Bilder av E 16 mm F2,8
Lett og slankt objektiv til daglig bruk

E 16 mm F2,8-vidvinkelobjektiv (SEL16F28)

SEL16F28 kombinerer slank design med en bred dekning på 16 mm og maksimal blenderåpning på F2,8. Et ideelt objektiv, enten du fotograferer interiørbilder eller storslåtte landskapsbilder.

Sammen med kameraer med α-objektiver av E-typen fra Sony gir APS-C-objektiver av E-typen stor kameraytelse i utrolig små pakker.

Sirkulær blenderåpning for bokeh
Jevn defokusering

I stedet for en standard polygonformet blenderåpning har dette objektivet en 7-blads, sirkulær blenderåpning for mer naturlig, avrundet defokusering eller "bokeh".

Forbedret optisk ytelse

Asfæriske objektivelementer bevarer høy kontrast for å optimalisere ytelsen (selv med full blenderåpning) og minimerer forvrengning og flathet i bildeflaten.

Rask, fleksibel fokusering

En intern fokuseringsmekanisme betyr at objektivrøret ikke beveger seg, noe som gir en mer kompakt design, raskere autofokusrespons og reduserte minimumsavstander for fokus.

We have revised this page to reflect the following correction: Sony E-mount cameras were incorrectly listed as having SteadyShot, so that information was removed.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Svært slank (22,5 mm) og lett design

  • Aluminiumsutførelse av høy kvalitet

  • Optikk med høy ytelse med asfæriske objektivelementer

  • Perfekt for stillbilder eller videoer

  • Tilsvarende 35 mm fokallengde: 24 mm

Minste fokusavstand
0,24 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,078x
Filterdiameter (mm)
49 mm
Vekt
67 g

Hva finnes i esken?

Frontobjektivdeksel, Bakre objektivdeksel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere