FE 28–70 MM F3,5–5,6 OSS

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL2870

Veil. pris

kr 7 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
28–70 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
42–105 mm
Objektivgrupper/elementer
8 / 9
Visningsvinkel (35 mm)
75°–34°
Visningsvinkel (APS-C)
54°–23°
Maksimal blenderåpning (F)
3,5–5,6
Minste blenderåpning (F)
22–36
Blenderblad
7
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,3–0,45 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,19x
Filterdiameter (mm)
55 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
72,5 x 83 mm
Vekt
295 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH132: bladformet, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
Placeholder

Funksjoner

35 mm med full bilderamme

Dette zoomobjektivet for mellomdistanse med full bilderamme på 35 mm er utformet for å fungere med alle kameraene av E-typen fra Sony. Det sikrer utmerket kontrast og oppløsning helt ut til kantene på bildet.

AA-objektivteknologi

Teknologien for asfæriske objektiver gjør objektivet mest mulig bærbart uten at det går utover bildekvaliteten. Objektivet kombinerer tre asfæriske elementer med ett ED-glasselement (ekstra lav brytningsindeks, Extra-low Dispersion) for å levere høy bildepresisjon og slående gjengivelse – selv om objektivet ikke har den store størrelsen som vanligvis forbindes med DSLR-objektiver.

ED-glasselement

Objektiver som er laget med vanlig optisk glass, sliter med kromatisk aberrasjon ved større fokallengder. Teknologien for ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) ble utviklet for å forhindre disse problemene, slik at du får overlegen kontrast og fargekvalitet over hele fokallengden, selv med stor blenderåpning.

Optisk SteadyShot-bildestabilisering

Optisk SteadyShot sørger for stabile bilder selv om du skjelver på hendene. Optisk SteadyShot kompenserer for de små håndbevegelsene som kan forårsake uklarhet og forvrengning, og sørger for strålende fotografiske resultater – selv ved høy zoominnstilling.

7-blads sirkulær blenderåpning

7-blads sirkulær design sørger for at blenderåpningen holder seg så å si helt rund ved alle blenderverdiene. Dette sørger for jevnere, mer naturlig defokusering i bildene – inkludert kunstnerisk uklarhet eller "bokeh" – og større kontroll over feltdybden.