KAMERA MED UTSKIFTBARE OBJEKTIVER

ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L

Bilde av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor

Bare kamerahus

ILCE-QX1

Veil. Pris

kr 2 900,00

(VAT)

Kamerahus + kraftig 16–50 mm zoomobjektiv

ILCE-QX1L

Veil. Pris

kr 4 400,00

(VAT)
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor
Bilder av ILCE-QX1 Lens-Style-kamera med 20.1 MP-sensor

Funksjoner

Kompatibilitet med objektiver av E-typen gjør at du kan være kreativ

Få profesjonelle resultater med et stort utvalg av kompatible objektiver av E-typen. Velg et makroobjektiv for å komme tettere på motivet, eller få vakker bakgrunnsuskarphet (bokeh) med et primeobjektiv. Du kan også velge et telefotoobjektiv, komplett med optisk SteadyShot™-bildestabilisering, og trekke motivet nærmere med nøyaktig presisjon for å få et profesjonelt resultat.

EXMOR® CMOS-sensor i APS-C-størrelse for profesjonelle bilder

Ta bilder med digital speilreflekskvalitet med Lens-Style-kameraet. En stor EXMOR® CMOS-sensor i APS-C-størrelse fungerer sammen med en BIONZ X-bildeprosessor for å lage bilder med 20,1 megapiksler med høy presisjon. Få fine detaljer, skarpe bilder, klare nattbilder og vakker bokeh – alt med en smarttelefon.

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer

Sonys bildebehandlingsmotor gjengir teksturer og detaljer, slik du ser det med det blotte øye, ved hjelp av ekstra høyhastighetsbehandling. BIONZ X™, sammen med frontmontert LSI (large scale integration) som øker behandlingshastigheten, gir mulighet for mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, fyldigere fargetoner og redusert støy, enten du fotograferer eller tar opp video.

Innebygd blits for dårlige lysforhold

Ta flotte bilder, selv i lite lys, med en innebygd blits. Blits med ledetall 4 muliggjør pålitelig og nøyaktig fotografering under mørke lysforhold der støy og uskarpheter kan oppstå. Situasjoner med baklys og nattfotografering er heller ikke noe problem, og du får perfekt fokus når den brukes med Superior Auto-modus.

Superior Auto vet hva du tar bilder av

Ingen bilder er for vanskelige. Superior Auto-modus registrerer automatisk ulike typer miljøer og justerer kamerainnstillingene tilsvarende for å optimalisere hvert eneste bilde. Kameraet vil aktivere funksjoner som kontinuerlig fotografering og Auto HDR (High Dynamic Range) når forholdene er vanskelige, slik at du enkelt får tatt bildet.

Manuelle kontroller for større valgfrihet under opptak

Nyt friheten med manuelle kontroller i digital speilrefleksstil. Dette Lens-Style-kameraet har P/A/S-modi, noe som gir deg kontroll over blenderåpning, lukkertid og mye mer. Resultatet er vakre bilder med profesjonell utførelse rett fra smarttelefonen.

Wi-Fi® gir deg trådløs frihet

Du kan enkelt overføre videoer og mer fra kameraet til en Android- eller iOS-smarttelefon eller et nettbrett ved ganske enkelt å koble til Wi-Fi®. Da kan du raskt laste opp videoene til favorittnettstedene dine og de foretrukne sosiale mediene slik at venner og familie kan nyte moroa. 

Intuitiv kontroll med PlayMemories™ Mobile

Gjør smarttelefonen eller nettbrettet om til en fjernkontroll, og gled deg over enkel kamerakontroll takket være PlayMemories™ Mobile. Et ryddig brukergrensesnitt gir deg enkel enhåndsbetjening av alle innstillingene på kameraet, inkludert eksponering, lukker og zoom, noe som gjør det ideelt til gruppebilder.

Få et annet perspektiv med en allsidig objektivplassering

Ta bilder fra ulike synsvinkler. Sett Lens-Style-kameraet på steder som tidligere har vært vanskelig å komme til. Deretter kan du ta kontroll – inkludert zoom, innramming og opptak – med mobilenheten din. Det valgfrie settet for frivinkelsfotografering (ADP-FSK1) gir et godt grep for allsidig fotografering.

Enkel lagring, overføring og deling

Du trenger aldri bekymre deg for å miste bildene dine – de lagres automatisk både på Lens-Style-kameraet og på smarttelefonen eller nettbrettet når du tar dem. Du trenger bare å installere PlayMemories™ Mobile-appen for å eksportere bilder fra kameraet til smarttelefonen eller nettbrettet via Wi-Fi®. Derfra kan du organisere, redigere og dele dem med venner og familie, eller laste dem opp til ditt foretrukne sosiale nettverk og dele dem med hele verden.

Tilbehøret Live-View Remote for kontroll over flere kameraer

Håndter opptil fem kameraer ved å bruke den valgfrie Live View-fjernkontrollen. Kontroller visningsvinklene på fargeskjermen på håndleddet med et blikk, start/stopp opptak på fem kameraer umiddelbart og endre innstillinger samtidig på alle enhetene. Du trenger ikke kabler, takket være innebygd Wi-Fi®.

Monter kameraet på et stativ for fleksibel fotografering

Ta bilder med lang eksponeringstid og flotte landskapsbilder enkelt og greit. Du monterer bare Lens-Style-kameraet på et stativ og får større stabilitet enn du ville fått med håndholdt fotografering. Ulendt terreng, fotografering i lite lys og gruppebilder blir enklere når du monterer Lens-Style-kameraet på et stativ. 

Flere sideforhold for fleksibel fotografering

Ta bilder som skiller seg ut fra mengden med et utvalg av forskjellige sideforhold. Velg mellom vanlige digitale bildeformer som 3:2 og 4:3, i tillegg til 16:9 widescreen eller firkantet, for å få stillbildene akkurat slik du vil ha dem.

Se bildene i TRILUMINOS™-farger

Se bildene og videoene i rike, naturlige farger når du deler dem på den store skjermen. Dette Lens-Style-kameraet støtter TRILUMINOS-fargeteknologi – se favorittbildene i realistiske farger når du viser dem på en TV med TRILUMINOS-skjerm. Et utvidet fargespekter betyr at røde, blågrønne og smaragdgrønne farger ser vakre ut på skjermen. Dette gjør at landskap og sjø ser mer levende ut. Ansikter ser også bedre ut, takket være den naturlige gjengivelsen av hudfarger.

Auto HDR (High Dynamic Range) og DRO for naturlig gradering

Auto HDR (High Dynamic Range) fanger opp hver eneste fargetone i motivet, fra mørke skygger til lyse områder. Det fungerer på den måten at det utvider den dynamiske rekkevidden i bildene og gir imponerende kontrast. Når du fotograferer motiver i rask bevegelse, kan du bytte til DRO (optimalisering av dynamisk rekkevidde) for å få mer naturlige kontraster.

Låsbart autofokus følger motiver i bevegelse

Få krystallklare bilder som alltid er i fokus. Låsbart autofokus (AF) justerer motivrammen automatisk etter motivet. Dette gjør at du kan konsentrere deg om hva motivet gjør, mens kameraet sørger for at du får et bilde som er i fokus, uansett hva som skjer.

Støttet i Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) er en av verdens beste RAW-konverterere, for presise farger og utrolige detaljer. Den gir fleksibel digital administrering av filer, alle de viktigste justeringsverktøyene og rask og responsiv ytelse i en tilpassbar og integrert løsning. *Ta kontakt med Phase One for eventuelle forespørsler om kjøp, bruk og støtte til Capture One.

Gratis nedlasting (gå til Phase One-nettstedet)

Spesifikasjoner
Det nye Lens-Style-kameraet tar bilder som vanligvis bare er mulig med et kamera med utskiftbare objektiver. Takket være en Exmor® APS-HD CMOS-sensor med 20,1 megapiksler kan du få fantastiske detaljer og vakker bakgrunnsuskarphet med en smarttelefon eller et nettbrett.
  • Exmor® APS-C CMOS-sensor med 20,1 megapiksler

  • BIONZ X-motor for enestående detaljer og støyreduksjon

  • Ta og del bilder med høy kvalitet fra iOS- og Android-enheter

  • Mulighet for opptak i AVCHD for vakre videoer

Objektivkompatibilitet
Objektiver av E-typen fra Sony
Sensortype
APS-C
Sensortype
APS-C-type (23,2 x 15,4 mm), Exmor® APS HD CMOS-sensor
Antall piksler (effektive)
20,1 megapiksler
ISO-følsomhet (anbefalt eksponeringsindeks)
ISO 100–16 000
Batterivarighet (stillbilder)
Opptil 440 bilder

Hva finnes i esken?

Håndrem, Smarttelefonfeste, Oppladbart batteri NP-FW50, Micro USB-kabel, ADP-FSK1

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere