VARIO-SONNAR® T* 24–70 MM F2,8 ZA SSM II

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL2470Z2

Veil. pris

kr 31 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
24–70 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
36–105 mm
Objektivgrupper/elementer
13/17
Visningsvinkel (35 mm)
84°–34°
Visningsvinkel (APS-C)
61°–23°
Maksimal blenderåpning (F)
2,8
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,34 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,25x
Filterdiameter (mm)
77 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
83 x 111 mm
Vekt
974 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH101: bladformet, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Primeobjektivkvalitet i et allsidig zoomobjektiv

Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II benytter to asfæriske elementer og to ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) i en presis optisk design som gir utmerket oppløsning og kontrast. Den grunnleggende optiske designen er den samme som i den opprinnelige versjonen, som anses for å være mer som et primeobjektiv enn en zoom når det kommer til bildekvalitet.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Asfæriske elementer øker ytelsen

Asfæriske linseelementer er vanskeligere å produsere enn enkle sfæriske linser, men når de er riktig utformet, kan de redusere mange ulike typer optiske aberrasjoner til svært lave nivåer. Dette objektivet inneholder to asfæriske elementer som bidrar til førsteklasses optisk ytelse.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

ED-glass undertrykker kromatisk aberrasjon

Dette objektivet har to ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) som reduserer kromatisk aberrasjon, spesielt ved lengre fokallengder. De bidrar også til overlegen kontrast på hele bildet, selv ved stor blenderåpning.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Flotte resultater i lite lys

En lyssterk konstant maksimal blenderåpning på F2,8 i hele zoomerekkevidden gir konsekvente eksponeringsinnstillinger ved alle fokallengder samt bedre ytelse i lite lys. Ikke bekymre deg for blenderåpningsrelaterte variasjoner i eksponeringen når du zoomer, og du kan få flotte resultater når du fotograferer håndholdt innendørs eller i situasjoner med lite lys.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Jevn og stille SSM-fokusering

SSM (supersonisk bølgemotor) er et piezoelektrisk driversystem som fungerer med en intern fokusmekanisme i Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F2,8 ZA SSM II, for jevn og stillegående autofokus uten rotasjon i frontelementet. Kapasitet for høyt dreiemoment ved sakte rotasjon bidrar til rask start- og stopprespons samt presis posisjonering.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Bryter for fokusmodus og fokusknapp

I tillegg til at kontrollene generelt sett er praktisk plassert og gode å betjene, har dette objektivet en bryter for fokusmodus og en fokusknapp på røret for ekstra fleksibilitet og kontroll.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Reduserte dobbeltkonturer gir bedre bildekvalitet

ZEISS® T*-belegg (T-star) bidrar til at dobbeltkontur blir enda mer redusert, noe som gjør at allerede utmerket bildekvalitet blir enda bedre.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Vakker bokeh

En nibladers sirkulær blenderåpning jobber sammen med objektivets maksimale blenderåpning på F2,8 for å skape vakker og jevn bokeh med naturlige lyse partier når du ønsker det. Jevn bakgrunnsuskarphet kan bidra til at det som er i fokus, virkelig står frem fra bakgrunnen, og gir bilder med nesten tredimensjonal dybde.

Nærbildefunksjoner

Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SMM II kan fokusere ned til 34 cm for et forstørrelsesforhold på 0,25. Dette gjør det mulig å fange inn små motiver og detaljer med utmerket resultat.

Bilde av Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F2,8 ZA SSM II

Tåler støv og fuktighet

Noen av de mest spennende bildene blir tatt i utfordrende miljøer. Takket være en støv- og fuktbestandig design kan dette objektivet fortsette å yte i moderat våte eller støvete forhold, slik at du trygt kan fotografere – uansett hvor du finner de beste bildene.