Veil. pris

kr 7 500,00

(inkl. MVA)
11

3.5 basert på 11 kundeomtaler

4
4
0
0
3
Ytelse

God

Design

God

Brukervennlig

God

Merk: Produktanmeldelser kan inneholde produktvariasjoner. Det kan hende at enkelte produktvariasjoner, tjenester og/eller funksjoner som er nevnt i produktanmeldelser, ikke er tilgjengelige i alle land.

11 brukeromtaler

0

Great telconverer

SAL20TC 21.03.2022 av Snoquest (Storbritannia)

I bought this a couple of weeks ago and took it out as soon as I could to give it a try. I am well pleased with the performance of the SAL20TC, optically it is top notch and it’s construction is first class. When I considered purchasing an extender I was sold on the fact that af was maintained but when I attached it to my SAL70400G2 lens I found it was manual focus only. This has not put me off using the extender and I see it as a minor set back hence why I have only given it 4 stars. Sony only make quality equipment.

Ytelse

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Sony support team
24.03.2022

Hi Snoquest,

Thank you for your review.
We're glad that you're enjoying your teleconverter lens and for more years to come, we're glad to have you as a part of the Sony family.
We recommend checking the compatibility of it with the SAL70400G2 on here:
https://bit.ly/3Lbt9mV
If you need any assistance you can contact us using this link:
https://bit.ly/2NwYLXL.

Moe @Sony UK

0

A great addition to my kit!

SAL20TC 08.03.2022 av BruceNE (Storbritannia)

I plan to use this 2X teleconverter exclusively with a Sony 70-200mm F2.8 GM lens. I've already tested the combination and have been very pleased with the results. There's little, if any, noticeable reduction in image quality and the colour rendition is superb.

Ytelse

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

stracostoso

SAL20TC 26.03.2020 av Gigler92 (Italia)

per nulla soddisfatto, costerebbe troppo anche a metà prezzo, 14 anni che è in commercio e non avete pensato di farlo per tutte le ottiche A? va bene si e no su quelle da migliaia di euro.. strano...qualità percepita molto bassa, agitandolo si sente rumore di pezzi dentro..

Ytelse

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Dårlig

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
31.03.2020


Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ciascun obiettivo ha dei modelli fotocamera compatibili con esso a seconda delle sue specifiche tecniche. È garantito il funzionamento dell'obiettivo in questione, per esempio, con i modelli fotocamera indicati qui: https://bit.ly/2Jvo8Yq (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser). Ci servono anche maggiori informazioni sul rumore che si sente dentro il prodotto. Ti invitiamo, quindi, a contattarci e saremo lieti di fornirti supporto: http://bit.do/fFqc5.
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Molto funzionale e compatto

SAL20TC 03.11.2019 av picocopi (Italia)

Devo ancora provarlo sul campo ma promette molto bene

Ytelse

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Très performant

SAL20TC 29.04.2019 av 32Gallien (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

Acheté le mois dernier, résultats très satisfaisants

Ytelse

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Top extender voor mijn Sony 70-200 f2.8 SSM

SAL20TC 10.03.2018 av Berre011 (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Deze extender is gewoon top kwaliteit. Geeft geweldig resultaat ben blij dat ik tot de aanschaf ben overgegaan.

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

funktioniert gut

SAL20TC 17.03.2016 av Torsten1967 (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

erfüllt das was es verspricht, mit den Objektiven für die es gebaut wurde.

Ytelse

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

3

1

0

Très mauvais

SAL20TC 12.09.2015 av evelyne (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

J'ai acheté cet article qui m'a donné aucune satisfaction. Pas d'AF automatique, pas compatible avec l'objectif 300G

Ytelse

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Dårlig

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

7

0

Klasse converter

SAL20TC 21.05.2015 av sjief (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Converter gaat uitstekend samen met Sony 70-200 2.8 Een zeer lichtsterke combinatie! Alle functies blijven automatisch en zonder enig kwaliteitsverlies!

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Hoch inkompatibel

SAL20TC 18.02.2015 av kugae (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Nur wenige Alpha-Objektive können rein mechanisch überhaupt diesen Konverter nutzen. Das SAL70400G, das grundsätzlich mit diesem Konverter arbeiten kann, verliert den Autofokus, so dass nur noch manuell fokussiert werden kann. Extrem negativ ist, dass die neuen ILCE-7 Vollformatkameras überhaupt nicht unterstützt werden. Hier funktioniert nicht einmal die Blendensteuerung. Schade. Optisch ist der Konverter gut.

Ytelse

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

God

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

6

13

0

Tierfotos

SAL20TC 26.01.2015 av Fotoreisender (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Der Telekonverter Sony-2,0 ist ein Traum in Verbindung mit dem 2.8/70-200G

Ytelse

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

9