E PZ 18–105 MM F4 G OSS

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SELP18105G

Veil. pris

kr 7 500,00

(inkl. MVA)

Objektivspesifikasjoner

Montering
E-typen fra Sony
Format
APS-C
Fokallengde (mm)
18–105 mm
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C)
27–157,5 mm
Objektivgrupper/elementer
12/16
Visningsvinkel (APS-C)
76°–15°
Maksimal blenderåpning (F)
4
Minste blenderåpning (F)
22
Blenderblad
7
Sirkulær blenderåpning
Ja
Minste fokusavstand
0,45 (bred)–0,95 m (tele)
Største forstørrelsesforhold (x)
0,11x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildestabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot
Zoomsystem
Motorisert zoom

Størrelse og vekt

Mål (D x L)
78 x 110 mm
Vekt
427 g

Fotnoter

*
Fokallengde tilsvarende 35 mm (APS-C) og Visningsvinkel (APS-C) er med digitalkameraer med utskiftbart objektiv og bildesensor av APS-C-typen.

Hva finnes i esken?

  • Objektivhette (ALC-SH128: bladformet, bajonettfeste)
  • Frontobjektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
Placeholder

Funksjoner

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Ett objektiv for ulike fotograferingsbehov

Å måtte skifte objektiv når du tar bilder kan forsinke deg og føre til uønskede endringer i bildekvaliteten. Uansett om du tar stillbilder eller video, er zoomerekkevidden på 18–105 mm (tilsvarer 27–157,5 mm på fullformat) og kvaliteten på dette G-objektivet mer enn nok for de fleste fotograferingssituasjoner. I tillegg har du også fordelen av jevn motorisert zoom.

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Suveren gjengivelse på enhver fokallengde

En avansert optisk design som har to ED-glasselementer (ekstra lav brytningsindeks) og tre asfæriske elementer gir misunnelsesverdig G-objektivbildekvalitet i hele zoomrekkevidden. Utmerket skarphet og kontrast opprettholdes gjennom bildeområdet og støtter naturlig og virkelighetstro gjengivelse som fanger opp selv de minste visuelle nyansene på en god måte.

Finn ut mer

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Zoomteknologi arvet fra pro-utstyr

Sony Handycam®-teknologi har blitt implementert i SELP18105G for å sikre jevn og stille zooming som passer perfekt til videoopptak. Fokuseringen drar nytte av samme type profesjonelle teknologi, noe som gir jevn, stille og responsiv betjening. Lengden på objektivet er konstant ved zooming eller fokusering. Zoomreversering er tilgjengelig etter programvareoppdateringen.

Last ned programvare fra nettstedet til kundestøtte.

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Kontinuerlig variabel zoomhastighetskontroll

Fingerkontroll av zoomhastigheten via zoomhendelen på objektivrøret eller zoomringen, gjør det mulig å zoome samtidig som kameraet holdes sikkert og stødig. Dette kan være en betydelig fordel for kontinuerlig stabil håndtering, spesielt når du tar opp video.

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Konstant maksimal blenderåpning på F4

En konstant blenderåpning på F4 i hele området på 18-105 mm gjør at du kan zoome og velge nytt utsnitt uten å måtte tenke på å endre eksponeringsinnstillingene. Selv ved maksimal telefotozoom du kan vanligvis ta bilder uten å øke ISO-følsomheten og potensielt få mer støy.

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Vakker bokeh med G-objektiv

G-objektiver er kjent for sin vakre og jevne bokeh. Designen med sirkulær blenderåpning med sju blader er noe av grunnen, fordi den gir jevnere bokeh og naturlig lyse partier. Jevn bakgrunnsuskarphet kan bidra til at motivet som er i fokus, virkelig står frem fra bakgrunnen, og gir bilder med nesten tredimensjonal dybde.

Bilde av E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Skarp og klar i alle situasjoner

Innebygd optisk SteadyShot-bildestabilisering kompenserer for kameraristing som kan resultere i uskarpe bilder når du fotograferer håndholdt. Det er ikke noe problem å ta nattbilder eller bilder innendørs i dårlig belysning – du trenger ikke engang skru opp ISO-en og risikere mer støy.

Finn ut mer