De kuleste hodetelefonene som ble avduket ved IFA 2016

Finn ut mer om de nyeste MDR-1000X-hodetelefonene med støyreduksjon fra Sony

For lydentusiaster kan et auditorium fylt med hundrevis av de nyeste og beste lyddingsene virke som en uoppnåelig drøm, men elektronikkmessen IFA har realisert denne drømmen siden 1924. Fra personlige enheter som kule hodetelefoner, smarttelefoner og bærbare datamaskiner til fiffige husholdningsapparater som mikrobølgeovner og vaskemaskiner – mange kjente og kjære elektronikkenheter til daglig bruk har hatt sin debut på denne verdenskjente messen. 

Dette enorme arrangementet er en av verdens største konferanser for forbrukerelektronikk og avholdes årlig i Berlin. Messen har omlag 250 000 deltakere hvert år. IFA fungerer som et stort møtested for forhandlere, innkjøpere og bransjeeksperter, som alle er ute etter å finne ny forbrukerelektronikk fra hele verden.

Med alt fra hjemmeunderholdning til husholdningsapparater og mer var det mye spenning rundt produktene som ble avduket IFA 2016. Et av produktene som var mest omsvermet, var MDR-1000X-hodetelefonene fra Sony. Disse bransjeledende hodetelefonene med støyreduksjon* er utstyrt med nyskapende lydteknologi og har stilig design og funksjonalitet, og de kommer garantert til å stå øverst på ønskelisten til enhver lydentusiast i 2017. 

Forbrukerne ønsker trådløse produkter

Bransjen for trådløse hodetelefoner og lydenheter forventes å være verdt 38,5 milliarder dollar innen 2023. 

Trådløse hodetelefoner og alle slags lyddingser blir stadig mer populært. Bransjen for trådløse lydenheter forventes ifølge en rapport publisert av Transparency Market Research å være verdt så mye som 38,5 milliarder dollar innen 2023, altså en vekst fra 6,9 milliarder dollar i 2014. Økt forbrukeretterspørsel etter avanserte produkter som MDR-1000X-hodetelefonenes nyskapende støyreduksjonsteknologi er en av grunnene til denne forventede veksten.

Les mer for å oppdage alle de kule funksjonene til MDR-1000X-hodetelefonene fra Sony.

Den nyeste lydteknologien og kuleste designen  

MDR-1000X-hodetelefonene er blant årets essensielle lydprodukter med spennende ny teknologi og kule designaspekter. Hvis du er en musikkelsker som vil ha lyd av høy kvalitet og med en komfortabel og funksjonell design, er MDR-1000X de perfekte hodetelefonene for deg. 

MDR-1000X-hodetelefonene har bransjeledende støyreduksjonsteknologi*, inkludert nye forsterkerenheter med høy følsomhet for å filtrere ut uønskede lyder samt dobbel støysensorteknologi som bruker interne og eksterne mikrofoner til å oppdage og motarbeide omgivelseslyder. Hodetelefonene kombinerer lyd med høy kvalitet med forskjellige lydfunksjoner og -innstillinger for å håndtere utvendig støy, uansett hvor du befinner deg.

En annen kul funksjon med MDR-1000X-hodetelefonene er den nye SENSE ENGINE-teknologien fra Sony. Med støyreduksjon og lydforbedrende egenskaper forbedrer SENSE ENGINE den totale lydkvaliteten ved å gi brukerne muligheten til å designe sin egne personlige lytteopplevelse. 

Med disse hodetelefonene kan du velge blant en rekke lydinnstillinger som styrer hvor mye eller lite omgivelseslyd du hører. Hvis du ønsker deg litt fred fra omverdenen med musikken, kan du bruke Personlig NC-optimaliserer for å stenge støy ute fullstendig. Da kan du nyte musikken til det fulle, selv om du befinner deg på en bråkete kafé eller en travel t-banestasjon. 

Hvis du er ute etter en enda mer tilpasset lytteopplevelse, kommer du til å elske de nye modusalternativene for omgivelseslyd. Med modusen for omgivelseslyd kan du høre på musikk og likevel holde kontakten med omgivelsene. Med denne modusen kan hodetelefonene importere lyden av menneskestemmer og lyder som lydhorn fra biler, slik at du kan holde deg trygg. Modusen passer perfekt til å lytte til musikk når du er ute og reiser, bruker offentlig transport eller går nedover gaten i byen og trenger å høre lydene rundt deg. På jobb kan du velge normalmodusen for omgivelseslyd slik at du kan høre omgivelseslyder på naturlig vis og dermed nyte musikken i bakgrunnen samtidig som du er oppmerksom på omgivelsene.

Med Rask oppmerksomhet-funksjonen kan du høre all omgivelseslyden rundt deg umiddelbart. Rask oppmerksomhet kombinerer modusen for omgivelseslyd med redusert musikkvolum. Du trenger bare å legge hånden på høyre side av øreklokkene for å kunne høre og snakke uten å måtte ta av deg hodetelefonene eller sette musikken på pause. 

                                                                                                          Oransje = MDR-1000X, Grønn = den tidligere NC-modellen fra Sony

MDR-1000X-hodetelefonenes avanserte støyreduksjonsteknologi 

MDR-1000X-hodetelefonene tar i bruk bransjeledende teknologi for å gi bedre støyreduksjon enn tidligere hodetelefonmodeller fra Sony

MDR-1000X-hodetelefonene har også den høyeste lydkvaliteten og er de første hodetelefonene som byr på innebygd DSEE HX™-teknologi. DSEE HX™-teknologi fra Sony oppgraderer den nåværende lydkilden til nær høyoppløselig lydkvalitet, noe som gir musikkbiblioteket en helt ny låt. Med innebygd Bluetooth® LDAC™ kan du dessuten få førsteklasses lydkvalitet med fullstendig trådløs frihet. 

Hold kontakten og komforten 

For å forenkle lytteopplevelsen enda mer, kan du bruke berøringssensoren på MDR-1000X-hodetelefonene. Med berøringssensoren kan du stoppe, spille av, hoppe over, justere volum og aktivere stemmeassistenten på smarttelefonen din med enkle berøringer på utsiden av øreklokkene.

MDR-1000X-hodetelefonene har selvsagt også årets kuleste design og er bygget med førsteklasses komfort fra Sony. Nye øreputer i uretan gir en bedre passform som igjen forhindrer at utvendig støy når ørene, samtidig som de sørger for komfort. De er også laget i en fleksibel, kompakt og sammenleggbar design slik at du kan ta hodetelefonene med deg overalt. Du kan velge mellom to sofistikerte farger for å få en fullstendig tilpasset stil.

Bli en trendsetter innen lyd med årets kuleste hodetelefoner 

Selv om du kanskje ikke kom deg til Tyskland for å se alle de spennende nye dingsene på IFA-messen i år, vil du uansett lede an med et par av de nyeste og kuleste MDR-1000X-hodetelefonene fra Sony. De nyskapende lydfunksjonene og førsteklasses design gir en helt unik lytteopplevelse uansett hvor du befinner deg. 

*Forskning utført av Sony basert på JEITA-retningslinjene fra 1. september 2016 

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.