Produktbilde
Objektiv sett fra venstre side
Objektiv sett ovenfra
Objektiv sett fra høyre side
Objektiv festet til ZV-E10
11 mm F1.8 APS-C-primeobjektiv for bilde og video

Objektivet har en 11 mm (35 mm fullformatsekvivalent: 16,5 mm) fokallengde for dynamiske ultrabrede bilder og en stor maks. blenderåpning på F1,8 for dyp bokeh, og veier bare 181 g. Det er perfekt for kompakte APS-C-kamerahus og gir deg vakre stillbilder og videoer hvor som helst. Det har også to lineære motorer for rask, presis AF som støtter både stillbilder og videoer.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Kompakt 11 mm F1,8 for stillbilder og video

Se video

Logobilde av APS-C E-fatning

Sammen med kameraer med α-objektiver av E-typen fra Sony gir APS-C-objektiver av E-typen stor kameraytelse i utrolig små pakker.

E 11mm F1.8 – Fotogalleri
Bilde av nattmotiv
Dyp og uttrykksfull bokeh

En stor maksimal blenderåpning på F1,8 gjør det enkelt å oppnå utsøkt og virkningsfull bokeh i dype, imponerende bilder. Med minste fokusavstand på 0,12 m og maksimal forstørrelse på 0,2 x kan du ta nærbilder med vidstrakte og jevnt uskarpe bakgrunner. Presis kontroll over sfærisk aberrasjon og en rund blenderåpning med syv blader sørger for at objektivet kan levere vakker bokeh.

Bilde av vindeltrapp
Høy oppløsning i et ultrabredt 11 mm synsfelt

Banebrytende optikk gir konsekvent høy oppløsning helt ut i bildekantene. Optimal plassering av tre asfæriske elementer gir ideell korrigering av feltkurver, og opprettholder utmerket oppløsning i hele bildet, selv med maksimal blenderåpning. Tre ED-glasselementer hindrer effektivt kromatisk aberrasjon og fargespredning for suveren bildekvalitet.

En modell tar et kamera ut av en veske
Kompakt og lett objektiv for enestående frihet

Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør dette objektivet perfekt for APS-C-kamerahus. Enestående mobilitet og enkel betjening er ypperlig for langvarige økter der du fotograferer på frihånd eller med et kameragrep. En nyskapende kombinasjon av sfæriske og asfæriske elementer gir fantastisk optisk ytelse i et lite objektiv på 66 x 57,5 mm som bare veier 181 g 

Illustrasjon av lineære motorer
Avansert AF maksimerer kamerahusets hastighet

To lineære motorer gir dette objektivet med stor blenderåpning imponerende rask og presis autofokus og sporing for både stillbilder og video. Responsiv AF og sporing maksimerer kamerahusets potensial, slik at motiver som beveger seg raskt eller uregelmessig, kan fanges inn på et diskré og pålitelig vis.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Et allsidig verktøy for filmskapere

Med 11 mm synsvinkel og stor blenderåpning på F1,8 er det enkelt å fange inn dynamiske motivperspektiver mot bakgrunner med vakker bokeh. Et avansert optisk design minimerer fokusvariasjon og reduserer uønsket synsvinkelforskyvning i videoer. Dette unike og ultrabrede objektivet gjør det også mulig å bruke frontfiltre som gir deg ekstra kreativ fleksibilitet i en rekke situasjoner.

Illustrasjon og bilde som viser det støv- og fuktbestandige designet og knappene
Suveren betjening og pålitelighet

Dette lille, men imponerende objektivet gir enestående kontroll og pålitelighet. Linear Response MF gir svært rask manuell og naturlig fokusering, mens en fokusknapp og bryter for fokusmodus gir mer allsidig fokuskontroll. Objektivet er også svært støv- og fuktbestandig, slik at det kan brukes i vanskelige forhold utendørs.

Illustrasjon av objektivkonfigurasjon
Objektivkonfigurasjon 

Imponerende optisk ytelse til kameraer fra Sony. Presist laget for allsidighet og pålitelighet på en mengde bruksområder.

[1] Asfærisk linse  [2] ED-glass (ekstra lav brytningsindeks) 

Modulation Transfer Function på SEL11F18
MTF-diagram 

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver hvor godt et objektiv gjengir detaljer. Dette måles som graden av kontrast mellom linjer med små mellomrom.

[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra objektivets optiske senter (mm) [3] Maks blenderåpning [4] F8-blenderåpning [5] Spatial frekvens [6] 10 linjepar / mm [7] 30 linjepar / mm [8] Stråleverdier [9] Tangentialverdier

Nærbilde av ILME-FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Objektivkontroller
Produktbilde med uthevet knapp og bryter

[1] Fokusring [2] Fokusknapp [3] Bryter for fokusmodus

Kompatibelt med E 11 mm F1.8

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Ultrabredt APS-C-primeobjektiv med stor blenderåpning for både stillbilder og video

  • En stor maksimal blenderåpning på F1,8 gir utsøkt bokeh i dype, imponerende bilder

  • Tre ED-glasselementer gir suveren bildekvalitet

  • To lineære motorer for stillegående og pålitelig AF-sporing

  • Kompakt og lett design for enestående mobilitet og enkel betjening

Minste fokusavstand
0,15 m (AF), 0,12 m (MF)
Største forstørrelsesforhold (x)
0,13 (AF), 0,20 (MF)
Filterdiameter (mm)
55
Vekt
181 g
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere