Bilder av UHS-II SD/microSD-leser på USB-hub
Bilder av UHS-II SD/microSD-leser på USB-hub
Bilder av UHS-II SD/microSD-leser på USB-hub
Bilder av UHS-II SD/microSD-leser på USB-hub
Bilder av UHS-II SD/microSD-leser på USB-hub

Funksjoner

Den raskeste UHS-II SD/microSD-leseren for den korteste overføringshastigheten

Med hastigheter opptil 300 MB/s tilbyr UHS-II SD- og microSD-kortleseren på MRW-S3 den raskeste måten å overføre og kopiere bilder og videoer som er tatt med UHS-II-støttede kameraer på. På slutten av en lang opptaksdag kan dette spare deg for betydelig med tid som brukes på sikkerhetskopiering av arbeidet og gjør at du kan vise, redigere og dele bildene dine mye raskere. 

Den raskeste USB-huben

Du finner ikke USB-huber som er raskere enn MRW-S3. Med støtte for USB 3.1 Gen 2 tilbyr den overføringshastigheter på opptil 1000 MB/s – slik at du ikke bare må bruke UHS-II-kort som SF-G-serien, med hastigheter på opptil 300 MB/s, men også andre kortlesere som XQD og CFexpress. Og du kan dra nytte av høyhastighets SSD-disker (Solid State Drive) for rask sikkerhetskopiering også.

100 W USB-strømforsyning for stabil strøm

MRW-S3, som er kompatibel med USB PD-strømadaptere på opptil 100 W, sørger for en stabil og pålitelig strømforsyning fra en USB PD-kompatibelt strømadapter til alle tilkoblede enheter (til USB Type-C™ og USB Standard A-port). For profesjonelle fotografer og videografer betyr dette at de kan konsentrere seg om arbeidet uten å bekymre seg for plutselige avbrudd på grunn av utilstrekkelig strømtilførsel. En USB PD-strømadapter på 35 W eller mer anbefales.

USB-strømindikatorer

MRW-S3 har strømindikatorer for både USB-A- og USB-C-portene – så før du kobler til USB-enheten dine, vet du at det er nok strøm tilgjengelig for en stabil, pålitelig tilkobling. Hvis LED-lampen lyser, er USB-porten klar ved maksimalt forsyningsnivå. En blinkende LED-lampe betyr at det er nok strøm til vanlige USB-enheter, men ikke til enheter som bruker mye strøm. Og hvis LED-lampen ikke lyser, kan du bare koble til USB-enheter som drives av seg selv.

Avtakbar USB-C til USB-C-kabel

USB-huber med en fast USB-C-kabel er ikke bare tungvinte å bære, men punktet der kabelen er koblet til huset, kan også bli skadet over tid. Derfor har MRW-S3 en avtakbar USB-C til USB-C-kabel, slik at slitasjen på kabelen blir minimal, og at USB-huben blir enklere å pakke ned når den ikke brukes. Denne korte kabelen kan også brukes til vanlig USB 3.1 Gen 2-enhetstilkobling eller som tilkoblingskabel for en USB PD-strømadapter opptil 100 W, takket være innebygget eMarker.

HDMI-utgang med kapasitet for 4K 30 b/s 

Har du ikke HDMI-utgang på datamaskinen din? Ikke noe problem. MRW-S3 har en HDMI-utgang med kapasitet for opptil 4K 30 b/s, slik at du kan se og redigere arbeidet ditt på en TV eller skjerm raskt og enkelt. Og for bærbare datamaskiner med begrenset med porter, sparer det deg for å ha med en ekstra dongle, og frigjør plassen til av de andre dyrebare USB-C-portene.

Stilig og robust aluminiumskonstruksjon med bølgemønster på overflaten

Den slitesterke utførelsen i børstet aluminium minimerer antall riper og fingeravtrykk. Samtidig sørger bølgeoverflaten for godt grep, noe som gjør enheten enklere å håndtere når du kobler til og fra enheter og kabler i løpet av dagen.

Kompakt og lett

MRW-S3 måler bare 118,7 x 50,3 x 14 mm og veier ikke mer enn 95 g – noe som gjør det problemfritt å bære den med seg når du fotograferer ute i felten.

Spesifikasjoner

MRW-S3 UHS-II SD/microSD-leseren på USB-huben er nødvendig utstyr for fotografer og videografer som ønsker å maksimere arbeidsflyteffektiviteten med høy hastighet, pålitelighet og stabilitet. Denne huben har 4K HDMI-utgang og rask lading for smarttelefoner med kompatibilitet for MacBook og bærbare datamaskiner med Windows. De overlegne dataoverføringshastighetene oppnår opptil 1000 MB/s (USB 3.1 Gen 2-tilkobling) og har støtte for UHS-II SD-minnekort med høy hastighet (opptil 300 MB/s).
  • Støtte for USB 3.1 Gen 2, kapasitet for faktiske overføringshastigheter opptil 1000 MB/s

  • Opptil 300 MB/s UHS-II SD- og microSD-kortleser

  • Opptil 100 W USB PD IN med USB-strømindikatorer for stabil og synlig strømstyring

  • HDMI-utgang (opptil 4K)

  • Enkel å bære med avtakbar USB-C til USB-C-kabel for å minimere slitasje

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet