PLANAR T* 50 MM F1,4 ZA SSM

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL50F14Z

Veil. pris

kr 20 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
50 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
75 mm
Objektivgrupper/elementer
5/8
Visningsvinkel (35 mm)
47°
Visningsvinkel (APS-C)
32°
Maksimal blenderåpning (F)
1,4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,45 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,14x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
81 x 71,5 mm
Vekt
518 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH126: rund form, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

En rask prime på 50 mm som er forbedret til perfeksjon

ZEISS®-objektiver er kjent for sin overlegne skarphet, kontrast og veldefinerte svartnyanser, og SAL50F14Z representerer det beste innen alle punktene ovenfor. Normalobjektiver på 50 mm er ofte det beste innen enhver primeobjektivserie. Dette fine eksemplaret er intet unntak, noe som gjør det til et perfekt valg for en samling av objektiv med høy ytelse.

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Planar-design minimerer forvrengninger

En forbedret versjon av den legendariske optiske konfigurasjonen til ZEISS® Planar med to presise asfæriske elementer gir imponerende skarphet og kontrast i hele bildeområdet ved alle blenderåpninger, med et absolutt minimum av forvrengning og aberrasjon. Dette objektivet kan ta bilder med fantastisk dybde og realisme.

Jevn og stille SSM-fokusering

Jevn og stille betjening og hastighet er viktig for komfortabel autofokus. SSM-driversystemet fra Sony (supersonisk bølgemotor) tilbyr fremragende autofokusytelse, mens direkte manuell fokuseringsegenskaper og en fokusknapp forbedrer den totale fokuseringskontrollen.

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Fra ZEISS®-skarphet til jevn bokeh

ZEISS®-kvalitet er alt fra eksepsjonell klarhet til vakker bokeh som gjør at motivet som er i fokus, virkelig skiller seg ut. En sirkulær blenderåpning med ni blader jobber sammen med dette objektivets maksimale blenderåpning på F1,4 for å skape vakker og jevn bakgrunnsuskarphet med naturlige lyse partier når du ønsker det.

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Utmerkede farger og kontrast

ZEISS®-objektivene er kjent for sin enestående fargegjengivelse og kontrast. ZEISS® T*-belegg er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Elegant utseende

Utsiden av dette elegante objektivet har en svart aluminiumsfinish i høy kvalitet som gir den perfekte kombinasjonen av ripesikkerhet og elegant utseende. Det er behagelig å holde i også, noe som gjør det enda bedre å eie og bruke dette fine objektivet.

Bilde av Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Designen tåler støv og fuktighet

Alle kritiske fester og skjøter er forseglet mot inntrengning av støv og fukt på samme måte som kamerahusene α99 og α77 II, noe som gjør det ekstra pålitelig til utendørsbruk.