FE 70–200 MM F4 G OSS

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL70200G

Veil. pris

kr 19 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
70–200 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
105–300 mm
Objektivgrupper/elementer
15/21
Visningsvinkel (35 mm)
34°–12°
Visningsvinkel (APS-C)
22°–8°
Maksimal blenderåpning (F)
4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
9
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
1–1,5 m (AF) / 1–1,35 m (MF)
Største forstørrelsesforhold (x)
0,13x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
80 x 175 mm
Vekt
840 g (uten stativfeste)

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH133: rund form, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
  • Veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Førsteklasses gjengivelse fra et G-objektiv

Moderne optikk i et kompakt og lett objektiv med konstant maksimal blenderåpning på F4 gir den pene og uttrykksfulle bildekvaliteten som G-objektivene er kjent for. G-objektiver er produsert i henhold til strenge krav, og de testes individuelt for å sikre at hver eneste enhet overholder de samme høye standardene for bildekvalitet og kreativ kontroll.

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Optimal skarphet og bokeh i ett objektiv

Presise AA-elementer (avansert asfærisk), super ED-glass og antireflekterende nanobelegg jobber sammen i en avansert optisk utforming for å gi høy oppløsning til hele bildet ved alle brennvidder. En nibladers sirkulær blenderåpning gjør objektivet enda mer versatilt ved å bidra til vakker bokeh med naturlige lyse partier.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Lett å ta med seg og jevne kontroller

Dette kompakte og lette fullformat zoomobjektivet av E-typen er svært mobilt og balansert når du bruker det med hus i α7-serien. Innvendig fokusering er også en fordel. Objektivet forblir like langt, uansett hvor mye du fokuserer, slik at det er enklere å håndtere. Alle kontrollene, inkludert knappene for fokus og fokusrekkeviddebegrensning, har blitt designet for intuitiv betjening slik at du kan konsentrere deg om bildet.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Alltid skarpt og klart

Innebygd optisk SteadyShot-bildestabilisering kompenserer for kameraristing som kan resultere i uskarpe bilder når du fotograferer håndholdt. Du får enkelt skarpe og klare telebilder, og det er ikke noe problem å ta bilder innendørs i dårlig belysning – du trenger ikke engang skru opp ISO-en og risikere mer støy.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Panoreringsmodi

Den første bildestabiliseringsmodusveksleren i et G-objektiv gir en «panoreringsmodus» som gjør at optisk SteadyShot-bildestabilisering kan være aktiv mens du panorerer. Dette gjør at du enklere kan ta opp horisontale panoreringer samtidig som uskarpheter fra risting effektivt blir minimert langs de andre aksene.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Konstant maksimal blenderåpning på F4

En konstant blenderåpning på F4 i hele området på 70–200 mm gjør at du kan zoome og velge nytt utsnitt uten å måtte tenke på å endre eksponeringsinnstillingene.

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Doble lineære motorer

Fokusering går raskt og presist takket være doble lineære motorer. Den rolige og flytende bevegelsen er perfekt for videoopptak, raske bevegelser eller når fokus endres raskt og ofte. Bruk av en intern fokusgruppe, i stedet for en bevegelig fremre linse, gir en kompakt design som fungerer bra med tilbehør som objektivhetter og polariseringsfiltre.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Antireflekterende nanobelegg

Dette objektivbelegget er utformet for nøyaktig overføring av lys, samtidig som den negative effekten av gjenskinn, refleksjon og dobbeltkontur reduseres. Det gir klarere bilder med bedre kontrast og kvalitet. (1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

9-blads sirkulær blenderåpning

Den unike 9-blads sirkulære designen sørger for at blenderåpningen holder seg så å si helt rund selv når du blender ned to steg. Dette sørger for jevnere, mer naturlig defokusering i bildene – inkludert kunstnerisk uklarhet eller "bokeh" – og større kontroll over feltdybden.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F4 G OSS

Pålitelig og enkel under alle forhold

Du kan regne med pålitelig funksjon under en rekke forhold takket være en design som hindrer at støv og fuktighet slipper inn i objektivet.

Les mer