PLANAR T* 85 MM F1,4 ZA

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SAL85F14Z

Veil. pris

kr 20 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
A-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
85 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
127,5 mm
Objektivgrupper/elementer
7/8
Visningsvinkel (35 mm)
29°
Visningsvinkel (APS-C)
19°
Maksimal blenderåpning (F)
1,4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,85 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,13x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
81 x 75 mm
Vekt
640 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH0002: rund form, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Konsekvent ZEISS®-kvalitet ved alle blenderåpninger

Fra den største blenderåpningen på F1,4 til den minste gir dette spektakulære objektivet naturlig reproduksjon med overlegen skarphet, kontrast og veldefinerte svartnyanser. ZEISS® Planar-design minimerer også forvrengning og aberrasjon slik at former, farger og fine graderinger gjengis med enestående realisme.

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Portretter som motivene kommer til å elske

Planarobjektivet fra ZEISS® til digitalkameraer med utskiftbare objektiver er en ny generasjonsmodell som gjør at du kan ta nydelige portretter fra en behagelig avstand til motivet. Det gir også overlegen bildeklarhet i tillegg til jevn og naturlig bokeh som gir dybde til portrettene.

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Myk og jevn bokeh fremhever motivet

ZEISS®-kvalitet er alt fra eksepsjonell klarhet til vakker bokeh som gjør at motivet som er i fokus, virkelig skiller seg ut. En nibladers sirkulær blenderåpning jobber sammen med objektivets maksimale blenderåpning på F1,4 for å skape vakker og jevn bokeh med naturlige lyse partier når du ønsker det.

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Enkel og konsekvent fokusering og kontroll

Håndteringen forbedres med en fokusknapp på objektivrøret, som gir praktisk fokuseringskontroll, og en bred fokusring som er enkel og komfortabel å bruke. Fokusringen roterer ikke ved autofokus, og det gir også bedre håndtering.

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Klare bilder i dårlige lysforhold

Med den store maksimale blenderåpningen på F1,4 er SAL85F14Z et perfekt valg for håndholdt fotografering under dårlige lysforhold. Det yter enda bedre under dårlige lysforhold når det brukes med et kamera som har SteadyShot INSIDE, det innebygde bildestabiliseringssystemet som effektivt kompenserer for uskarphet i en rekke fotograferingssituasjoner.

Bilde av Planar T* 85 mm F1,4 ZA

ZEISS® T*-belegg

ZEISS®-objektivene er kjent for sin enestående fargegjengivelse og kontrast. ZEISS® T*-belegg er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.