FE 12-24mm F4 G

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL1224G

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
12–24
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
18-36
Objektivgrupper/elementer
13–17
Visningsvinkel (35 mm)
122゚-84゚
Visningsvinkel (APS-C)
99°–61°
Maksimal blenderåpning (F)
4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
7
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,28 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,14
Filterdiameter (mm)
– (kan ikke festes på)
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)
Zoomsystem
Manuelt
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
-
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
-
Hettetype
Bladformet, fastmontert

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
87 x 117,4 mm
Vekt
565 g (20 oz)

Hva finnes i esken?

  • Frontobjektivdeksel: Dedikert
  • Bakre objektivdeksel: ALC-R1EM
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Høy oppløsning ved svært vide vinkler

FE 12-24mm F4 G-zoomen dekker de bredeste området blant fullformatobjektiv av E-typen, og med denne kan du uttrykke landskap, byer, arkitektur og andre vidstrakte motiver på en svært god måte. Raffinert vidvinkeloptikk fanger inn vidstrakte scener med dynamiske perspektiver og sørger for en enestående oppløsning og klarhet.

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Svært god oppløsning fra hjørne til hjørne

Fire asfæriske elementer i et nyskapende optisk design forhindrer effektivt optiske aberrasjoner som kan være problematiske i vidvinkelobjektiver. Med dette enestående objektivet får du en svært god oppløsning som samsvarer helt med G Lens-konseptet gjennom zoomerekkevidden.

Finn ut mer

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Super ED-glass gir bedre oppløsning og kontrast

Ett Super ED-glasselement (med ekstra lav brytningsindeks) og tre ED-glasselementer har blitt strategisk plassert for å minimere den kromatisk aberrasjonen. En effektiv reduksjon av kromatisk aberrasjon bidrar til å forbedre skarpheten og klarheten i hele bildeområdet.

Finn ut mer

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Klarhet og kontrast i alle lysforhold

Det originale antireflekterende nanobelegget fra Sony forhindrer falske refleksjoner som kan forårsake gjenskinn og dobbeltkontur og andre utfordrende lysforhold. På denne måten får du en jevn god kontrast og klarhet. Null gjenskinn i en rekke innfallende lysvinkler gir deg mer fleksibilitet til innramming og komposisjon. (1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

Finn ut mer

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Kompakt, lett og mobilt

En raffinert optisk design reduserer totallengden på objektivrøret betraktelig. Det gjelder også for diameteren på frontelementet, samtidig som den høyest mulige optiske ytelsen opprettholdes ved alle fokallengder og blenderåpninger. Kompakt størrelse og en lav vekt på 565 gram gjør dette objektivet perfekt der du trenger noe som er bærbart og mobilt.

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Rask og stillegående AF til stillbilder og videoer

Mens autofokusets hastighet og presisjon er svært viktig for å ta bilde av og spore motivet pålitelig, er en stille betjening svært viktig for videoopptak. Dette objektivet har en avansert indre fokusmekanisme som drives av Direct Drive SSM-systemet (DDSSM) til Sony for raskt og nøyaktig låsbart AF, samt jevn, stillegående betjening.

Finn ut mer

Videoopptakfordeler

Med en konstant maksimal blenderåpning på F4 i hele zoomerekkevidden gjør dette objektivet det mulig å få jevn eksponering. Avansert AF med enestående hastighet og presisjon gir pålitelig sporing av motiver ved bruk av vidvinkel, noe som resulterer i imponerende videoperspektiver.

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Jevn, allsidig bruk

En justerbar fokusknapp som kan tilordnes andre funksjoner, gir deg ekstra fingerkontroll, og med en AF/MF-bryter kan du angi en objektivmodus som passer til situasjonen. Det manuelle modusfokuset er raskt og responsivt med nesten umerkelige forsinkelser.

Finn ut mer

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Svært pålitelig under krevende forhold

Utformingen av dette objektivet er fukt- og støvbestandig, noe som gir økt beskyttelse og pålitelig bruk under utfordrende forhold. Fotografer uten problemer i lett regn eller mye vind.

Finn ut mer

Bilde av FE 12-24mm F4 G

Integrert objektivhette

En innebygd objektivhette blokkerer innfallende lys som kan forårsake gjenskinn og dobbeltkontur. Slik får du optimal klarhet og kontrast selv når du bruker objektivet ved de videste vinklene. Objektivdekselet som følger med, kan settes på den innebygde hetten.