Hør hvor langt
​LinkBuds S-hodetelefonene dine kan gå​

LinkBuds S er utrolig lette og behagelige og laget for å brukes hele dagen. Her ser du hvordan du bruker og tilpasser utvalget av funksjoner slik at du er tilkoblet de forskjellige verdenene dine og gjør lyden til din egen.

Oppdag alt hodetelefonene dine har å by på


Kom i gang
Bruke hodetelefonene for første gang

Det finnes tre måter å pare LinkBuds S med enheten din på.

Google Fast Pair
Google Fast Pair

Bare sett hodetelefonene i parkoblingsmodus i nærheten av Android-telefonen din, så kobler Fast Pair dem sammen med et enkelt trykk.
Fast Pair gjør at du også kan finne hodetelefonene dine med tonelyd eller sjekke den sist kjente posisjonen deres i Googles Find My Device-app på smarttelefonen. 

Swift Pair
Swift Pair

Parkoblingsveiledning åpnes på Windows 10- eller Windows 11-enheter i nærheten når parkoblingsmodus er valgt.

Manuell parkobling
Manuell parkobling

Den første gangen du fjerner begge øreproppene fra ladeetuiet, går de automatisk inn i parkoblingsmodus. Neste gang du vil pare dem, lar du dem ligge i ladeetuiet med dekselet åpent. Hold inne pareknappen på baksiden av ladeetuiet i ca. 5 sekunder eller mer. Indikatoren på ladeetuiet blinker to ganger på rad og hodetelefonene går inn i parkoblingsmodus. Du kan fjerne øreproppene fra ladeetuiet når de har gått inn i parkoblingsmodus.


Headphones Connect
Få mest mulig ut av​LinkBuds S med
Sony | Headphones Connect-appen

Last ned Sony | Headphones Connect-appen for å tilpasse innstillinger, inkludert innstillinger for omgivelseslyd, støyreduksjon, adaptiv lydkontroll med mer. Mange av innstillingene vi nevner på denne siden, kan tilpasses med appen.

Berøringssensorkontroller

LinkBuds S-hodetelefonene har intuitive berøringskontrollinnstillinger. Du kan tilordne egne funksjoner til hver ørepropp med Headphones Connect-appen.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Slik bruker du berøringskontrollene

Se denne videoen for å finne ut hvordan du styrer avspilling, volum, innkommende anrop og mye mer med enkle berøringskontroller.

Flerpunktstilkobling

Koble hodetelefonene til to Bluetooth®-enheter samtidig, slik at du kan vente på et innkommende anrop på den ene mens du lytter til musikk på den andre. Denne funksjonen krever at fastvaren på hodetelefonene oppdateres, noe du kan gjøre med Headphones Connect-appen.

Lydfunksjoner
Adaptiv lydkontroll 

Med adaptiv lydkontroll registrerer Headphones Connect-appen hva som skjer rundt deg, og justerer innstillingene for støyreduksjon eller kontroll av omgivelseslyd for deg.

2 skjermbilder fra Headphones Connect som viser innstillinger for adaptiv lydkontroll og aktivering av gjenkjenning av handlinger
Hvordan starte og justere adaptiv lydkontroll

Bare åpne Headphones Connect-appen og slå den på for å bruke standard gjenkjenningsmodus. 

Hvis du vil tilpasse den ytterligere, kan du justere innstillingene for støyreduksjon eller ekstern lydregistrering gjennom appen.

Optimaliser byttingen
Optimaliser bytting

Denne funksjonen registrerer hvordan du bruke hodetelefonene med adaptiv lydkontroll, og bytter innstillinger på optimale tidspunkt.

Slå på denne innstillingen og følg instruksjonene på skjermen for å logge på Headphones Connect-appkontoen din.

Handlingsbaserte innstillinger

Headphones Connect-appen fanger opp det som skjer rundt deg, og hva du gjør. Deretter justerer den automatisk innstillinger som støyreduksjon og nivå på omgivelseslyder. Hvis du løper, kan nivået på omgivelseslydene gå opp, og så går de ned igjen når du setter deg på en kafé.

2 skjermbilder fra Headphones Connect-appen viser hvordan du velger ulike handlingsmoduser og endrer innstillingene
Hvordan komme i gang med handlingsbaserte innstillinger

Åpne Headphones Connect-appen, gå til Adaptiv lydkontroll og aktiver «Gjenkjenning av handlinger» for å starte med standardinnstillingene for gjenkjenning. ​

Du kan bruke standardinnstillinger eller endre dem slik du vil, f.eks. ved å øke nivået for omgivelseslyd mens du er ute og går, for å høre verden rundt deg.Støyreduksjon og Fokus på stemme

Steng verden ute og bare hør det du har lyst til å høre – alt fra ingenting til kun å høre stemmer.

Hvordan justere støyreduksjonen

Få med deg favorittlydene dine uansett hvor du er. Adaptiv lydkontroll kan dempe utvendig støy og samtidig slippe inn stemmer, slik at du ikke går glipp av viktige kunngjøringer når du for eksempel sitter på toget.

Støyreduserende
Endre innstillinger basert på posisjon

Konfigurer hodetelefonene til å endre innstillingene slik du vil ha dem på stedene du besøker ofte.

AR-spill

Prøv en ny lydopplevelse med AR-spill, som leverer lyder fra forskjellige retninger for en utrolig fengslende spillopplevelse.


AR-spill
En ny spillopplevelse

Gamere, denne funksjonen må dere prøve. Ved hjelp av en ny sensor, teknologi for romlig lyd og hodesporing, leverer LinkBuds S utrolig fengslende lyd i AR-spill, som «Ingress» fra Niantic.
Når du kan høre lyd fra forskjellige retninger i forhold til handlingen i spillet, kan du forbedre nøyaktigheten din og få et konkurransefortrinn.
​​
Hvis du vil teste det, kan du laste ned «Ingress Prime»-appen til smarttelefonen din og spille mens du har på deg LinkBuds S-hodetelefonene.

Speak-to-Chat

Still inn hodetelefonene dine slik at det eneste du trenger å gjøre når du vil ha en samtale, er å begynne å snakke.


Lydkvalitet

Finjuster equalizer-innstillinger og juster innstillingene for strømming og oppskalering for å få en bedre lytteopplevelse for deg.


Få lyden akkurat som du vil ha den

Finn lyden som er perfekt for deg og for alt du hører på, med en equalizer, Bluetooth-innstillinger for høy kvalitet og lydoppskalering fra DSEE Extreme.

Oppdag lyd fra alle kanter

Finn ut hvordan du kan få en helt ny lydopplevelse med revolusjonerende 360 Reality Audio.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter med 360 Reality Audio

360 Reality Audio er en fengslende musikkopplevelse som sørger for at LinkBuds S-hodetelefonene skaper et 360-graders sfærisk lydfelt, slik at du kan høre musikken fra alle retninger. Bare gå til Sony | Headphones Connect-appen for å komme i gang.

Hvordan lytte til 360 Reality Audio

Kom i gang med 360 Reality Audio, og finn ut hvordan du kan strømme 360 Reality Audio-lydspor på telefonen din.

Praktiske funksjoner

Finn ut hvordan taleassistenten, rask tilgang, brukssensoren og funksjonene for hurtiglading fungerer.


Taleassistent

Finn ut hvordan du bruker taleassistenten på LinkBuds S-hodetelefonene. Det er like enkelt som å spørre: "Hei, Google, hvordan er været i dag?" for å få vite om du trenger å ha på jakke ute.


2 skjermbilder fra Headphones Connect som viser hvordan du åpner innstillingene for taleassistent, og hvordan du velger assistent.
Hvordan konfigurere taleassistenten

Åpne Headphones Connect-appen og aktiver taleassistenten fra System-fanen. Deretter velger du taleassistenten du vanligvis bruker (Google, Alexa, Siri), for å komme i gang.

Tilpassing av rask tilgang

Få tilgang til favorittmusikken din og lydmiljøer – raskt.

Rask tilgang til favorittmusikken din og lydmiljøer

Rask tilgang lar deg konfigurere hodetelefonene til å fortsette Spotify-avspillingen eller lydmiljøer fra Endel med et par trykk – uten å bruke smarttelefonen.

Finn innstillingen for rask tilgang i systemmenyen. Trykk på tannhjulikonet for å tilpasse hva funksjonen for rask tilgang gjør. F.eks. dobbelttrykk for å fortsette avspillingen.

Spotify Tap
Brukssensor

Rask pause. Rask avspilling.

Brukssensor

Hvis du må ta av deg øreproppene et øyeblikk, stopper musikken automatisk. Når du tar dem på deg igjen, gjenopptas musikken der den stoppet.

brukssensor
Rask lading

Lytt hele dagen, og lad på få minutter.

Rask lading
Rask lading

Har du dårlig tid? En hurtiglading på 5 minutter gir deg opptil 60 minutter med avspilling, og Headphones Connect-appen varsler deg til og med når batterinivået faller under 30 %.

Kundeservice
Rengjøring av hodetelefonene

Finn ut hvordan du rengjør LinkBuds S-hodetelefonene uten å skade dem.


4 bilder som viser kontaktene på øreproppene, hvordan du rengjør øreproppene, hvor de ligger i bærevesken, og hvordan du rengjør dem i bærevesken.
Slik holder du hodetelefonene rene

Hvis hodetelefonene er skitne på utsiden, tørker du dem av med en myk, tørr klut. Hvis de er veldig skitne, kan du dyppe kluten i fortynnet nøytralt vaskemiddel og vri den godt opp før du rengjør hodetelefonene. Ikke bruk løsemidler son tynner, benzen eller alkohol. Dette kan blant annet skade overflatebehandlingen på hodetelefonene.

Fastvareoppdateringer

Hold hodetelefonene oppdatert med de nyeste fastvareversjonene.

Den nyeste fastvareoppdateringen

Når du bruker Sony | Headphones Connect-appen, får du beskjed når en ny oppdatering kan lastes ned.

Sørg for at du har den nyeste fastvaren på hodetelefonene for å ta i bruk feilrettinger og forbedringer.

fastvareoppdatering

Vanlige spørsmål

Har du et spørsmål som du vil ha svar på? Sjekk her først, og se de vanligste spørsmålene fra andre brukere av LinkBuds S-ørepropper.

Illustrert logo av papir og penn
Veiledning

Finn ut alt du trenger å vite om LinkBuds S.

Illustrert logo av en person som bruker hodetelefoner
Støtte og nyheter

Få informasjon om den nyeste fastvareoppdateringen, nyheter og varsler.