerm

Skjermfleksibilitet uten like

Den nyutviklede 4-aksede flervinkelskjermen fra Sony byr på kombinasjonen av en tradisjonell vippbar skjerm med åpning i sidene og vribar fleksibilitet. Dette gir større frihet under fotografering med ubegrenset vinkeljustering i både horisontal og vertikal retning.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av α7R V med LCD-panelet
LCD-panel med detaljrikdom av 3.2-typen

LCD-skjermen på α7R V har et sideforhold på 3 : 2 med 2,1 millioner punkter, berøringsbetjening og en stor fargeskala (tilsvarende DCI-P3). En utendørsmodus gir klar visning i lyse forhold utendørs.

Nærbilde av søkeren og kameraet
QXGA-søker med den høyeste oppløsningen i sin klasse

Den elektroniske OLED-søkeren med 9,44 millioner punkter gir 1,6 x høyere oppløsning, rekordstor søkerforstørrelse på 0,90 x, en 41° diagonal FOV og en valgbar innstilling på 120 bps for minimal uskarphet i bevegelser.

Bilde av kameraet med CFexpress-kort og SD-kort
Doble CFexpress Type A-kompatible mediespor

De to mediesporene på α7R V støtter både CFexpress Type A-minnekort og UHS-I- og UHS-II SDXC-/SDHC-kort. De raske skriveegenskapene til Type A-kort bidrar til at store volumer kan behandles uten problemer. Det finnes separate moduser for relay-opptak og samtidig opptak.

Bilde av S&Q-hjulet
Dedikert Stillbilde/Film/S&Q-hjul

Med valghjulet for stillbilde/film/S&Q er det lett å nå de mest nyttige innstillingene for hver modus.

Bilde av LCD-panelet på kameraet og en finger som berører det
Berøringsoperasjoner under opptak og avspilling

Funksjonene for berøringsfokus, berøringssporing og berøringslukker kan aktiveres sekvensielt ved å trykke på et ikon på bildeskjermen. Under avspilling kan bilder velges med berøring.

Arbeidsflyt og pålitelighet for proffer
Bilde av en mann som trykker på en smarttelefon mens han fotograferer med et kamera
Rask Wi-Fi for PC-tilkobling, FTP og telefonoverføring

Innebygd Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) gir kommunikasjon på 2,4 GHz og 5 GHz bånd, og leverer 2x2 MIMO-støtte for rask og stabil dataoverføring og pålitelig kommunikasjon.

Bilde av kameraskjermen med innstillinger for direktestrømming
UVC-/UAC-støtte for webkameraapper av høy kvalitet

Enkel strømming i 4K er mulig med en UVC-/UAC-kompatibel smarttelefon eller PC via USB-tilkobling, slik at α7R V kan brukes som et webkamera med høy oppløsning. 

Illustrasjon av varmeavledningsstrukturen
Effektiv varmeavledning for langvarige opptak

Kameraet er redesignet fra grunnen av for å sikre effektiv varmeavledning og forhindre overoppheting. Kontinuerlig opptak av 8K 24 p (25 p) 10-biters 4:2:0-video i ca. 30 minutter.

Illustrasjon av støv- og fuktbestandigheten
Svært pålitelig i tøffe arbeidsforhold

Kameraet er forseglet på alle sømmene på huset, knappene og batteridekselet, slik at det er godt rustet for utendørsbruk. En nøye utformet objektivlåseknapp og demping rundt fatningen bidrar også til å beskytte mot støv og fukt.

Illustrasjon av antistøvsystemet
Et nytt antistøvsystem fjerner støv mer effektivt

En ultrasonisk utløser sørger for at filteret foran bildesensoren vibrerer i mer enn 70 000 sykluser per sekund, og fjerner effektivt støv og partikler fra filteroverflaten. Det finnes også en funksjon som lukker lukkeren når kameraet slås av for objektivbytte.

Miljø- og tilgjengelighetstiltak
Road to Zero-logo
Målet til Sony: null miljøpåvirkning 

Sony Group har et prosjekt kalt «Road to Zero» som tar sikte på null miljøpåvirkning. For å nå dette målet prøver vi å finjustere hvert trinn av produksjons- og distribusjonssyklusen for kameraer og tilbehør, og minimere miljøbelastningen hele veien fra utvikling til produksjon, pakking og transport.

Slik inngår α7R V i planen vår

Gjenvinnbare emballasjematerialer som ikke inneholder plast

Sony jobber mot å bruke emballasjematerialer som ikke inneholder plast, men som likevel gir god støtbeskyttelse. Plantebaserte ikke-vevde tekstiler brukes i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Bilde av produktemballasjen – boks, eske osv.
Ikon for hjelpeteknologi
Hjelpeteknologi på Alpha-kameraer

Alpha-kameraene våre inkluderer hjelpeteknologi for personer med svekket syn og mobilitet.

Bilde av et studiooppsett med en PC og et kamera
Imaging Edge Desktop™

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge Desktop-appene. Bruk Remote til å kontrollere og overvåke fotograferingen på dataskjermen, Viewer til å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra store bildebiblioteker og Edit til å fremkalle RAW-data til bilder av høy kvalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Med α7R V kan du fange inn visjonen din som aldri før, med dedikert kunstig intelligens som gjenkjenner og sporer motivene dine. Fotografer kan dra nytte av en ny standard for stillbildekvalitet og -oppløsning samt 8K-videoopptak, i tillegg til dramatisk forbedret 8-trinns bildestabilisering og avanserte tilkoblingsmuligheter og arbeidsprosesser.
  • Nyutviklet prosessor med kunstig intelligens

  • Bakbelyst fullformats Exmor R CMOS-sensor på 61,0 megapiksler

  • En avansert BIONZ XR-motor øker den totale behandlingshastigheten med opptil 8 ganger

  • Filmproduksjon med 8K 24 p (25 p) og 4K 60 p (50 p)

  • Neste generasjons AF med avansert motivgjenkjenning

Sensortype
35 mm fullformat Exmor R CMOS-sensor (35,7 × 23,8 mm)
Antall piksler (effektive)
Ca. 61,0 megapiksler
ISO-følsomhet
Stillbilder: ISO 100–32000 (ISO-numre opp fra ISO 50 til ISO 102 400 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–12800, kan velges med øvre og nedre grense), video: Tilsvarende ISO 100-32 000, AUTO (ISO 100-12800, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 440 bilder (søker) / ca. 530 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
Type søker
1,6 cm (0,64-type) elektronisk søker (Quad-XGA OLED)
Skjermtype
8,0 cm (3,2-type) TFT-skjerm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere