Produktbilde

Funksjoner

Optimalisert for CFexpress Type A-kort fra Sony

Få mest mulig ut av CFexpress Type A- og SD-minnekort fra Sony med denne kortleseren med høy hastighet. Den kompakte utformingen og USB-tilkoblingen gir rask overføring og sikkerhetskopiering hvor som helst.

Støtter CFexpress Type A- og SD UHS-II/UHS-I-minnekort

Én kortleser er alt du trenger for å overføre data fra CFexpress type A- og SD-minnekort.

Raskere overføring via USB Type-C®

Med støtte for USB 3.2 Gen 2 støtter MRW-G2 for SuperSpeed 10 GB/s overføringsprotokollen via både USB Type-C® (anbefalt) og Type-A-tilkoblinger. Begge tilkoblingstyper har kabler med høy ytelse for bred kompatibilitet på tvers av enhetene.

Enkel å bruke

Formen på det nedsenkede kortsporet gjør det vanskeligere for kortet å falle ut, og en tilgangslampe (lyser når kortet settes inn, flimring ved tilgang) er inkludert for å gjøre arbeidet mer behagelig. 

Kompakt og enkel å bære, og utformet for mer effektive arbeidsflyter

MRW-G2 har en slank og lett utforming som gjør at den får plass i lommen eller i vesken, noe som gjør den ideell for arbeid med filer med høy oppløsning på farten. Bare én enkelt kabeltilkobling kreves for dataoverføring med høy hastighet og strømforsyning.

Spesifikasjoner

Optimaliser via USB-grensesnitt den høye ytelsen til CFexpress Type A- og SD UHS-II/UHS-I-minnekort. Den støtter ultraraske USB 3.2 Gen 2-datahastigheter og har en kompakt utforming som er enkel å ta med seg, noe som gir både brukervennlighet og en betydelig forbedret arbeidsflyt
  • SuperSpeed USB 10 GB/s (USB 3.2)

  • Kompatibel med Sony CFexpress Type A- og SD UHS-II/UHS-I-minnekort

  • Leveres med høyytelseskabler for både USB Type C®- og Type A-porter

  • Innfelte spor for å forhindre at kortet faller ut ved et uhell, og LED-indikator

  • Svært kompakt og lett

Grensesnitt
USB3.2 Gen2 x 1
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet