Objektiv sett forfra
Objektiv sett fra venstre side
Objektiv sett ovenfra
Objektiv sett fra høyre side
Objektiv sett forfra med kamera montert
Objektiv sett forfra med kamera montert
Kompakt, ypperlig standard primeobjektiv

Dette standard primeobjektivet byr på høy bildekvalitet og G-objektivets vakre bokeh i et kompakt design med fremragende konstruksjonskvalitet og intuitiv betjening. Det kan enkelt bæres med hvor og når som helst, og er ideell for både portrettbilder og bybilder. Det raske, presise og stillegående AF er ideelt både for stillbilder og filmer, og sikrer at du fanger de avgjørende øyeblikkene.

Kompakt og presist 40mm F2.5-primeobjektiv

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

FE 40 mm F2.5 G-fotogalleri
Et matchende sett med bærbare primeobjektiv

Dette er et av våre G-primeobjektiv (selges separat), med ulike fokallengder, men det samme utseende, 49 mm filterdiameter, kompakt design, og layout. De er kompakte nok til at du kan bære med deg alle tre for flotte opptak av et bredt spekter av scener og motiver. Den lignende vekten gjør det til og med enkelt å balansere gimbalen på nytt.

Intuitiv, utforming i metall og klar optikk

Utførelsen i metall (aluminium) av kamerahuset og objektivhetten samt den graverte fokallengden og merkene på blenderåpningen fremhever en fremragende konstruksjonskvalitet. Det svært kompakte og lette designet, den høye bildekvaliteten til G-objektivet, blenderåpningsringen og Linear Response MF bidrar til en intuitiv betjening som gjør fotograferingen til en fornøyelse.

Bilde av person som står og holder kameraet
Kompakt og lett for konstant bæring og komfortable opptak

Det mekaniske designet drar maksimalt nytte av toppmoderne optikk. Med en effektiv layout av tre asfæriske objektivelementer og den korte fokalplan-avstanden som er unik for speilløse kameraer, er den utrolig kompakt, med en vekt på kun 173 g. Objektivet er ideelt for bybilder eller videoopptak med en slingrebøyle. Det kompakte designet passer til både fullformat og APS-C-hus og sørger for mobilitet.

Bilde av fargerike grønnsaker og frukt tatt med dette objektivet med høy oppløsning i hvert hjørne
Høy bildekvalitet fra hjørne til hjørne med toppmoderne optikk

Høy bildekvalitet oppnås gjennom banebrytende optikk som anvender tre asfæriske elementer, noe som gir høy oppløsning i alle deler av bildet. De asfæriske elementene kompenserer for ulike aberrasjoner og gir bildet høy oppløsning fra hjørne til hjørne, selv fra den videste blenderåpningen med grunn dybdeskarphet.

Portrettbilde av en kvinne
Vakker og naturlig bokeh

En sirkulær blenderåpning med syv blader sørger for presis kontroll over den sfæriske aberrasjonen som påvirker bokeh, noe som gir vakker, naturlige bokeh til G-objektivet.

Portrett av person tatt med AF på øye
Dobbeltlineær motor for raskt, presist og stillegående AF

To lineære motorer gir raskt, presist AF med fremragende sporing som maksimerer kamerahusets ytelse for avgjørende øyeblikksbilder på gaten og lignende. Det raske, presise og stillegående AF med fremragende sporing er ideelt for videoer samt stillbilder.

Bilde av fargerik plante
Enestående nærbildeytelse

Minste fokusavstand er på 28 cm (AF) / 25 cm (MF) og gir enestående nærbildeytelse. Objektivet er nyttig i mange situasjoner, for eksempel hvis du tar nærbilder av blomster eller andre små motiver du kommer over med en utvisket bakgrunn som får motivet til å skille seg ut.

Kombinert produktbilde som viser den støv- og fuktbestandige konstruksjonen og den utvendige metallutførelsen på objektivet
God betjening og pålitelighet i et kompakt design

Objektivet er kompakt og har en fokusknapp, fokusmodusbryter, blenderåpningsring, blenderåpningsklikkbryter og Linear Response MF for intuitiv og komfortabel fotografering. Utførelsen i metall (aluminium) på utsiden av kamerahuset og objektivhetten bidrar til mer pålitelighet gjennom økt styrke og holdbarhet. Designet er også støv- og fuktbestandig, noe som gjør det mer pålitelig under tøffe fotograferingsforhold utendørs.

Illustrasjon av objektivkonfigurasjon
Linsekonfigurasjon

Den upåklagelige Sony G-objektivdesignen gir god balanse mellom høy oppløsning og vakker bakgrunnsbokeh, som virkelig kan fremme kunstnerens visjon.
[1] Asfærisk objektiv

Modulation Transfer Function på SEL40F25G
MTF-diagram

MTF (Modulation Transfer Function) angir hvor godt et objektiv kan gjengi fine detaljer. Dette måles som graden av kontrast mellom linjer med veldig små mellomrom.
[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra det optiske senteret av objektivet (mm)
[3] Maks. blenderåpning [4] F8 blenderåpning [5] Spatial frekvens
[6] 10 linjepar / mm [7] 30 linjepar / mm
[8] Stråleverdier[9] Tangentialverdier

Nærbilde av FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Objektivkontroller

1. Fokusring / 2. Blenderåpningsring / 3. Fokusknapp / 4. Blenderåpningsindeks / 5. Bryter for fokusmodus / 6. Bryter for blenderåpningsklikk

Kompatibelt med FE 40 mm F2.5 G

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Standard G-primeobjektiv

  • Kompakt og lett for konstant bæring og komfortable opptak

  • Høy bildekvalitet fra hjørne til hjørne med toppmoderne optikk

  • Vakker og naturlig bokeh

  • Dobbeltlineær motor for raskt, presist og stillegående AF

Minste fokusavstand
0,28 m (AF), 0,25 m (MF)
Største forstørrelsesforhold (x)
x 0,2 (AF), x 0,23 (MF)
Filterdiameter (mm)
49
Vekt
173 g

Hva finnes i esken?

Hette (modell): ALC-SH166, Frontobjektivdeksel: ALC-F49S, Bakre objektivdeksel: ALC-R1EM

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere