500 MM F4 G SSM

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL500F40G

Veil. pris

kr 186 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
500 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
750 mm
Objektivgrupper/elementer
10/11
Visningsvinkel (35 mm)
Visningsvinkel (APS-C)
3°10'
Maksimal blenderåpning (F)
4
Minste blenderåpning (F)
32
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
4 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,135x
Filterdiameter (mm)
42 mm (eneste)
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
Kompatibel
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
Kompatibel i manuell fokuseringsmodus

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
140 x 367,5 mm
Vekt
3460 g (uten stativfeste)

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH118: rund form, klemme)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • hard veske
  • Objektivrem
  • Sirkulært polarisasjonsfilter som festes i et spor
Placeholder

Funksjoner

Bilde av 500 mm F4 G SSM

Full støtte for sensorer med høyt pikselantall

Nye bildesensorer tilbyr en oppløsning og bildekvalitet som enkelt overgår film, og dette objektivet har ytelsen som kreves for å dra full nytte av den presisjonen. Banebrytende G-objektivteknologi samarbeider i en virkelig raffinert design som representerer det aller beste innen ytelse og kontroll fra et α-objektiv.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

Klare bilder med skarp kontrast

I tillegg til den presise optiske designen gir det antireflekterende nanobelegget fra Sony et objektivbelegg med en nøyaktig definert og jevn nanostruktur som effektivt demper refleksjoner som kan føre til gjenskinn og dobbeltkonturer. Det samlede resultatet er overlegen klarhet og skarp kontrast som sammen gir enestående oppløsning.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

Skarp fra hjørne til hjørne

Tre ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) i en moderne optisk design minimerer aberrasjoner og oppnår utmerket skarphet på hele bildet, noe som gir en perfekt balanse mellom høy oppløsning og utmerket kontrast på områder som er i fokus, og jevn og vakker bokeh som virkelig fremhever motivet og gir en dyp og tredimensjonal visuell effekt.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

Raskere sporing og forbedret respons

SSM-autofokusdriveren fra Sony er i seg selv en utmerket funksjon takket være svært jevn og stillegående drift. En ny LSI-driverkrets tar denne ytelsen til neste nivå og oppnår betydelig raskere automatisk fokussporing av motiver enn tidligere modeller. Den sørger også for at SSM-driversystemet responderer raskere enn noen gang.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

SSM-fokusdriver (supersonisk bølgemotor)

SSM (supersonisk bølgemotor) er et piezoelektrisk driversystem som bidrar til jevn og stillegående autofokus. Kapasitet for høyt dreiemoment ved sakte rotasjon bidrar til rask start- og stopprespons samt presis posisjonering. For fotografen betyr det rask, stillegående og nøyaktig fokus.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

Tåler støv og fuktighet

Noen av de mest spennende bildene blir tatt i utfordrende miljøer. Takket være en støv- og fuktbestandig design kan dette objektivet fortsette å yte i moderat våte eller støvete forhold, slik at du trygt kan fotografere – uansett hvor du finner de beste bildene.

Bilde av 500 mm F4 G SSM

En raffinert betjeningsopplevelse

Fire fokusknapper rundt objektivrøret gir enkel tilgang, uansett hvordan du holder kameraet. Vår fokus på enkel betjening kommer også til syne i de doble DMF-modiene (direkte manuell fokusering), bryteren for fokusrekkevidde og en funksjon som måler avstanden til motivet før den fokuserer.

Objektivhette i karbonfiber

Objektivhetten er en viktig del av den optiske designen til objektiver, og den bør alltid brukes for optimal ytelse. Dette objektivet leveres med en objektivhette i karbonfiber. Den er lett og kledd med fløyelsfibre som effektivt absorberer lys.

Vanntett design med formtilpassede forseglinger som beskytter mot støv og fuktighet, perfekt for bruk med SLT-A77 og SLT-A99