SONNAR T* 135 MM F1,8 ZA

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL135F18Z

Veil. pris

kr 25 500,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
135 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
202,5 mm
Objektivgrupper/elementer
8/11
Visningsvinkel (35 mm)
18°
Visningsvinkel (APS-C)
12°
Maksimal blenderåpning (F)
1,8
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,72 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,25x
Filterdiameter (mm)
77 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
88 x 114,5 mm
Vekt
995 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH0003: rund form, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

En praktfull primeobjektiv med medium telefoto

Dette enestående ZEISS® Sonnar-primeobjektivet med medium telefoto er et fremragende produkt, og det tilfredsstiller de tøffeste tekniske kravene i tillegg til kunstneriske behov. Hvis du vurderer å skaffe deg et primeobjektiv med denne fokallengden til et fullformatkamera av A-typen og bruke det til portretter, fotografering i lite lys og mer, er SAL135F18Z ganske enkelt det beste.

Bilde av Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Enestående kontrast og realistisk gjengivelse

To ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) i en presis optisk design kompenserer effektivt for kromatisk aberrasjon. Dette støtter høy effekt og flott kontrast som er konsekvent på alle blenderåpninger. De dypeste kontrastene og de mest delikate graderingene gjengis med naturlig realisme.

Bilde av Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Skarpe motiver med jevn bokeh i bakgrunnen

En design med maksimal blenderåpning på F1,8 og sirkulær blenderåpning med ni blader tilbyr dybdeskarphetskontroll for knivskarpe forgrunner med jevn bokeh i bakgrunnen når det er nødvendig. En stor maksimal blenderåpning gjør det også mulig å bruke høyere lukkertid når du fotograferer i vanskelig belysning.

Bilde av Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Kom tett innpå små motiver og detaljer

Dette objektivet kan fokusere helt ned til 0,72 centimeter for en forstørrelse på 0,25x som gjør det mulig å fange opp små motiver og detaljer med samme enestående skarphet og totalkvalitet som store motiver. Du kan også bruke objektivets mulighet for jevn bokeh til å få små motiver til virkelig å skille seg ut.

Bilde av Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Utmerkede farger og kontrast

ZEISS®-objektivene er kjent for sin enestående fargegjengivelse og kontrast. ZEISS® T*-belegg er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.

Klare bilder i dårlige lysforhold

Med den store maksimale blenderåpningen på F1,8 er SAL135F18Z et perfekt valg for håndholdt fotografering under dårlige lysforhold. Ytelsen under dårlige lysforhold er ytterligere forsterket når den brukes med et kamera som har SteadyShot INSIDE, det innebygde bildestabiliseringssystemet som effektivt kompenserer for uskarphet i en rekke fotograferingssituasjoner.