Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Liten, lett og fullformat

Den nyeste mekaniske og optiske teknologien gir fullformatytelse i verdens letteste og mest kompakte standard zoomobjektiv. Selv om FE 28–60 mm F4-5,6 er utformet for å være lett å ta med i vesken for daglig bruk, har det en fokallengde på 28–60 mm, som utvider rekkevidden for fullformatet.

Kompakt standard zoomobjektiv med fullformatytelse
FE 28–60 mm F4-5,6 – Fotogalleri
Bildeeksempel
Verdens minste og letteste fullformatkompatible zoomobjektiv

FE 28-60 mm F4-5,6 kombinerer fullformats bildekvalitet og verdensledende kompakt størrelse og lav vekt (167 g) gjennom fremragende mekanisk og optisk design, inkludert inntrekkstruktur og tre asfæriske linseelementer. Til daglige bilder, reise og vlogging er objektivet perfekt for fullformatkameraer av E-typen – da den er enkel, bærbar og gir god bildekvalitet.

Bildeeksempel
Standard zoomobjektiv med hjørne-til-hjørne fullformatoppløsning

FE 28–60 mm F4-5,6 har tre asfæriske objektivelementer for å gi den optiske ytelsen og hjørne-til-hjørne-oppløsningen som er nødvendig for bilder i fullformat. Den presise formen på disse elementene demper ulike bildeforvrengninger og aberrasjoner. 

Bildeeksempel
Perfekt fokallengde og nærbildefunksjoner

Fotografer en lang rekke hverdagsmotiver med den fleksible fokusrekkevidden. Med en minste fokusavstand på bare 0,3 m (telefoto 0,45 m) kan du ta gode nærbilder av mat og blomster. Den kompakte utformingen gjør den til det perfekte verktøyet for alt fra bordbilder til vlogger i fullformatkvalitet.

Bildeeksempel
En lineær motordriver trekker maksimal AF-ytelse fra de nyeste fullformatkameraene

En lineærmotor fra Sony sørger for rask og presis fokusering samt lydløs betjening både ved filmopptak og stillbilder. Sammen med de nyeste α-fullformatkameraene kan du trygt fokusere på selv motiver i rask bevegelse med AF-funksjoner som sporing i sanntid og AF på øye i sanntid.

Illustrasjon som beskriver det støv- og fuktbestandige designet
Utformingen tåler støv og fuktighet

Den kompakte og lette designen har forsegling mot støv og fuktbestandighet, slik at den er trygg, pålitelig og enkel å bruke i en rekke opptaksmiljøer.

Illustrasjon av objektivkonfigurasjon
Linsekonfigurasjon

Imponerende optisk ytelse til kameraer fra Sony. Presist laget for allsidighet og pålitelighet for en mengde bruksområder.

[1] Asfærisk linse

Modulation Transfer Function på SEL2860
MTF-diagram

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver hvor godt et objektiv gjengir detaljer. Dette måles som graden av kontrast mellom linjer med små mellomrom.

[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra objektivets optiske senter (mm) [3] Ved 28 mm / maks blenderåpning [4] Ved 28 mm / F8-blenderåpning [5] Ved 60 mm / maks blenderåpning [6] Ved 60 mm / F8-blenderåpning [7] Spatial frekvens [8] 10 linjepar / mm [9] 30 linjepar / mm [10] Stråleverdier [11] Tangentialverdier

Objektivkontroller

1. Fokusring / 2. zoomring

Kompatibel med FE 28-60 mm F4–5,6

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Verdens minste og letteste standard zoomobjektiv i fullformat

  • Standard zoomobjektiv i fullformat med god bildekvalitet

  • Rask, lydløs AF-ytelse fra lineær motor

  • Designen tåler støv og fuktighet

  • Blenderåpning med syv blader for naturlig bokeh

Minste fokusavstand
Vid 0,3 m, Tele 0,45 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,16
Filterdiameter (mm)
40,5
Vekt
167 g

Hva finnes i esken?

Objektivdeksel foran: ALC-F405S, Objektivdeksel bak: ALC-R1EM, Etui:-

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere