PLANAR T* FE 50mm F1.4 ZA

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL50F14Z

Veil. pris

kr 19 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
50 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
75 mm
Objektivgrupper/elementer
9 / 12
Visningsvinkel (35 mm)
47°
Visningsvinkel (APS-C)
32°
Maksimal blenderåpning (F)
1,4
Minste blenderåpning (F)
16
Blenderblad
11
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,45 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,15 x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
– (hus integrert)
Kompensasjonseffekt
– (støttes på huset)
Hettetype
Bladformet, bajonettfeste

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
83,5 x 108 mm
Vekt
778 g (27,5 oz)

Hva finnes i esken?

  • Hette (ALC-SH143)
  • Objektivdeksel foran (ALC-F72S)
  • Objektivdeksel bak (ALC-R1EM)
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Enestående oppløsning og kontrast

En oppdatert dobbelgaussutforming som har to asfæriske elementer, inkludert ett AA-presisjonselement (avansert asfærisk), fungerer med et ED-glasselement (ekstra lav brytningsindeks) for å undertrykke feltkurver og forvrengninger samtidig som enestående oppløsning og kontrast i hele bildet opprettholdes fra den største blenderåpningen på alle fokusavstander.

Finn ut mer

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

F1,4 for allsidighet og vakker bokeh

Den maksimale blenderåpningen på F1,4 kan brukes til å ta bilder med grunn dybdeskarphet og jevn, vakker bokeh. En lyssterk maksimal blenderåpning gjør det også mulig å filme med høyere lukkertider når det er lite lys. Objektivet kan selvfølgelig blendes ned for å skape større dybdeskarphet når det er nødvendig.

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

11 blader for naturlig bokeh

Vanligvis har designen med sirkulær blenderåpning fra Sony opptil ni blader, men dette objektivet har elleve blader som tar bokeh-kvaliteten opp på et nytt nivå. Naturlige lyse partier i områdene som ikke er i fokus, forsterker stemningen samtidig som det gir en viss følelse av dybde.

Finn ut mer

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Utmerket farge og kontrast

ZEISS®-objektivene er kjent for sin enestående fargegjengivelse og kontrast. ZEISS® T*-belegget er en viktig faktor som bidrar til dette, og som effektivt undertrykker falske refleksjoner som kan føre til dårligere bildekvalitet. Gjenskinn og dobbeltkontur reduseres for forbedret farge og kontrast, som gir bildene god dybdefølelse.

Finn ut mer

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Autofokus som støtter høy oppløsning

Fokusdrift håndteres av et Ring Drive SSM-system (supersonisk bølgemotor) som kan posisjonere den tunge fokusgruppen som kreves av objektiver med store blenderåpninger, med hastighet og presisjon. Rask og nøyaktig fokus er avgjørende for å dra full nytte av ytelsen i kamerahus med høy oppløsning, enten du tar stillbilder eller filmer.

Finn ut mer

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Praktisk kontroll med fingertuppen

En fysisk blenderring gir intuitiv kontroll over blenderåpningen. En bryter for blenderklikk gjør det mulig å aktivere eller deaktivere blenderringens klikkstopp etter behov. Filmskapere vil ønske at klikkene skal være AV, mens fotografer ofte foretrekker følbar tilbakemelding ved hjelp av klikkene. Det finnes også en bryter for fokusmodus for praktisk valg av manuell fokus / autofokus.

Finn ut mer

Bilde av Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Pålitelig under krevende forhold

Den forseglede utformingen som er støv- og fuktbestandig, gir ekstra beskyttelse og sørger for stabil betjening i alle slags situasjoner. Du kan trygt bruke det i lett regn eller vind.** Selv om utformingen er støv- og fuktbestandig, garanterer vi ikke absolutt beskyttelse mot støv og fukt.

Finn ut mer