FE 70–200 MM F2.8 GM OSS

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SEL70200GM

Veil. pris

kr 26 000,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
35 mm fullformat
Fokallengde (mm)
70–200 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
105–300 mm
Objektivgrupper/elementer
18/23
Visningsvinkel (35 mm)
34°-12° 30'
Visningsvinkel (APS-C)
23°-8°
Maksimal blenderåpning (F)
2,8
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
11
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,96 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,25x
Filterdiameter (mm)
77 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
Ja
Kompatibilitet med telekonverterer (x1,4)
Ja
Kompatibilitet med telekonverterer (x2,0)
Ja

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
88,0 x 200 mm
Vekt
1480 g (uten stativfeste)

Hva finnes i esken?

  • Hette (ALC-SH145), Frontobjektivdeksel (ALC-F77S), Bakre objektivdeksel (ALC-R1EM), Veske, Stativfeste
Placeholder

Funksjoner

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

En F2.8-telefotozoom ulik alle andre

Den mest avanserte tilgjengelige teknologien har blitt brukt i G Master-serien, som forbedrer Sony G-objektivenes ytelse. Denne modellen kombinerer den flotte bokehen fra G-objektiver med enda bedre oppløsning i en enestående telefotozoom med konstant blenderåpning på F2.8. Du får uovertruffen gjengivelse, lynrask AF og enestående bildestabilisering.

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Flott detaljnivå og bokeh i ett objektiv

Dette objektivet er spesialutviklet for å motvirke spatial frekvens med utmerket kontrast. Det har tre asfæriske elementer, inkludert ett dobbeltsidig og ett nyutviklet XA-element (ekstremt asfærisk) med en overflatepresisjon på 0,01 mikrometer. Dette kontrollerer effektivt aberrasjoner og gir flott oppløsning og vakker bokeh.

Les mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Naturlige bilder uten regnbueeffekt langs motiver

Kromatisk aberrasjon, som kan være et problem i telefotoobjektiver, blir effektivt undertrykket av de fire ED-glasselementene (ekstra lav brytningsindeks) og to Super ED-glasselementer. Du ser ingenting til regnbueeffekten rundt motiver, men får helt skarpe bilder.

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Flere forbedringer for presis AF for video

Den dobbeltlineære motoren i fokussystemet tar den viktige jobben med å levere joystick-utløsning for det kontrastgjenkjennende AF-systemet når du tar opp video. En optisk design som effektivt minimerer fokusvariasjon, pluss den stillegående mekaniske betjeningen, gjør at fokusytelsen blir enda bedre og passer utmerket til både video og stillbilder.

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Den beste nærbildeytelsen i sin klasse

Den beste nærbildeytelsen i sin klasse med minste fokusavstand på 0,96 m og maksimal forstørrelse på 0,25 ganger. Dette er ideelt for portretter, telefotomakro og mer. Forbedringer inkluderer ED-glasselementer og en flytende fokusmekanisme som demper aberrasjoner som kan være problematiske ved nærbilder.

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Rask AF som er optimalisert for stillbilder og video

To tunge fokusgrupper blir raskt og presist plassert av separate utløsere: en kraftig RDSSM-utløser (supersonisk ringdriverbølgemotor) for frontgruppen og en dobbeltlineær utløser for den bakre gruppen. Forbedret posisjonspresisjon samarbeider med tilbakemeldinger i sanntid fra flere posisjonssensorer, slik at husets AF-system kan yte fullt ut.

Finn ut mer

Utmerket klarhet og kontrast

Utmerket klarhet og kontrast

Avansert antireflekterende nanoteknologi gir et belegg med en presist definert og jevn nanostruktur som effektivt undertrykker refleksjonene som forårsaker gjenskinn og dobbeltkonturer, for betydelig forbedret klarhet, kontrast og helhetlig bildekvalitet.(1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Betjening og pålitelighet er optimalisert for feltarbeid

Den stive konstruksjonen med konstant objektivlengde ved fokusering og zooming bidrar til utmerket håndtering i så å si alle fotograferingssituasjoner. Fokusknapper kan låse fokus selv ved kontinuerlig AF, og en veksler for fokusrekkeviddebegrensning kan brukes for å forhåndsbestemme en fokusavstand for kjappest mulig AF.

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Elleve blader for flott bokeh

Vanligvis har Sony brukt en design med sirkulær blenderåpning med opptil ni blader, men dette objektivet har en ellevebladers sirkulær blenderåpning som gir enda flottere bokeh med naturlige lyse områder.

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Stabilisert for skarpe bilder

Bildestabilisering med høy ytelse er innebygget i objektivet for å kunne gi skarpe bilder av en lang rekke motiver. Det tunge stabiliserende objektivet drives av en lineær motor for rask og nøyaktig stabilisering. Femakset bildestabilisering er tilgjengelig når det brukes med et hus i α-serien med innebygd bildestabilisering.

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Stabilt selv når du panorerer

For at SEL70200GM skal kunne få mest mulig igjen for den innebygde bildestabiliseringen i flest mulig situasjoner, har det en valgbar MODE 2-stabilisering som gjør at bildestabiliseringen kan brukes ved panorering og dermed gi klarere bilder.

Finn ut mer

Bilde av FE 70–200 mm F2.8 GM OSS

Avtakbart, roterende stativfeste

Dette allsidige stativfestet gjør at kameraet kan fjernes fra stativet raskt når du befinner deg i fotograferingssituasjoner som krever rask respons. Det har også en roteringsmekanisme som gjør at du raskt kan bytte fra landskap til portrett. En låsemekanisme holder kameraet på plass. 

Svært pålitelig under krevende forhold

Svært pålitelig under krevende forhold

Den forseglede designen er støv- og fuktbestandig, og frontelementet er belagt med fluor for ekstra beskyttelse og stabil betjening i alle slags situasjoner.

Finn ut mer