MONTERINGSADAPTERE

LA-EA5 35 mm adapter av A-typen med full bilderamme

LA-EA5
Bilde av adapter for fullformatsobjektiv av A-typen LA-EA5 35mm

Veil. pris

kr 3 500,00

(inkl. MVA)
Bilde av E 70-350 F4.5-6.3 G OSS
Bilde av E 70-350 F4.5-6.3 G OSS
Bilde av E 70-350 F4.5-6.3 G OSS
Adapter for objektiv av A-typen til kameraer av E-typen

En kompakt objektivadapter med en elegant, sylindrisk form som gjør at brukere av objektiv av A-typen kan utnytte den enestående AF-ytelsen til de nyeste kamerahusene av E-typen.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Bildeeksempel
Fasegjenkjennende AF i fokalplanet av E-typen for SSM/SAM av A-typen

Denne avanserte adapteren gjør at SSM- (Super Sonic Wave Motor) og SAM-objektiver (Smooth Autofocus Motor) av A-typen kan brukes med de nyeste kamerahusene av E-typen, med full støtte for bred fasegjenkjennende AF i fokalplanet, samt motivgjenkjennende funksjoner som AF på øye i sanntid (for mennesker og dyr), sanntidssporing med mer. Se Kompatibilitet nedenfor for informasjon om kompatible hus og objektiver.

Bildeeksempel
AF/AE-sporing på opptil 11 bilder/sek for SSM- og SAM-objektiv

Denne avanserte adapteren kan brukes med de nyeste kamerahusene av E-typen for å gjøre SSM-/SAM-objektiver av A-typen kompatible med AF/AE-sporingen til kamerahus av E-typen, selv ved kontinuerlig fotografering på opptil 11 bps. Se Kompatibilitet for informasjon om kompatible hus og objektiver.

Billedbruk
Nøyaktig AF- og AF/AE-sporing for SSM-/SAM-objektiv og motorløse objektiv

LA-EA5 støtter alle objektiver av A-typen, inkludert modeller som Sonnar T* 135mm F1.8 ZA og Planar T* 85mm F1.4 ZA som ikke har interne motorer. Full støtte gis for fasegjenkjennende AF, AF på øye i sanntid (for mennesker og dyr), sanntidssporing og kontinuerlig AF/AE-sporing på opptil 11 bilder per sekund. Se Kompatibilitet nedenfor for å få informasjon om kompatible hus og objektiver.

Billedbruk
Kompakt sylindrisk design og komfortabel bruk

En nyutviklet kompakt AF- og blenderåpningsdrivenhet er pakket inn i en elegant sylindrisk monteringsadapter med høy ytelse. Adapteren matcher diameteren til A-typen slik at ingenting stikker ut fra undersiden når den brukes på et kompakt hus av E-typen, noe som sikrer godt grep og bruk, selv når kameraet er montert på et vertikalt grep.

Kompatibilitet med LA-EA5 35mm – monteringsadapter i fullformat av A-typen

Det kan hende at noen kamerahus trenger en programvareoppdatering for full funksjonalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere