SONNAR T* FE 35 MM F2,8 ZA

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL35F28Z

Veil. pris

kr 10 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
35 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
52,5 mm
Objektivgrupper/elementer
5/7
Visningsvinkel (35 mm)
63°
Visningsvinkel (APS-C)
44°
Maksimal blenderåpning (F)
2,8
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
7
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,35 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,12x
Filterdiameter (mm)
49 mm

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
61,5 x 36,5 mm
Vekt
120 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH129: dekseltype)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Perfekt ytelse til α7-serien

Dette kompakte 35 mm-objektivet er enda mer håndterlig og praktisk takket være en intern fokusmekanisme som holder lengden konstant under fokusering. Den lette designen gjør det enda mer bærbart og enklere å håndtere. Når du i tillegg får enestående ZEISS®-oppløsning og -kontrast, blir dette objektivet en perfekt partner til fullformathus i α7-serien.

Finn ut mer

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

ZEISS®-oppløsning fra hjørne til hjørne

Enestående oppløsning og kontrast er de viktigste trekkene ved dette objektivet. Tre dobbeltsidige asfæriske elementer kontrollerer effektivt sfæriske aberrasjoner, mens rikelig med ZEISS® T*-belegg ikke bare reduserer gjenskinn og dobbeltkonturer og gir naturlig fargegjengivelse, men også bidrar til å levere imponerende kontrast.

Finn ut mer

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Vakker bokeh og god ytelse under dårlige lysforhold

Takket være den maksimale blenderåpningen på F2,8 kan du fotografere i en rekke forskjellige lysforhold og få konsekvent bildekvalitet ved alle blenderåpninger. Lyssterke objektiver er ofte store, men takket være en ny design på fokuslinsegruppen kan du få stor maksimal blenderåpning i et kompakt objektiv. En sirkulær blenderåpning bidrar til et flott bokeh for jevn bakgrunnsuskarphet.

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Vær trygg når du fotograferer – hvor som helst

Noen av de mest spennende bildene blir tatt i utfordrende miljøer. Takket være en støv- og fuktbestandig design kan dette objektivet fortsette å yte i moderat våte eller støvete forhold, slik at du trygt kan fotografere – uansett hvor du finner de beste bildene.

Finn ut mer

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Utmerkede farger og kontrast

ZEISS® T*-belegg er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.

Finn ut mer

Bilde av Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Sjubladers sirkulær blenderåpning

7-blads, sirkulær blenderåpning gjør det mulig å oppnå jevnere og mer naturlig defokusering i bildene dine. Finn frem kreativiteten med kunstnerisk uskarpe bilder eller "bokeh" – og bedre kontroll over dybdeskarphet.

Finn ut mer

Den medfølgende hetten matcher objektivets kompakte form

Den medfølgende objektivhetten ALC-SH129 er av dekseltypen. Denne designen passer perfekt til det kompakte objektivrøret og beskytter glasset. Selve objektivhetten har filtergjenger som gjør at du kan bruke objektivhetten samtidig som du har på 40,5 mm filtre.