DISTAGON T* 24 MM F2 ZA SSM

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL24F20Z

Veil. pris

kr 17 500,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
24 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
36 mm
Objektivgrupper/elementer
7/9
Visningsvinkel (35 mm)
84°
Visningsvinkel (APS-C)
61°
Maksimal blenderåpning (F)
2,0
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,19 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,29x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
78 x 76 mm
Vekt
555 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH110: bladformet, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel: Etui
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

Ekstraordinær vidvinkelgjengivelse

ZEISS® Distagon ble designet spesielt for å oppnå utmerket skarphet og kontrast i vidvinkelobjektiver, og den utmerker seg fortsatt på dette området. SAL24F20Z oppdaterer Distagon-konfigurasjonen med den mest avanserte objektivteknologien som er tilgjengelig, for uovertruffen optisk ytelse fra hjørne til hjørne.

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

Skarpe bilder med høy kontrast

To asfæriske elementer og to ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) minimerer aberrasjoner, for overlegen skarphet og kontrast i hele bildet. ZEISS® T*-belegget reduserer gjenskinn og dobbeltkonturer, slik at bildene er skarpe og klare med veldefinerte svartnyanser. Denne imponerende ytelsen er konstant på alle blenderåpninger, helt ned til objektivets lyssterke maksimale åpning på F2,0.

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

Utmerkede farger og kontrast

ZEISS®-objektivene er kjent for sin enestående fargegjengivelse og kontrast. ZEISS® T*-belegg er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

Kom tett innpå små motiver og detaljer

SAL24F20Z kan fokusere helt inntil 19 centimeter for å fange inn små motiver og detaljer med utmerket kvalitet. Designet med stor maksimal blenderåpning på F2,0 og sirkulær blenderåpning med ni blader kan bidra til vakker og jevn bokeh som fremhever motivet i fokus på en svært pen måte.

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

SSM-fokusdriver (supersonisk bølgemotor)

SSM (supersonisk bølgemotor) er et piezoelektrisk driversystem som bidrar til jevn og stillegående autofokus. Kapasitet for høyt dreiemoment ved sakte rotasjon bidrar til rask start- og stopprespons samt presis posisjonering. For fotografen betyr det rask, stillegående og nøyaktig fokus.

Bilde av Distagon T* 24 mm F2 ZA SSM

ED-glass gir bedre oppløsning og kontrast

ED-glasselementene (ekstra lav brytningsindeks) som brukes i SAL24F20Z, er svært effektive for å redusere kromatisk aberrasjon. Dette minimerer ikke bare fargespredning, men bidrar også til overlegen skarphet og kontrast i hele bildeområdet, selv med stor blenderåpning.