FE 24–70 mm F2.8 GM

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL2470GM

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
24–70 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
36–105 mm
Objektivgrupper/elementer
13/18
Visningsvinkel (35 mm)
84°–34°
Visningsvinkel (APS-C)
61°-23°
Maksimal blenderåpning (F)
2,8
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,38 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,24 x
Filterdiameter (mm)
82 mm

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
87,6 x 136 mm
Vekt
886 g

Hva finnes i esken?

  • Hette (ALC-SH141)
  • Objektivdeksel foran (ALC-F82S)
  • Objektivdeksel bak (ALC-R1EM)
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

En ny æra for standardzoomer

En ny æra for standardzoomer

Kompromissløs design og teknologi har resultert i et zoomobjektiv med konstant blenderåpning på F2.8, som får mest mulig ut av gjeldende og fremtidige høyoppløselige kamerahus. Denne enestående standardzoomen har en fokallengde på 24 til 70 mm, og den er det beste valget når du trenger den ultimate bildekvaliteten til portretter, landskapsbilder, øyeblikksbilder og mer.

Enestående oppløsning og bokeh

Enestående oppløsning og bokeh

Et XA-linseelement (ekstremt asfærisk) med overlegen overflatepresisjon bidrar ikke bare til fantastisk oppløsning i hele bildet og et utrolig detaljnivå i hele zoomerekkevidden, men også til jevn og myk bokeh, som er et uttrykksfullt verktøy i mange fotograferingssituasjoner.

Finn ut mer

Naturlig gjengivelse og naturlige farger

Naturlig gjengivelse og naturlige farger

Ett ED-glasselement (ekstra lav brytningsindeks) og ett Super ED-glasselement i en optisk bane som er designet etter de høyeste standarder, er med på å skape naturtro bilder uten unaturlige farger. Det gjør de ved å håndtere aksial og sidelengs kromatisk aberrasjon og maksimere subjektiv oppløsning – for slående oppløsning og detaljnivå. 

Finn ut mer

Lyssterkt og raskt med F2.8 på alle fokallengder

Lyssterkt og raskt med F2.8 på alle fokallengder

En konstant blenderåpning på F2.8 gjør det enkelt å benytte seg av konstante eksponeringsverdier i hele zoomerekkevidden, slik at det ikke går ut over lysfølsomheten og lukkertiden. Konsekvent og spektakulær bildekvalitet er garantert ved alle blendertall og fokallengder

Presis fokus og lynrask reaksjon

Presis fokus og lynrask reaksjon

DDSSM-systemet posisjonerer objektiver med stor blenderåpning svært presist for nøyaktig fokus, og det minimerer kunstige bevegelser samtidig som et avansert kontrollsystem og forbedrede algoritmer gjør at AF-en reagerer raskere. DDSSM er også raskt og stillegående, så det passer utmerket til både videoer og stillbilder.

Finn ut mer

Presis fokus og lynrask reaksjon

Blenderåpning med ni blader gir vakrere bokeh

Den flotte bokehen fra dette objektivet blir enda bedre takket være den sirkulære blenderåpningen med ni blader. Den bidrar til et jevnt resultat og naturlige lyse partier.

Finn ut mer

Illustrasjon som forklarer strukturen til det antireflekterende nanobelegget

Utmerket klarhet og kontrast

Det originale antireflekterende nanobelegget fra Sony undertrykker strølys som kan føre til gjenskinn og dobbeltkonturer, spesielt i situasjoner med baklys. Resultatet er jevnt over bedre kontrast og klarhet og mørkere svarte områder i de fleste fotograferingssituasjoner. (1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

Finn ut mer

Allsidig fokuskontroll med fingrene

Allsidig fokuskontroll med fingrene

Muligheten til å reagere kjapt i fotograferingssituasjoner som raskt endrer seg, kan utgjøre forskjellen for om du får tatt bildet eller ikke. Knappene for manuell/automatisk fokus og fokuslås er enkle å nå, slik at du får allsidig og profesjonell kontroll med en lang rekke motiver og miljøer. 

Zoomlåsen forbedrer bærbarheten

Zoomlåsen forbedrer bærbarheten

Zoomobjektiver kan av og til utvides av sin egen vekt når du transporterer dem. Ikke bare er dette irriterende, men det øker også risikoen for skader. En bryter for zoomlås er en enkel og sikker måte å låse zoommekanismen på, slik at objektivet kan transporteres på en trygg måte.

Hettelås og hetteutløser

Hettelås og hetteutløser

En hettelåsemekanisme hindrer at hetten faller av når du beveger deg fra sted til sted, mens en hetteutløser gjør det enkelt å fjerne og erstatte hetten når du har behov for det.

Svært pålitelig under krevende forhold

Svært pålitelig under krevende forhold

For at objektivene skal fungere best mulig i utfordrende miljøer, har vi nøye forseglet dem mot støv og fukt. Fotografer uten problemer i lett regn eller mye vind.

Finn ut mer