ZV-E1

The ultimate content creation experience

Bare kamerahus

ZV-E1

Veil. pris

kr 32 000,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + 28–60 mm zoomobjektiv

ZV-E1L

Veil. pris

kr 35 000,00

(inkl. MVA)

*En kostnadsfri lisensnøkkel må lastes ned fra kameraoppgraderingssiden til Sony og installeres på kameraet. Ikke tilgjengelig i enkelte land og regioner. Lanseres i juni i 2023 eller senere. Gå til følgende URL-adresse for å få mer informasjon: https://creatorscloud.sony.net/cameraupgrade/4k120p/  QFHD(3840×2160). Med ca. 10 % bildebeskjæring.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Det ultimate vloggkameraet
Intuitiv kreativitet
Uttrykksfulle bilder med fokus på motivet

Banebrytende teknologi for vloggere

Sammen med ZV-E1s 12,1 MP fullformatssensor sørger den nyeste BIONZ XR™-motoren for rask behandling for å støtte 4K 60p, 120p-oppgraderbare opptak, mens en AI-behandlingsenhet forbedrer motivgjenkjenningen for avansert vlogging.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

EXMOR R
Bakbelyst CMOS Exmor R™-fullformatssensor

ZV-E1 er det første vloggkameraet fra Sony med en 12,1 MP bakbelyst 35 mm CMOS-bildesensor, som gir mer enn 15 trinn for eksponering, lite støy, høy følsomhet og flott fullformatsbokeh.

BIONZ XR
BIONZ XR-bildebehandlingsmotor

Med opptil åtte ganger mer behandlingskraft gir den nye BIONZ XR-bildebehandlingsmotoren høy følsomhet, presis graderingsgjengivelse og fargereproduksjon og ytelse med lite støy.

AI-behandlingsenhet
AI-behandlingsenhet

ZV-E1 er utstyrt med en AI-behandlingsenhet som er spesialdesignet for å behandle store mengder med data og sørge for videre og mer nøyaktig motivgjenkjenning.

Systemet av E-typen fra Sony

Ta ulike bilder med ulike objektiver

Siden ZV-E1 har systemet av E-typen fra Sony, kan det brukes med alle objektiver med fatninger av E-typen, inkludert den flotte G Master-serien med enestående oppløsning og bokeh i verdensklasse. Fokallengder på mellom 12 mm og 1200 mm gir brukere enestående kreativ kontroll.

Bilde av en mann som skifter ut et kameraobjektiv

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Intuitiv Cinematic Vlog Setting

Ta minneverdige bilder med S-Cinetone™ og andre innstillinger

Ved å bruke Cinematic Vlog Setting og velge en Look and Mood kan du spille inn en filmatisk vlogg som matcher scenen og din kreative visjon. Den filmatiske følelsen blir ytterligere forsterket av bruken av bildehastigheten på 24 bilder/sek og Cinemascope-skjermformatet (2.35:1) med svarte striper over og under bildet.

Stol på stabile kameraopptak

Femakset bildestabilisering, dynamisk aktiv modus og innrammingsstabilisator

En kompakt, presis stabiliseringsenhet, gyrosensorer og optimaliserte bildestabiliseringsalgoritmer oppnår opptil 5,0-trinns stabilisering. Dynamisk aktiv modus forbedrer stabiliteten ytterligere med opptil 30 % sammenlignet med tidligere, mens innrammingsstabilisatoren automatisk opprettholder motivets posisjon i bildet ved hjelp av dynamisk aktiv modus og AI-basert motivgjenkjenning.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

AI-basert automatisk innramming i videoer

Juster innrammingen automatisk for å fremheve hovedmotivet

Med AI-basert teknologi for motivgjenkjenning beskjærer den automatiske innrammingsfunksjonen bildet automatisk for å fremheve motivet i videoopptak. Selv om kameraet er montert på et stativ, justeres bildet kontinuerlig slik at det ser ut som om motivet følges av en erfaren kameramann.

Gjenkjennings-AF i sanntid

Beregning av menneskelige positurer med en skjelettbasert modell

En innovativ AI-behandlingsenhet bruker ZV-E1 motivformdata til å gjenkjenne bevegelser, slik at gjenkjenningen av menneskeøyne forbedres med ca. 60 %. Teknologien for beregning av menneskelige positurer gjenkjenner kropps- og hodestillinger, slik at du kan spore et motiv som ser bort fra kameraet eller har på maske.

Bilde av en mann og en kvinne som setter opp et telt
Bilde av en kvinne i bevegelse
Sakte og rask film

Fang inn handling med svært gode detaljer

Når du ser gjennom videoer i sakte eller rask film i S&Q-modus og bruker XAVC S-I-formatet ved 60p, gir en maksimal bitrate på 600 Mbps (4:2:2 10-biters, H.264, All-I) enestående bildekvalitet. Når du bruker XAVC S-formatet, kan du få opptil 10x sakte film i Full HD-oppløsning ved 240 bilder/sek (24p-opptak). Det gir dynamiske sportsbilder og andre typer action nye perspektiver.

Nærbilde av zoomspaken på kamerahuset
Kreativ zoomkontroll

Zoomspaken øverst på grepet styrer kompatible zoomobjektiver og sørger også for Clear Image Zoom på umotoriserte zoom- og primeobjektiver. Det kan redusere antall objektiver som trengs under et opptak.

Illustrasjon av mikrofon med tre kapsler
Ta opp hovedmotivets stemme klart og tydelig, uansett forhold

Den intelligente mikrofonen med tre kapsler tar opp klar lyd, inkludert hovedmotivets stemme. Du kan angi mikrofonretningen som Front, Rear, All Directions eller Auto avhengig av opptakssituasjonen.

Forskjellen ligger i detaljene
Bilde av to personer som sitter nær hverandre om kvelden
10-biters 4:2:2 i kameraopptak

ZV-E1 kan ta opp 10-biters 4:2:2-video internt ved bruk av Long GOP- eller All-Intra-komprimering, noe som muliggjør fyldigere og mer naturlige graderinger og generelt større redigeringsfrihet.

Bilde av en kvinne som går over en eng
S-Gamut3.Cine/S-Log3 og S-Gamut3/S-Log3

S-Log3 gir forbedret reproduksjon av skygge til mellomtonegraderinger (18 % grå). Fargerommene består av S-Gamut3, som har enda bedre fargereproduksjon enn S-Gamut, og S-Gamut3.Cine, et fargerom som har blitt designet for å oppnå en stil som ligner på kinofilmer.

Bilde av en solnedgang over et vann
Importer og bruk tilpassede LUT-filer

Bruker-LUT-filer (i .cube-format), som kan importeres og tildeles bildeprofiler for å oppnå en bestemt stil. Stilen tas opp på kameraet, slik at fargekorrigeringen under etterproduksjonen kan reduseres eller elimineres.

Bilde av et bål
Fleksibel ISO gir større eksponeringsallsidighet

Fleksibel ISO er en S-Log3-modus som gjør at ISO-verdien kan endres i henhold til motivets lysstyrke, mens blenderåpningen og lukkerhastigheten angis manuelt. ISO-verdien kan angis som AUTO eller manuelt til mellom 640 og 102 400 (160 og 409 600 i utvidet ISO-modus) for å få optimal eksponering.

Kompakt og lett med intuitiv kontroll
Bilde av en mann som holder et kamera i hånden
Verdens minste, letteste fullformatsvloggkamera med utskiftbart objektiv

ZV-E1 er verdens mest kompakte og letteste vloggkamera med en CMOS-fullformatssensor og utskiftbare objektiver. Det gjør det ideelt til håndholdte opptak, gimbalopptak og droneopptak.

Bilde av et kamera på et bord med et grep festet og brukt som stativ
Tilgangskontroller

Den vippbare LCD-skjermen med sideåpning og posisjonen til Still/Movie/S&Q-velgeren, REC-knappen og de andre kontrollene gjør det enkelt å ta selfies og spille inn vlogger.

Intuitiv berøringsbetjening

Hvis du sveiper på den venstre eller høyre kanten av skjermen, ser du berøringsfunksjonsikoner øverst som styrer opptaksmodusen, Cinematic Vlog Setting med mer.
I tillegg kan funksjonsmenyen (Fn) vises ved å sveipe oppover på skjermen.
Berøringskontrollikoner for eksponeringskompensering og hvitbalanse har også blitt lagt til det eksisterende F-trinnet, lukkerhastigheten og ISO-ikonene nederst på skjermen.

Bilde av en finger som trykker på kameraets berøringsskjerm
Bilde av et Z-batteri
Batteri i Z-serien og optimalisert ytelse

ZV-E1s nye bildebehandlingsenhet, bildesensor og krets er inspirert av Z-batteriet med høy kapasitet fra Sony og har blitt designet for optimal strømsparing under alle opptaksforhold.

Bilde av et kamera i nærheten av en elv med et grep festet og brukt som et stativ
Designet tåler støv og fuktighet

ZV-E1 har enestående motstandsdyktighet mot støv og fuktighet i utfordrende utendørsforhold med forseglinger rundt alle knappene og hjulene og en not-og-fjær-struktur på alle kamerahussømmene.

Bilde av et kamera med opptakslampen på under opptak
Praktiske funksjoner gjør det enkelt å ta bilder

Ta bilder på en enkel måte med ZV-E1 som har en rekke nyttige funksjoner, blant annet en opptakslampe på kameraets forside, en tidtaker for videoer og en uthevet opptaksindikator på skjermen.

Bilde av en mann som holder i et grep festet til et kamera og tar en selfie
Tilbehør som tilfredsstiller opptaksbehovene dine

Et stort utvalg av tilbehør er tilgjengelige for å hjelpe vloggere under opptak, med alt fra eksterne mikrofoner av høy kvalitet til et brukervennlig grep for jevn enhåndsbruk.

Koble til og del
En person som parer en smarttelefon med et kamera
Enkel og stabil smarttelefontilkobling

Tilkoblingsstabiliteten under bildeoverføringer fra kameraet til Creators' App på en smarttelefon er kraftig forbedret slik at overføringene fortsetter stabilt i bakgrunnen. Bildemarkører gjør det enklere og mer effektivt å laste opp klipp.

En kvinne som strømmer direkte foran en bærbar datamaskin og et kamera på et stativ
Strøm liveinnhold av topp kvalitet

Når ZV-E1 er koblet til en datamaskin eller en smarttelefon via USB, kan det fungere som et webkamera av høy kvalitet under livearrangementer og nettmøter. Benytt deg av grunn dybdeskarphet, flott bokeh og avansert AF for å ta unike bilder.

Miljøvennlig
Road to Zero-logo
Veien til null-planen til Sony

"Veien til null"-miljøplanen til Sony fra 2010 har et mål om null miljøpåvirkning, mens Green Management 2025-planen definerer mål på mellomlang sikt. Vi har iverksatt tiltak for å redusere miljøfotavtrykket til dette produktet i hver fase av produktlivssyklusen, fra produktutvikling til forsyningskjeden, produksjon og emballering.

Miljøvennlig emballasje

For å redusere miljøpåvirkningen består den ytre emballasjen til ZV-E1 av det holdbare og resirkulerbare "Original Blend Material" fra Sony. Det er laget av bambus, sukkerrør og resirkulert papir, helt uten plast. Sony jobber for å bruke emballasje uten plast med god støtbeskyttelse og plantebasert ikke-vevd materiale i produktposer.

Bilde av produktemballasje
Hjelpeteknologi på Alpha-kameraer

Alpha-kameraene våre har hjelpeteknologi for personer med svekket syn, hørsel og mobilitet

Creators' Cloud-logo
Creators' Cloud-plattform

Creators' Cloud er en plattform som støtter kreativt arbeid fra opptak til produksjon ved å kombinere avansert kamerateknologi fra Sony med skybasert AI. Det er også et sted for å oppdage og samarbeide med andre produsenter fra hele verden. Utforsk nett-, mobil- og PC-baserte apper med effektive løsninger som integrerer kameraer med opptaks- og produksjonsapper og -tjenester.

Spesifikasjoner og funksjoner

ZV-E1 er et vloggkamera med utskiftbare objektiver med en avansert 35 mm fullformats bildesensor. Det gir kreative vloggere som ønsker å levere innhold av høyeste kvalitet alle fordelene med den mest avanserte teknologien fra Sony.
  • 12,1 MP bakbelyst CMOS Exmor R-fullformatsbildesensor

  • Avansert BIONZ XR-bildebehandlingsmotor

  • En AI-behandlingsenhet for videre og mer nøyaktig motivgjenkjenning

  • Verdens mest kompakte, lette fullformatskamera med utskiftbare objektiver

  • Intelligent mikrofon med tre kapsler

ISO-FØLSOMHET
Stillbilder: ISO 80–102 400 (kan utvides til ISO 40–409 600), AUTO (ISO 80–12 800, nedre og øvre grense kan velges), video: ISO 80–102 400 (tilsvarende) (kan utvides til ISO 40–409 600), AUTO (ISO 80–12 800, nedre og øvre grense kan velges)
ANTALL PIKSLER (EFFEKTIVE)
Stillbilder: Maksimalt ca. 12,1 megapiksler, video: Maksimalt ca. 10,1 megapiksler
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere