Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bilde av lenkekobling
α9 III-fotogalleri
En ny bevegelse

α9 III er helt unikt med verdens første fullformatssensor med et globalt lukkersystem som foreviger motiver som beveger seg raskt, uten bildeforvrengning, og som foreviger flyktige øyeblikk med fantastiske detaljer.

Den nye tiden for fotografering starter nå

α9 III har verdens første stablede fullformats 24,6 MP CMOS-bildesensor med globalt lukkersystem. I motsetning til en rullende lukkersensor som tar opp bilder sekvensielt fra den øverste raden med piksler til nederst, eksponerer og leser den nye Exmor RS™-bildesensoren alle piksler samtidig slik at kameraet kan forevige motiver som beveger seg raskt, uten forvrengning. Kombinert med en maksimalt lukkerhastighet på 1/80 000 sekund (1/16 000 sekund under serieopptak), vil α9 III være banebrytende i profesjonell fotografering.
(1) Pikselområde (2) Signalbehandlingskrets med høy hastighet (3) Bildebehandlingsmotor

Illustrasjoner av bildesensoren

[A] Konvensjonell stablet bakbelyst struktur [B] Globalt lukkersystem

Eksempelbilde av to triatleter som løper
Serieopptak uten svart skjerm ved 120 bps

α9 III defineres av fart og nøyaktighet og kan forevige viktige øyeblikk uten problemer. Det kan ta serieopptak ved inntil 120 bps med full AF/AE-sporing, uten svart skjerm, og den svært avanserte AI-behandlingsenheten gjenkjenner motiver med utrolig presisjon og nøyaktighet.

Forevige flyktige øyeblikk

Den maksimale lukkerhastigheten på 1/80 000 sekund i α9 III gjør det enkelt å forevige motiver som beveger seg raskt. I tillegg kan en kompatibel blitsenhet fra Sony (f.eks. HVL-F60RM2 eller HVL-F46RM) synkroniseres med alle lukkerhastigheter, slik at det bratte, ikke-lineære lysfrafallet som oppstår med rask synkronisering (HSS), elimineres og du får jevn belysning over hele bildet.

Eksempelbilde av fire triatleter som kommer opp av vannet
Eksempelbilde av golfslag, umiddelbart etter at køllen har truffet ballen
Potensial for fullformat
Eksempelbilde av flere triatleter som svømmer
AI-gjenkjenning møter avansert AF
Eksempelbilde av en kvinne som danser i et svakt opplyst rom
Mange uttrykk
Bruksbilde av en mann som filmer
Fullformatsfilmer i høy kvalitet
Bruksbilde av en mann som bøyer seg ned og holder kameraet lavt for å fotografere nær bakken
Intuitiv betjening, høy pålitelighet
Bilde av en mann som bruker en bærbar datamaskin
Effektivisert arbeidsflyt
Potensial for fullformat
Bilde av Exmor RS-bildesensoren
Exmor RS-bildesensor med globalt lukkersystem

Den nye fullformats bildesensoren med global lukker er utstyrt med 24,6 millioner effektive piksler, stablet CMOS-arkitektur og integrert minne. Dette gir høy oppløsning, overveldende fart og full pikselavlesning, slik at selv motiver som beveger seg raskt, kan foreviges uten forvrengning. Sensorens stablede struktur og avanserte A/D-konvertering muliggjør rask behandling med minimal forsinkelse.

Bilde av BIONZ XR
BIONZ XR™-bildebehandlingsmotor

Med opptil åtte ganger mer prosesseringskraft enn forgjengerne minimaliserer bildebehandlingsmotoren BIONZ XR forsinkelsene samtidig, som det gir en betydelig økning i prosesseringskraften. Det høye volumet data som genereres av den nyutviklede Exmor RS™-bildesensoren, kan behandles i sanntid selv ved serieopptak på opptil 120 bps. Dette forbedrer bildekvaliteten betydelig, fra høyere fargegradering og mer realistisk fargegjengivelse til reduksjon av bildestøy. Kameraet kan også ta opp 14-bit RAW-bilder i høy kvalitet i alle stillbildemoduser.

Eksempelbilde av et portrett av en kvinne tatt om kvelden
Fotografering i sammensatt RAW reduserer støy

Når du fotograferer i sammensatt RAW, tar du flere bilder (velg mellom 4, 8, 16 og 32) som du deretter kan sette sammen ved hjelp av Imaging Edge Desktop™-programmet fra Sony, og lage bilder i full oppløsning med svært lite støy. Dette gjør det mulig å fotografere dyreliv ved høye lukkerhastigheter eller ta portrettbilder i svakt lys, og få utrolig høy bildekvalitet med lite støy, selv ved høy ISO. Når du fotograferer ved lave følsomhetsnivåer, kan α9 III dra nytte av kameraristingen som oppstår ved frihåndsfotografering, og bruke sammensatt RAW til å lage bilder med mindre falske farger og ujevnheter.
(1) Standard (2) Sammensatt RAW

Illustrasjon av bildestabiliseringsenheten
Avansert optisk 5-akset bildestabilisering

Ta opp håndholdt uten problemer. α9 III har en nøyaktig bildestabiliseringsenhet, avanserte gyrosensorer og optimaliserte bildestabiliseringsalgoritmer, slik at det effektivt oppdager og korrigerer kameraristing med 8-trinns stabilisering. Dette støttes også av kompatible objektiver med innebygd bildestabilisering og bedre kommunikasjon mellom kamerahuset og objektivene, noe som gir effektiv kontroll for uskarpe opptak, selv ved telebrennvidder.
[1] Giring [2] Rulling [3] Krenging

AI-gjenkjenning møter avansert AF
Fotografering uten at skjermen går i svart

Få uforstyrret visning gjennom søkeren som aldri går i svart, selv under kontinuerlig fotografering i høy hastighet – banebrytende ved opptak av sport og motiver som beveger seg raskt. I tillegg er den distraherende forsinkelsen som vanligvis følger med EVF-visning, redusert til et minimum, slik at flyktige øyeblikk kan foreviges.

Eksempelbilde av en triatlonutøver som skvetter vann i ansiktet sitt
Opptil 120 AF-/AE-sporingsberegninger per sekund

La kameraet holde oversikten: med rask avlesning av den nye bildesensoren kan α9 III gjøre opptil 120 AF-/AE-sporingsberegninger per sekund – dobbelt så mange som forgjengeren. AF sporer komplekse motivbevegelser og forutser plutselige bevegelser med større presisjon enn før, mens AE reagerer raskt på plutselige endringer i lysstyrken. α9 III sporer også under kontinuerlig fotografering, noe som bidrar til enda større presisjon.
(1) AF/AE-beregninger (2) 120 bilder/sek

Eksempelbilde av en flyvende fugl
Få med øyeblikket med forfotografering

Forfotografering tar opp øyeblikket som skjedde før lukkeren ble sluppet. Den kan angis fra 0,005 til 1 sekund, og er tilgjengelig i alle filformater opptil 120 bps med full AF/AE-sporing. Dette gjør det enklere å fange inn flyktige øyeblikk, for eksempel fugler som letter, selv om lukkeren utløses litt for sent.

Eksempelbilde av en golfspiller som slår ballen ut av bunkeren, tatt rett etter at køllen traff ballen
Hastighetsøkning for kontinuerlig fotografering

Hastighetsøkning for kontinuerlig fotografering øker opptakshastigheten under serieopptak, slik at du kan forevige alt som skjer. Dette er nyttig for opptak av sport og andre fartsfylte aktiviteter der det er mulig å anslå omtrent når viktige øyeblikk skjer.

Eksempelbilde av en mann som går på en strand
Gjenkjennings-AF i sanntid

Med den nyskapende KI-behandlingsenheten kan α9 III bruke motivformdata til å gjenkjenne bevegelser på en nøyaktig måte. Teknologien for beregning av menneskelige positurer gjenkjenner ikke bare øynenes, men også kroppens og hodets posisjon med høy presisjon. Dette gjør det mulig å låse fokus på et motiv som er vendt bort fra kameraet, eller som har tildekket ansikt, og spore det. En person langt borte som bare dekker en liten del av bildet (mindre enn i tidligere utgivelser av gjenkjennings-AF i sanntid), kan gjenkjennes hvis personen er i nærheten av fokusområdet når du trykker lukkeren halvveis ned, mens du fotograferer med kontinuerlig AF. Dette gjør det raskere å fokusere på en idrettsutøver som nærmer seg fra avstand, for eksempel under en friidrettskonkurranse eller et skiløp.

Eksempelbilder av en løve, en fugl, et fly, en bil, et tog og en sommerfugl
Pålitelig gjenkjenning av et større utvalg motiver

AI-behandlingsenheten støtter bedre gjenkjenning av mennesker, dyr, fugler, insekter, biler/tog og fly. I kategorien biler/tog kan det nå gjenkjenne hjelmer, for eksempel dem som brukes av sjåførene under formel-løp. Gjenkjenningen av dyr er nå i stand til å kjenne igjen øyene til beitende dyr og mindre dyr, i tillegg til øynene, hodet og kroppen til hunder, katter og lignende dyr. Gjenkjenning av fugler er også oppdatert, slik at det er enklere å finne øynene til en rekke fugletyper og gjenkjenne fuglekropper. Med den nye innstillingen for dyr/fugler trenger du ikke å bytte mellom to innstillinger for å fotografere dyr eller fugler.

Eksempelbilde av to syklister som sykler opp en bakke
Bred, rask og nøyaktig autofokus og sporing

α9 III har nå 759 fasegjenkjenningspunkter i et fasegjenkjennende AF-system med et tett fokalplan som dekker ca. 95,6 % av bildeområdet. Det store volumet data som leses fra bildesensoren, behandles i høy hastighet via bildebehandlingsmotoren BIONZ XR samtidig som optimaliserte algoritmer sørger for høy nøyaktighet og tetthet. Dette raske hybrid AF-systemet kombinerer hastigheten og sporingen i fasegjenkjennende AF med presisjonen i kontrastgjenkjennende AF, slik at du enkelt kan låse fokus på og spore motiver som beveger seg raskt og/eller uregelmessig.

Eksempelbilde av en kvinnelig turner midt mellom to stenger med armene utstrakt
Tilpass AF-sporingsrespons med motivets bevegelser

Uansett om motivet beveger seg, står stille eller endrer hastighet, kan AF-sporing holde følge. Simpelthen velg en innstilling [Stabil], [Standard] eller [Responsiv], avhengig av hastigheten til motivet og opptakssituasjonen.

Eksempelbilde av en fugl som ses mellom grenene
Tilpassbart fokusområde

Hold det du ønsker i fokus, med XL- og XS-punktstørrelser for fokusområde lagt til i serien. XS kan være nyttig ved dyrelivsopptak når du ønsker å unngå å fokusere på grener i forgrunnen. Du kan også opprette et tilpasset fokusområde i en bestemt størrelse og til og med i vertikalt format ved behov. Et eksempel er på et løpsstevne der deltakerne står side om side. Hvis AF-rammen angis til et tilpasset horisontalt format, kan det være enklere å fokusere på løperen som leder.

Ansvarlig fotografering ved bruk av ansiktsregistrering

Funksjonen for ansiktsregistrering omfatter bruk av biometriske data. Du er ansvarlig for innsamlingen og bruken av slik data, for å overholde gjeldende lokale lover. Du finner mer informasjon på nettstedet nedenfor.

Mange uttrykk
Blitssynkronisering ved alle lukkerhastigheter

Med en kompatibel blitsenhet fra Sony (f.eks. HVL-F60RM2 eller HVL-F46RM) kan α9 III utføre full blitssynkronisering inntil den maksimale lukkerhastigheten på 1/80 000 sekund. Dette gjør det mulig å bruke blits som ekstra motivbelysning når du fotograferer utendørs i skarpt dagslys med høy lukkerhastighet, og reduserer behovet for store lysoppsett samtidig som det gir deg mange flere kreative muligheter.

Eksempelbilde av en kvinne som danser i regnet
Eksempelbilde av hendene til en turner som påfører talkum
Flimmerfri fotografering

Bildesensoren med global lukker eksponerer alle pikslene samtidig. Det kan ikke oppstå flimmer på et enkelt bilde, men kanskje mellom bildene. For å redusere denne typen flimmer kan funksjonene Antiflimring eller Høyfrekvent fotografering uten flimmer (var. lukker) brukes.
(1) α9 III (2) Bildesensor med rullende lukker

Bruksbilde av en fotograf som holder kameraet med et ekstern blits påmontert
Global lukker eliminerer lysstriper

Den avanserte bildesensoren i α9 III er utstyrt med et globalt lukkersystem som eksponerer og leser ut alle pikslene samtidig slik at eksponeringsforskjeller som kan oppstå, for eksempel ved fotografering ved siden av pressefotografer ved et arrangement, elimineres. Dette fjerner «lysstriper» som er vanlig i kameraer med et rullende lukkersystem.

Fullformatsfilmer i høy kvalitet
Eksempelbilde av en strand ved daggry når himmelen begynner å bli oransjerosa
4K-filmer uten forvrengning med høy oppløsning og detalj

Ta opp 4K-filmer i enten fullformat eller Super 35mm (ca. APS-C) format. α9 III tar opp 4K-filmer (3840 x 2160) på opptil 120p, og ved opptil 60p med full pikselavlesning og oversampling i 6K for betydelig mindre moaré og færre ujevnheter.

Eksempelbilde av en mannlig golfspiller som svinger køllen for å slå et slag
4K 120p uten beskjæring for første gang i et α-kamerahus

α9 III er det første kameraet i α-serien fra Sony som byr på 4K-videoopptak (3840 x 2160) ved 120p uten beskjæring, slik at brukerne kan benytte seg av hele bildevinkelen de får med hvilket som helst objektiv. For eksempel vil 4K-opptak i sakte film på 120p og opptak i normal hastighet på 24p i samme scene ha samme bildevinkel, slik at de enkelt kan redigeres sammen uten at rammen må endres.

Eksempelbilde av et kvinneportrett
S-Cinetone™ for et kinoaktig bilde

Med S-Cinetone-bildeprofilen fra Sony får du den samme fargeteknologien som gir vakre farger og hudtoner i den anerkjente Cinema Line-serien. S-Cinetone gir naturlige mellomtoner som er viktige for at huden skal se sunn ut, samt myke farger og nydelig høylys. Dette gjør det mulig for deg å konsentrere deg om fotograferingen, samtidig som det gir et kinoaktig utseende uten behov for fargegradering.

Eksempelbilde av en golfspiller i fokus med en uskarp trestamme i forgrunnen
Pustekompensasjon som gir konsekvent vinkel under fokusering

Kompensasjon for fokusvariasjon reduserer effektivt fokusvariasjon under videoopptak. Clear Image Zoom-teknologi fra Sony brukes til å opprettholde en konsekvent synsvinkel gjennom fokusendringer, slik at bildende blir mer stabile.

Bruksbilde av en mann som holder et kamera for å fotografere en triatlonutøver som løper ut i sjøen
Dynamisk aktiv modusstabilisering

En stabiliseringsenhet med høy presisjon og gyrosensorer innebygd, pluss optimaliserte bildestabiliseringsalgoritmer, gjør det mulig for avansert elektronisk stabilisering å fungere sammen med kameraets innebygde optiske 5-aksede bildestabiliseringssystem i en ny dynamisk aktiv modus som forbedrer stabiliteten med mer enn 30 % mot den aktive modusen (ca.).

Eksempelbilde av kameraet montert på et stativ der det filmer en kvinne
Automatisk innramming

Med AI-basert teknologi for motivgjenkjenning beskjærer den automatiske innrammingsfunksjonen bildet automatisk for å fremheve motivet i videoopptak. Også når kameraet er montert på et stativ, justeres bildet kontinuerlig, slik at det ser ut som om motivet følges av en kameramann.

Intuitiv betjening, høy pålitelighet
Unik og fleksibel vippbar skjerm for forbedret opptaksfleksibilitet

α9 III har en 4-akset vribar skjerm som kan vippes som en vanlig skjerm, men også åpnes fra siden og vris i flere vinkler, slik at du får ubegrenset vinkeljustering både når du fotograferer vertikalt og horisontalt. Den smale, diskré og robuste skjermen har en mekanisme som gjør det mulig å trekke den ut fra bak på kamerahuset, og vippe den 98° oppover, 40° nedover, og opptil 180° til sidene. Den berøringssensitive LCD-skjermen av 3.2-typen er optimalisert for utendørsfotografering med en oppløsning på 2,1 millioner punkter, et stort fargespekter og rikelig lysstyrke for klar og enkel visning.

Produktbilder som viser det horisontale og vertikale bevegelsesområdet til LCD-skjermen
Produktbilde av forsiden av kameraet som viser den egendefinerte knappen
Ny egendefinert knapp foran

α9 III er en ny versjon av Alpha-designet, med en egendefinert knapp foran som gir raskere og enklere betjening når du holder i grepet. Dette gjør det enda mer fleksibelt for ulike fotograferingsstiler og -behov. Du kan f.eks. tilordne hastighetsøkning for kontinuerlig fotografering til knappen foran, slik at du kan øke hastigheten når du tar bildeserier.

Nærbilde av søkeren og kameraet
Utmerkede søkerspesifikasjoner og ytelse

OLED-søkeren med 9,44 millioner punkter (ca.) omfatter en 0,90x forstørrelse med et 41° synsfelt for en klar, bred og oppdatert struktur som gir et 25 mm høyt øyepunkt. Det originale optiske designet minimerer aberrasjon som kan være forstyrrende når du ser på søkerbildet, og gir en mer konsekvent visning. Søker- og skjermforsinkelsen er også redusert for å gi mer stabil innramming, spesielt under kontinuerlig fotografering. Bildehastigheten kan stilles inn på standard (60 bps), høy (120 bps) og høyere (240 bps). 240 bps gir et svært jevnt søkerbilde med minimal uskarphet når du fotograferer motiver i bevegelse, og reduserer uskarpheten betydelig når du panorerer eller vipper kameraet.

Produktbilde av kameraet med CFexpress-kort og SD-kort
To CFexpress Type A-kompatible mediespor

Mediesporene på α9 III støtter både UHS-I- og UHS-II SD-kort og CFexpress Type A-kort. Disse er perfekte for serieopptak i høye hastigheter på opptil 120 bps, og gir høye skrivehastigheter for å raskt tømme bufferne på kameraer som genererer store volumer med stillbilder og videodata. Brukere kan også lagre data på ulike mediespor avhengig av filtype, bildestørrelse og bildekvalitet, hvilket effektiviserer arbeidsflyten.

Produktbilde av kameraet med et påmontert vertikalt VG-C5-grep med to batterier
Vertikalt VG-C5-grep (tilleggsutstyr)

Det vertikale VG-C5-grepet gir enestående komfort og betjening for langvarige fotoøkter. Grepet og lukkerknappen har det samme ergonomiske designet som kamerahuset. Kontrolltilgangen ligner også med en uavhengig egendefinert knapp foran (C5), ett hjul foran, L- og R-hjul (venstre/høyre) bak og en låsefunksjon på R-hjulet. Det vertikale VG-C5-grepet har plass til to NP-FZ100-batterier for lange fotoøkter.

Illustrasjon av kameraets støv- og fuktbestandige egenskaper
Robust pålitelighet for utfordrende miljøer

α9 III har svært god støv- og fuktbestandighet, takket være designforbedringer med silikontetning rundt knappene, en objektivlåseknapp, demping rundt objektivfatningen med mer. Designet på den elektroniske søkeren forsegler søkerens optiske bane, noe som gir denne samme effekten som en struktur med dobbelt glass. Kombinert med støv- og fuktbestandige objektiver, blitsenheter og det vertikale VG-C5-grepet (tilleggsutstyr), er α9 III kjernen i et robust støv- og fuktbestandig system.

Produktbilde av kamerachassiset i magnesiumlegering
Robust og slitesterk

Med en lett, men svært solid magnesiumlegering på toppdekselet, frontdekselet, det interne rammeverket og bakdekselet, er α9 III-kamerahuset svært slitesterkt og støtbestandig med effektiv varmespredning. Det er konstruert for å tåle krevende forhold under profesjonell fotografering, samtidig som det er relativt kompakt og lett.

Produktbilde av kameraets forside med gardinen lukket
Gardinen lukkes når kameraet slås av

En gardin beskytter bildesensoren mot støv og partikler når du bytter objektiv. Når den er slått PÅ, lukker den seg automatisk når kameraet slås av.

Produktbilde av høyre side av kameraet
Ergonomisk grep

α9 III har et grep med en ny form som er enklere å holde og er mindre belastende for brukerne, selv når de fotograferer med tunge teleobjektiver eller i lange perioder. Den ergonomiske formen på grepet fyller hånden og gir et sikkert grep som ikke fører til tretthet.

Effektivisert arbeidsflyt
Bilde av menyvisningen for bildeavspilling med alternativet «Vis som gruppe» valgt
Bedre gruppevisning

Arbeidsflyten blir mye mer effektiv, takket være bildegrupper. Bilder som tas med opptil 120 bps i serieopptak, kan defineres som «grupper». Dette gjør det enklere å finne ett bestemt bilde i store bildegrupper. Disse gruppene kan også tilordnes en vurdering, som deretter kan brukes til filtrering og søk og beholdes etter at bildene er importert til et redigeringsprogram på en datamaskin.

Bruksbilde av en mann som trykker på en smarttelefon mens han fotograferer med et kamera
Innebygd wifi for FTP- og smarttelefonoverføring, pluss tilkobling av PC-fjernkontroll

Innebygd wifi (IEEE 802.11ac) med støtte for 2x2 MIMO gir rask dataoverføring, slik at α9 III kan overføre data opptil dobbelt så raskt som forgjengeren. 5 GHz kommunikasjon gir maksimal hastighet og stabilitet, noe som er svært viktig for nyhets- og sportsfotografer som må levere materiale umiddelbart, samt i studioer. Det enkle kameragrensesnittet gjør det enkelt å overføre stillbilder og videodata via en FTP-server, wifi, kablet LAN eller USB-tilkobling til smarttelefon.

Bilde av kameravisningen ved opptak av talenotat
Klare opptak av talenotat

Legg talenotat-metadata til stillbilder via en egen talenotatmikrofon som er innebygd i kameraets bakpanel, i nærheten av brukerens munn for bedre opptakskvalitet. Talenotater kan overføres til en FTP-server sammen med de tilhørende bildene, slik at fotografen kan kommunisere effektivt med redaktøren. Fotografen kan også bruke mobilappen Transfer & Tagging (ver. 1.9 eller nyere) til å konvertere talenotater til tekst.

Illustrasjon som viser IPTC-tilkoblingene
Flere IPTC-forhåndsinnstillinger

IPTC-metadata (International Press Telecommunications Council) kan legges til stillbilder, og α9 III kan lagre opptil 20 forhåndsinnstillinger internt som kan velges raskt ved behov. Dette kan være svært nyttig under arrangementer med mange idretter, der forskjellig IPTC-informasjon kreves for forskjellige konkurranser.

Fotografering for en bedre fremtid
Road to Zero-logo
Målet til Sony: null miljøpåvirkning

Sony Group har et prosjekt, «Road to Zero», som tar sikte på null miljøpåvirkning. For å nå dette målet prøver vi å finjustere hvert trinn av produksjons- og distribusjonssyklusen for kameraer og tilbehør, og minimere miljøbelastningen hele veien fra utvikling til produksjon, pakking og transport.

Gjenvinnbare emballasjematerialer som ikke inneholder plast

Sony går over til bruk av ikke-plastemballasjematerialer som likevel gir god beskyttelse mot støt og påvirkning. Plantebaserte ikke-vevde tekstiler brukes i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Tilgjengelighetsikon
Hjelpeteknologi på Alpha-kameraer

Alpha-kameraene våre inkluderer hjelpeteknologi for personer med svekket syn og mobilitet.

Creators' Cloud-logoen fra Sony
Creators’ Cloud

Creators' Cloud er en plattform som støtter kreativt arbeid fra opptak til produksjon ved å kombinere avansert kamerateknologi fra Sony med skybasert AI. Det er også et sted for å oppdage og samarbeide med andre produsenter fra hele verden. Utforsk nett-, mobil- og PC-baserte apper med effektive løsninger som integrerer kameraer med opptaks- og produksjonsapper og -tjenester.

Spesifikasjoner og funksjoner

α9 III-kameraet med utskiftbart objektiv har en nyutviklet Exmor RS™ CMOS-bildesensor – verdens første stablede fullformats 24,6 MP bildesensor med et globalt lukkersystem. Kameraet gjør det mulig å fange inn flyktige motiver uten forvrengning i nesten alle slags situasjoner, og er perfekt for profesjonelle sports- og dyrelivsfotografer.
  • Stablet fullformats 24,6 MP CMOS-bildesensor med globalt lukkersystem

  • BIONZ XR-bildebehandlingsmotor med opptil åtte ganger mer prosesseringskraft

  • Fotografering uten svart skjerm ved 120 bilder/sek med full AF-/AE-sporing

  • Lukkerhastighet på opptil 1/80 000 sekund med blitssynkronisering

  • Pålitelig gjenkjenning av et større utvalg motiver

ANTALL PIKSLER (totalt)
Ca. 25,2 megapiksler
SENSORTYPE
35 mm Exmor RS CMOS-sensor i fullformat (35,6 × 23,8 mm)
ISO-FØLSOMHET
Stillbilder: ISO 250–25 600 (kan utvides til ISO 125–51 200), AUTO (ISO 250–12 800, nedre og øvre grense kan velges). Video: tilsvarende ISO 250–25 600, AUTO (ISO 250–12 800, nedre og øvre grense kan velges)
Batterivarighet (stillbilder)
Ca. 400 bilder (søker) / ca. 530 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)
ANTALL PIKSLER (EFFEKTIVE)
Stillbilder: Maksimalt ca. 24,6 megapiksler. Video: Maksimalt ca. 20,3 megapiksler
Skjermtype
8,0 cm (3,2-type) TFT-skjerm
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere