FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL24105G

Veil. pris

kr 14 256,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
24–105
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
36–157,5
Objektivgrupper/elementer
14–17
Visningsvinkel (35 mm)
84°–23°
Visningsvinkel (APS-C)
61°–15°
Maksimal blenderåpning (F)
4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,38 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,31
Filterdiameter (mm)
77
Bildestabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot
Zoomsystem
Manuelt
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
-
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
-
Hettetype
Bladformet, bajonettfeste

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
83,4 x 113,3 mm
Vekt
663 g

Hva finnes i esken?

  • Hette (modell): ALC-SH152
  • Frontobjektivdeksel: ALC-F77S
  • Bakre objektivdeksel: ALC-R1EM
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Bred telefotozoom til mellomdistanse

En bred 24-105 mm zoomerekkevidde med konstant F4 håndterer lett motiver som portretter, hverdagsbilder, landskapsbilder, arkitektur og mer. Dette ene objektivet dekker de fleste fotograferingsbehov, og minimerer behovet for å bære ekstra utstyr.

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Oppsiktsvekkende bilder ved enhver fokuslengde

Fire asfæriske elementer, hvorav to er AA-typer (avansert asfæriske) med høy presisjon, brukes i et avansert optisk design som effektivt reduserer forvrengning, samtidig som den gode oppløsningen og bildekvaliteten fra hjørne til hjørne opprettholdes i hele objektivets zoomerekkevidde.

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

ED-glass forbedrer oppløsning og farge

Tre ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) strategisk plassert i objektivets optiske bane forbedrer oppløsningen enda mer ved å forhindre kromatisk aberrasjon. Svært god skarphet og naturlig fargereproduksjon bevares helt ut til kantene av bildet.

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Klarhet og kontrast i alle lysforhold

Det originale antireflekterende nanobelegget fra Sony forhindrer falske refleksjoner som kan forårsake gjenskinn og dobbeltkontur og andre utfordrende lysforhold. På denne måten får du en jevn god kontrast og klarhet. Null gjenskinn i en rekke innfallende lysvinkler gir deg mer fleksibilitet til innramming og komposisjon. (1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Vakker blanding av skarphet og bokeh

I tillegg til et sirkulært blenderåpningsdesign bidrar presis kontroll av objektivets sfæriske aberrasjonsform til den fantastisk gode balansen mellom skarphet og flott bokeh som er varemerket til G Lens. Evnen til å kombinere høyoppløsning og jevn bokeh i kreative bilder gir deg et enormt uttrykkspotensiale.

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Løsningen med ett objektiv gir mobil, allsidig fotografering

Dette kameraet på 663 gram har svært god optisk ytelse og et kraftig zoomforhold. Det kompakte, lette designet kan utvides til hus av E-typen, noe som gir deg enestående systemmobilitet og enkel betjening. Du kan fotografere en rekke motiver og situasjoner med dette objektivet med høy ytelse. En minste fokusavstand på 0,38 meter og en innebygd optisk bildestabilisering forbedrer den generelle allsidigheten ytterligere.

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Jevn F4 og rask, presis, lydløs AF passer bra til stillbilder og videoer

En lyssterk, konstant blenderåpning på F4 i hele zoomerekkevidden holder på lysstyrken selv når fokallengden endres. AF-systemet med Direct Drive SSM (DDSSM) fra Sony gir rask, presis og lydløs fokusering, mens en presis optisk design reduserer fokusforskyvning. Alt dette gjør FE 24-105mm F4 G OSS til et svært godt valg for både stillbilder og videoer.

Les mer

Element med fluorbelegg foran

Objektivets elementer foran har fluorbelegg som forhindrer at det samler opp skitt og fingermerker og gjør det enklere å tørke bort dette hvis det mot formodning skulle feste seg på objektivets overflate.

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Svært pålitelig under krevende forhold

Utformingen av dette objektivet er fukt- og støvbestandig, noe som gir økt beskyttelse og pålitelig bruk under utfordrende forhold. Fotografer uten problemer i lett regn eller mye vind.

Les mer

Bilde av FE 24-105 mm F4 G OSS-objektiv

Jevn, allsidig bruk

En fokusknapp, manuell fokusring, AF/MF-bryter og andre kontroller gir allsidig betjening med fingrene. Fokusknappen kan tilpasses via en meny på huset. På denne måten kan en rekke funksjoner tilordnes denne knappen etter brukerens behov.

Les mer