300 MM F2,8 G SSM II

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL300F28G2

Veil. pris

kr 112 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
300 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
450 mm
Objektivgrupper/elementer
12/13 (inkludert filterglass)
Visningsvinkel (35 mm)
8° 10'
Visningsvinkel (APS-C)
5,33°
Maksimal blenderåpning (F)
2,8
Minste blenderåpning (F)
32
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
2,0 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,18x
Filterdiameter (mm)
42 mm (eneste)
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
Kompatibel
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
Kompatibel

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
122 x 242,5 mm
Vekt
2340 g (uten stativfeste)

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH0012: rund form, klemme)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • hard veske
  • Objektivrem
  • Sirkulært polarisasjonsfilter som festes i et spor
Placeholder

Funksjoner

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

Suveren oppløsning med flott bokeh

G-objektiv med raffinert optisk design som inkluderer ED-glass (ekstra lav brytningsindeks) for optimal demping av aberrasjoner, gjør at dette teleobjektivet med høy ytelse balanserer perfekt mellom høy oppløsning og utmerket kontrast på områder som er i fokus, og jevn og vakker bokeh som virkelig fremhever motivet og gir en dyp og tredimensjonal visuell effekt.

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

Klare bilder med skarp kontrast

I tillegg til den presise optiske designen gir det antireflekterende nanobelegget fra Sony et objektivbelegg med en nøyaktig definert og jevn nanostruktur som effektivt demper refleksjoner som kan føre til gjenskinn og dobbeltkonturer. Det samlede resultatet er overlegen klarhet og skarp kontrast som sammen gir enestående oppløsning.

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

Raskere sporing og forbedret respons

SSM-autofokusdriveren fra Sony er i seg selv en utmerket funksjon takket være svært jevn og stillegående drift. En ny LSI-driverkrets tar denne ytelsen til neste nivå og oppnår betydelig raskere automatisk fokussporing av motiver enn tidligere modeller. Den sørger også for at SSM-driversystemet responderer raskere enn noen gang.

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

SSM-fokusdriver (supersonisk bølgemotor)

SSM (supersonisk bølgemotor) er et piezoelektrisk driversystem som bidrar til jevn og stillegående autofokus. Kapasitet for høyt dreiemoment ved sakte rotasjon bidrar til rask start- og stopprespons samt presis posisjonering. For fotografen betyr det rask, stillegående og nøyaktig fokus.

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

En raffinert betjeningsopplevelse

Fire fokusknapper rundt objektivrøret gir enkel tilgang, uansett hvordan du holder kameraet. Vår fokus på enkel betjening kommer også til syne i de doble DMF-modiene (direkte manuell fokusering), bryteren for fokusrekkevidde og en funksjon som måler avstanden til motivet før den fokuserer.

Bilde av 300 mm F2,8 G SSM II

Tåler støv og fuktighet

Noen av de mest spennende bildene blir tatt i utfordrende miljøer. Takket være en støv- og fuktbestandig design kan dette objektivet fortsette å yte i moderat våte eller støvete forhold, slik at du trygt kan fotografere – uansett hvor du finner de beste bildene.

Objektivhette i karbonfiber

Objektivhetten er en viktig del av den optiske designen til objektiver, og den bør alltid brukes for optimal ytelse. Dette objektivet leveres med en objektivhette i karbonfiber. Den er lett og kledd med fløyelsfibre som effektivt absorberer lys.