Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Illustrasjon
Les mer om G Master
Et lite, klart 35 mm objektiv for flotte bilder

Dette høytytende objektivet av E-typen har den mest avanserte teknologien til Sony og flott G Master-oppløsning og bokeh med god AF-hastighet og -presisjon. Til å være et 35 mm objektiv med stor blenderåpning er det utrolig kompakt, og et godt valg i situasjoner der det er viktig med en ideell blanding av mobilitet og utmerket bildekvalitet.

Kompakt 35mm F1.4 G Master-primeobjektiv

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

FE 35mm F1.4-fotogalleri
Bildeeksempel
God oppløsning i kompakt 35 mm primeobjektiv for alle forhold

To XA-elementer (ekstremt asfærisk) i et G Master-design drar nytte av den korte, speilløse fokalplanavstanden for god kontrast og oppløsing i et kompakt objektiv. Et ED-glasselement (ekstra lav brytningsindeks) øker objektivets overlegne optiske kvalitet ved å redusere kromatisk aberrasjon. Det samme gjør antireflekterende nanobelegg II fra Sony, samtidig som det opprettholder god bildeklarhet i alle lysforhold.

Billedbruk
Kompakt og lett for utmerket mobilitet og betjening

Selv om dette objektivet bruker to presise XA-elementer (ekstremt asfæriske) og gir enestående G Master-kvalitet, passer den enkelt i håndflaten og veier bare 524 g. FE 35mm F1.4 GM har utmerket mobilitet og betjening i en rekke mulige omgivelser og fotograferingssituasjoner.

Bildeeksempel
Raffinert G Master-bokeh og allsidig bruk

XA-elementer demper løkringbokeh, en 11-bladers blendermekanisme skaper en nesten helt sirkulær blenderåpning, selv når objektivet er helt åpent. Omhyggelig kontroll av sfærisk aberrasjon på både design- og produksjonsstadiene bidrar til vakker bokeh ved F1.4. Med forbedringer av design- og produksjonsdetaljer er det mulig med en minste fokusavstand på 27 cm og maks forstørrelse på 0,23x.  

Bildeeksempel
Lineære XD-motorer for rask, presis stillegående AF/sporing

To av de utrolige, lineære XD-motorene (ekstremt dynamisk) til Sony gir mer drivkraft og effektivitet for rask, presis og stillegående AF og sporing, som utnytter fordelene til E-typen. De banebrytende kontrollalgoritmene er utviklet spesifikt for lineære XD-motorer og minimerer vibrasjon og støy, mens Linear Response MF-funksjonen til Sony gir direkte, lineær manuell fokus.

Produktbilde som viser bryter for fokusmodus og illustrasjon av støv- og fuktbestandig design
Profesjonell kontroll og pålitelighet

En fokusknapp, fokusring og andre kontroller gir jevn, effektiv betjening. Fokusknappen kan tilordnes en rekke andre funksjoner via en kamerahusmeny, slik at brukeren får direkte tilgang til funksjoner som er viktig for betjeningen. Frontelementet med et fluorbelegg og et støv- og fuktighetsbestandig design sikrer god pålitelighet i vanskelige forhold.

Illustrasjon av objektivkonfigurasjon
Linsekonfigurasjon

Objektiver i G Master-serien har en god blanding av ekstremt høy oppløsning og pen bokeh, som tar fotograferingen til høyder som tidligere var uoppnåelige.

[1] Ekstremt asfærisk linse (XA-linse) [2] ED-glass (ekstra lav brytningsindeks)

Modulation Transfer Function på SEL35F14GM
MTF-diagram

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver hvor godt et objektiv kan gjengi fine detaljer. Dette måles som graden av kontrast mellom linjer med veldig små mellomrom.

[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra objektivets optiske senter (mm) [3] Maks blenderåpning [4] F8-blenderåpning [5] Spatial frekvens [6] 10 linjepar / mm [7] 30 linjepar / mm [8] Stråleverdier [9] Tangentialverdier

Nærbilde av FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Objektivkontroller

1. Fokusring / 2. Fokusknapp / 3. Blenderring / 4. Bryter for fokusmodus / 5. Blenderåpningindeks / 6. Bryter for blenderklikk

FE 35 mm F1.4-kompatibilitet

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Det kan hende at noen kamerahus trenger en programvareoppdatering for full funksjonalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Førsteklasses primeobjektiv i G Master-serien med vidvinkel

  • XA-elementer og ED-glass gir høy oppløsning gjennom hele bildeområdet

  • Antireflekterende nanobelegg II fra Sony fjerner gjenskinn og dobbeltkontur

  • Lineære XD-motorer med enestående respons og lite vibrasjon gir raskt, presist og stillegående AF

  • En fokusknapp og andre funksjoner støtter profesjonelle fotograferingsbehov

Minste fokusavstand
0,27 m (AF) / 0,25 m (MF)
Største forstørrelsesforhold (x)
x 0,23 (AF) x 0,26 (MF)
Filterdiameter (mm)
67
Vekt
524 g
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere